Mun 15 minuuttii feimii!

Viime kesästä tuntuu olevan jo ikuisuus. Toisaalta taas aika on kulunut ihan huikeaa vauhtia.

Keskikesällä mä sain tänne meidän kotiin aika jänniä vieraita. Stand up-koomikko Niko Kivelä parkkeerasi tuohon meidän portille kuvausryhmän kanssa. Ja meitsihän oli puunannu! Kämppä oli kerrankin aivan hämmästyttävän siisti, tukka sallyspectramaisen pörheä ja olisinko laittanu ihan huulipunaakin.

Jännitti ehkä aika paljon. Etenkin, koska olen tunnettu siitä, että puhun ennen ku ajattelen. Ja saatan nauraa remauttaa vaikka äänimiesten korvat piloille. Lisäksi oon ihan hyvin saattanu niistää, pyöräyttää silmät kieroon, puhua toisten päälle ja röhkiä nauraessani. Olis hirveen luontaista mulle, joten on saattanu tapahtua myös tv-kuvauksissa. Onneks en muista tarkemmin.

Toisaalta ens viikolla saatan saada muistutuksen. Nimittäin viime kesänä kuvattu Niko Kivelä ja nurkkakunnat alkaa TV ykkösellä! Telkkarista! IIIIK!

Tai siis ihan telkkaristatelkkarista tää meidän Uudenkaupungin jakso tulee 10.6. Mutta 13.5. esitetään sarjan ensimmäinen osa ja samalla pätkähtää kaikki jaksot katsottaviksi Yle Areenaan. Ehkä kuolen.

Joku etäinen muistikuva mulla on pensasmustikoiden nimeämisestä (ehkä Seppo ja Maire) ja jatkuvasta hiusten asettelusta (flirttailinko mä telkkarissa Niko Kivelän kanssa?!). Jospa ne on ajatellu katsojalukuja ja leikannu mut vaan kokonaan pois…? Saattais olla hyvä.

Alko muuten just taas jännittää. Kiva olla pötsi sekasin seuraavat puoltoista viikkoo…

Antakee sit mulle armoa, jooko?

-Päivi-

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

6 Replies to “Mun 15 minuuttii feimii!”

 1. karjakko says: Vastaa

  Siistiä, täytyy muistaa katsoa! Ja muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta ohjelmalta, mitä nyt mainoksia on näkynyt…

  1. No mustakin vaikuttaa kivalta! Ja oli ainakin kuvatessa hurjan hauskaa, jännä nähdä, miltä näyttää itse ohjelmassa. Vaikka ei mua nyt näy ku pari minuuttia. Onneks. 😀

 2. Hyvä siitä tulee!

 3. Susanna says: Vastaa

  Siistii!! Todellakin katottava ja useampaan kertaan.

  1. Aikkkauhee! 😀

Vastaa