Maailman vihatuin äiti

Kun on maanantai, jolloin housut repee (ei pelkästään kuvainnollisesti ja kyllä, mistäs muualta ku haaroista), maailman huonoimman äidin osa tuntuu erityisen raskaalta.

Ilmeisesti tänään on se päivä, kun lapsetkin tajusivat palanneensa kotiin. Tylsään, ärsyttävään himaan, missä kukaan ei a.) osta ruokaa, b.) tee ruokaa c.) välitä lapsista. Paikkaan, jossa asuu “maailman idiootein äiti” (suora lainaus) ja “typerä, harmaapäinen iskä” (lyhensin vähän, mutta punainen lanka säilyi).

Kyseiset vanhemmat mm. ärsyttävät lapsia tahallaan, tykkäävät muista lapsista enemmän ja pakottavat kakkoihin kotitöihin. Eivätkä anna lasten rauhassa luumuilla huoneissaan naama kännykässä koko päivää. Ääliöt.

En tiedä, saako heinäkuun puolivälissä vielä toivoa koulujen alkamista, mutta herra siunaa ja varjele, sitä minä odotan. Alituiseen toistensa niskavilloissa roikkuvat ja vanhempiensa epäreiluihin sääntöihin kyllästyneet tenavat tarvitsevat sitä jo. Rutiineja, aikatauluja, harrastuksia ja läksyjäkin.

espanja-038

Tänään en olis millään jaksanut olla maailman huonoin äiti. Mutta minkäs teet. Paskempi juttuhan se noille mukuloille on. Hähhää!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

10 Replies to “Maailman vihatuin äiti”

 1. Älä ny, sitte joskus kolmekymppisenä muksut osaa arvostaa (toivottavasti! :D) vanhempiaan ihan eri tavalla. Ainakin omalla kohdalla se meni niin, että kun pääsi omilleen, alko vanhempienkin luona käyminen ja niitten näkeminen tuntua kivalta. Tottakai siinä, kun kaikki on toistensa iholla pitkän aikaa, alkaa itse kunkin naamavärkki ärsyttää. Plus teinihormoonit 😉 Että tsemppiä, kyllä mustaki kasvo ihan vanhemmistaan tykkäävä aikuinen, vaikka en teininä ihan välttämättä näyttänykkään sitä aina 😀 Huumorilla vaan, vaikkei varmana aina kyllä tunnukkaan siltä! 😀

  1. Ihanaa, enää jotain 18 vuotta! 😀
   Huumorilla me kyllä hommaa aika pitkälti hoidetaan. Ja sehän vasta tota esiteiniä sieppaakin! Saa aivan arrrrmottomia raivareita, kun ei aina jakseta ottaa sen separeita tosissaan. 😀

   1. Kyl se varmaan siinä 19 veenä jo tuli se todellisuus, että vanhemmat onki ihan mukavia 😉 Että ei ihan sinne kolmeenkymppiin tartte odotella 😀

 2. Tiia Haltia says: Vastaa

  Täällä on kanssa yksi kyseisen lisänimen omaava idiootti, kakkoine kotitöineen ? Mut nyt pari teinivapaata päivää! Ah mitkä märinävapaat pari päivää ?

  1. Meilläkin oli koko viime viikko, siks tää varmaan onkin nyt jotenkin niin erityisen rankkaa. 😀

 3. Oi ihanaa, meillä oli ihan samanlainen maanantai. Ruoka oli pahaa ja sitä oli liian vähän, mitään ei jaksanut, ei ollut tekemistä. Ja tää äiti hajoili itsekin ankean asumuksen vuoksi – olis pitänyt vaan pysyä mökillä tai jossain piilopirtissä koko kesä…. Mutta sä oot kyllä by the way ehkä maailman kaunein idiootti-äiti, upeita kuvia susta!

  1. Just parasta toi, että ruoka on ensin pahaa, mutta lopulta sitä on kuitenkin liian vähän. 😀 Noiden muksujen logiikka on ihan legendaarista settiä! 😀
   Ja voi vitsi, kiitos kauniista sanoista! Se on toi kuvanmuokkaus ku saa kenestä tahansa etäästi edustuskelposen. 😀

 4. KIITOS!

  (…vertaistuesta! Meillä kaksi pientä kullannuppua on öbaut koko ajan toistensa niskavikkoissa kiinni, paitsi kun toinen lähti bailaamaan mökille aikuisessa seurassa, ei ole päässyt yhtään hönkimään sisaruksen kanssa. Oi sitä riemua, kun tyyppi palaa kotiin. Minä halkean onnesta, lapset ottaa tietty ensimatsit ja sitten se alkaa. Toi sama rumba. Te ootte niin tyhmiä! P*ssak*kkapäitä! AAARGHT…Ja sitä itte tulee jossain jälkijunassa, että mistä tämä siis sai alkunsa… 😀 Rutiineita odotellessa täälläkin ;))

  1. Kyllä sitä vaan joskus on NIIIIIN täynnä tota ämpyilyä, että oksat pois! Viimeisimpänä kiistan aiheena meillä on tässä nyt, että “toi on saanu olla kauemmin iskän kainalossa ku mää!”. Jumankauta munakello tarttis siihenkin hommaan olla. Lovely. <3

 5. Kiva samaistua!! Meillä lapset nuorempia, mutta 6v. ilmoitti illalla: “älkää sitten ihmetelkö jos musta tulee katkera aikuinen, kun joudun kuuntelemaan tota teidän tappelua.” Myönnetään, karjuin miehelle kun koitin saada sen puhumaan, mutta ei tätä nyt täällä onneksi ihan kovin usein harrasteta :).

  Se sun kaipaamaan teiniheinäkuu olis tarpeessa täällä!!!

Vastaa