It’s hair o’clock!

Tervetuloa Päivin kriisisalonkiin! Tilanne on varsin perinteinen; huomenna kampaaja, mutta ihan ei tiedä, mitä haluaisi. Takaisin tummaan vai jopa aste vaaleampaan? Kasvatusmoodilla vai pätkäistäänkö reilusti? Pitkästä aikaa otsis, vai kannattaako, kun sen on juuri saanut kasvatettua pois?

Mä olen kuontaloni suhteen kovin vaihtelunhaluinen. Kun käyn kampaajalla, haluaisin mielellään aina jotain näkyvää muutosta, enkä pelkästään “lait se sama väri ja pätkäse huonot pois”. Ja onhan näitä versioita ollut ministeripolkasta harakanpesään ja kaikkea siltä väliltä. Yhteinen tekijä taitaa olla se takkuisuus. Se kuuluu mun lookiin, kuin kerma mämmiin.

Pikainen katsaus vanhoihin blogikuviin kertoo hiusten kokeneen viime vuosina kaikenlaista. Mielellään ottaisin toki myös tuon kapeamman naaman, mutta sitä ei nyt tainnut heti tässä lähdössä olla tarjolla.

etutukka

tuggajuttu-017-1

sheinside-095

yo-111

Hius-elo-15-007

PågenBella-129

Hius-marras-15-051

Niinku olen varmaan aiemminkin sanonut, tunnen itseni vahvasti tummaksi. Ja kun olen tällainen “tummakarvainen” (tämän varmaan just halusitte tietää). Kulmat on siis esimerkiksi luonnostaan tuon väriset, vaikka hiuksiin se maantienharmaa pesiytyikin. Mutta nyt mun tekis mieli kuitenkin vielä aavistuksen vaaleammaksi. Tai ehkä tummempaa tyveen ja vaaleampaa muuten. Tai en tiä.

Leikata en kauheesti ajatellut. Paitsi sit se otsis-ajatus iski. Mutta tiedän kyllä takaraivossa, että se on nyt ihan paska idea. Ehkä mä annan nyt vaihteeksi kasvaa ja tähtään sellasen kevennettyyn, pitkään polkkaan. Vai mitä mä teen? Kertokaa!

Niin juu, ja just nyt tilanne on jotakuinkin tämä:

DSC_0074

Mitä laitetaan?!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

19 Replies to “It’s hair o’clock!”

 1. Minkäslainen sun hius on ihan luonnostaan, luonnonkihara? Näkisin mielelläni, millainen olisi sileät hiukset graafisesti leikattuna. Tai miten se ilmaistaan… Vaikka sellainen toispuoleinen, mutta sileä. Ei pörröinen. Vaihteeksi.

  1. No sellainen hiukan taipuisa, muttei missään nimessä kihara. Liiska, liukas ja lättänä. Siksi juuri pörrö on muuttanut pysyvästi tähän päähän. Se on kotoisa. :mrgreen:

 2. Anna olla toi ja vaaleita raitoja. Älä lyhennä/muuta mallia!

  1. Vahvasti luulen, että leikkelemään ei kauheesti lähdetä. Paitsi jos yllätän itteni huomenna. 😂

 3. pauliina says: Vastaa

  Kaikki käy ku on noin nätti naama!

  1. No höps! Mutta kiitos, tuli silti hyvä mieli. 😍

 4. No moro.

  Hitto mä sanon varmaan just päinvastoin mitä ite aattelet. Mut oonki tällainen vastarannankiiski. Aina ja kaikessa. 😉 Mä meinaisin myös graafisempaa linjaa otsiksella. Takaa lyhyempi ja eteen kaaniisti laskeutuen. Pakko tosin myöntää et jos mun kuontalon näkis vois tulla kommenttia että tolla takkuliuhulla ei pal kannattais muille huudella ohjeita. Hehheh. Tsemii kampaajalle, tee jotain radikaalia!

  1. Toi otsis on varmaan graafisin mitä tähän kuulaan tulee. 😂 Mulla on niin pyöree pää ja runsas kroppa että volaa tarttee. Tai sit vedän piilokaljun! 😂

 5. Ottatukka. Tuo neljännen kuvan tukka ja muija on ihana! <3

  1. Maaret Sainio says: Vastaa

   Olen samaa mieltä ☺️

   1. Ihanoita ootte! Kasvatuksella jatkettiin. 😀

 6. Kaunis on nainen. Miekin ehdottaisin otsista ja niskasta lyhyempää polkkaa. Sulla kun tota matskua on.

  1. Otsis oli tuloillaan, kunnes päätettiin jättää värin takia leikkaamatta. Ainakin vielä… 🙂

 7. Otsis sopii sulle kyllä hienosti! Antaa vähän särmää. Upeat, paksut hiukset sulla joka tapauksessa.

  1. No ku mäkin kyllä tykkään, mutta nyt jäi vielä leikkaamatta. Etuosiossa oli niin hyvä väri, että olis ollu sääli vetää katki. 😀

 8. Well well. No nyt päästiin aiheeseen :).
  Mun mielipide:
  Otsis on jees, jos se juurikin suht.kevyt ja sellaisen pyyhkäisy otsis.
  Pidä pörröisyys. Lehmän nuolema länttätykka = ei hyvä. Graafista leikkausta joudut aina laittamaan ja se jotenkin mun mielestäni veisi sun olemusta kasaan = en tykkää.
  Toispuoleinen toimii. Peukut sille. Tokavimppa oikein kiva.
  Niska esille. Tuo pituus vaikutelmaa lisää.
  Värissä ei kokonaa tasaista yhden väristä, koska taas tulee liaan raskaaksi vaikutelma .
  Tyveen tummempi väri ja latvaan jotain ihanaa kuparin hehkua :)! Ei liian kirkasta kuparia.

  Terkuin Mari

  1. Tiäks, et kauheen kauas osunu! Latvaa vaalennettiin ja tyveä tummennettiin. Eikä leikattu. Laitan kuvia kunhan saan niitä tässä otettua.. 🙂

 9. Otsatukan voi ostaa myös “irtona”, vaikka Glitteristä. Itse sain moisella oman otsatukkakuumeeni aisoihin. Ei tee sittenkään mieli 😉

  1. Hei aika hyvä! Se kyllä kasvaa aika nopsaan, mutta vielä jäi leikkaamatta. 🙂

Vastaa