Mut muutamii juttui mä ihmettelen.

Niinku sitä, et pitääks ne kulmakarvat oikeesti maalata tussilla siihen turpaan? Et onks luonnollisuus nyt täysin out? Vai onko kaikkien satujen pahat äitipuolet vaan nykynuorten idoleita?

Tai sitä, et mil helvetil ihmiset oikeesti selviää tästä säkkipimeestä talviajasta? Jos ainut valonpilkahdus näkyy jääkaapissa, ni en mä tiä onks sekään hyvä.

blackboxKoitin ottaa belfien. Oli vähän liian hämärää.

Tai et miten ihmeessä meillä voi joka ilta olla samanlainen kaaos? Kuka helkkarin porosorkka nää paikat aina sössii, vaikka mä niitä muka koko ajan siivoan?

Sitäkin mä ihmettelen, että vaikkei oo kunnon talvesta tietoakaan, jatkuvasti on ihan törkeen kylmä. Tyylikästä sit vetää koko ajan rintavarustuksessa pitkät päällä, ku sisälläkin on joku miinus viis. Niinku sellanen omanlaisensa nännigate.

Tai et miten voi aina ryssiä jotain, vaikka kuinka yrittää ja yrittää? Suht ärsyttävää.

Entäs sit joku lanttulaatikko, mikä idea siinä on? Haisee pierulle ja maistuu… no jos oot koskaan haukannu paskan hajuista ilmaa, niin tiedät miltä. Onko edelleen pakko syödä jotain pahaa vaan siks, et pula-ajalla ei ollu muuta?

Tai sit lasten talvivaatteet. Joista tuli taas näppärästi saman tien kurakamppeet. Kiitos liejutalvi 2014-2015.

Ja sit sellanen, että joku keksii laittaa kulkuset tisseihin, “soittaa” Jingle bellssiä ja lisätä videon aiheesta nettiin. Ja porukat on ihan mehuissaan. Vaikka oikeestihan mua vaan ärsyttää, etten keksiny sitä ite. Tai todellisuudessa se, että eihän se onnistuis tällä keniariippari-osastolla. Vois tulla aika latteet rytmit.

Noni. Eiköhän se ollu siinä.

Jep. Sori.

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

24 Replies to “Mut muutamii juttui mä ihmettelen.”

 1. Kiitos päivän nauruista! Mä en ole muuten nähnyt kulkusia tisseissä videota, mutta olen nähnyt kulkuset kulkusissa videon 😀

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Jostain syystä kulkuset kulkusissa oli hauskempi… 😉

 2. Sää olet kyl niin ihana ja mahtava kirjottaja 😀

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Haha! No, tiedä tuosta. Mutta kiitos! 🙂

 3. Mietin yks päivä Itiksessä shoppaillessa noita kulmakarvoja. Et jengi on ilmeisesti sokeutunut niille. Mietin vaan niitä reaktioita ku itse ajais kulmat pois ja vetäis jollain tussilla ne rannut niiden paikalle. Et mitä ihmiset tuumais. Ja sit mietin et eiks niillä tussikulmakarvoilla oo läheisiä, jotka sanois et ei, älä.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   No JOOO! Ja mun tekee ihan pahaa, kun oikeasti kauniit nuoret tytöt vetää kulmansa ihan överiksi ja näyttävätkin lopulta lähinnä pelottavilta. Ja vähän surullisilta.
   Ja sehän voi olla, et jos vaikka mutsi sanois, et älä, ni ne vetää tuplatussilla seuraavaks. 😀

 4. Noi kulmakarvat on muuten siitä metkat et niitä on pakko tuijottaa koko ajan. Ihan toisella tapaa ymmärtää esmes miehiä. Et vaikka kuin yrität katsoa silmiin niin ei voi mitään, katse lähtee harhailemaan koska ne tussittelut on niin silmiin pistävät että ei voi kuin tuijottaa.
  Oon nähnyt muutaman jotka on tatuoineet ne tussikulmakarvat. Kaikkea sitä.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Hahahah, oot muuten oikeessa! Sitä tuijottaa ja miettii, että tajuukohan se ite, miltä näyttää. 😀

 5. Joo en ymmärrä minäkään miten voii olla niin pimeetä, miten voi olla aina sekasta ja miksi maalataan kulmakarvat. Mutta toisaalta, en myöskään sitä, että miks sitä lanttulaatikkoa ei syödä aina, ympäri vuoden, kun se on oikeesti niin älyttömän hyvää! Ihanaa! Parasta joulussa, todellakin 🙂
  Mutta koitetaan kestää!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Hihihihih! Mä kokeilen, joka ikinen vuosi, sitä lanttulootaa. Otan aina, ainakin lusikallisen. Enkä vaan pidä siitä. En ymmärrä.
   Mut sit taas moni ei ymmärrä sitä, että mun joulupöytään kuuluu myös maksalaatikko. Ja sitä mä voisin syödä vaikka kuinka! 😀

 6. Monta ihmetyksen aihetta jaan minäkin täällä hymyissä suin.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   🙂

 7. Hyvä Päivi! Taas sain niin makeat naurut sinun postauksesta 😀

  Ihanaa ja leppoisaa (voiko olla…?) joulun odotusta.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Ihanaa joulun odotusta sinnekin! Leppoisuudesta en tiedä, mutta yritys hyvä kymmenen senkin suhteen. 😉

 8. Niin. Ja mikä on se nalkutus ja herisevä sormi mun sisällä, joka sanoo, että hylkäät vuosisatojen perinteet, esiäitien tiedot, taidot, juuret ja joulun olemuksen jos et tarjoa laatikkoa, rosollia ja kinkkua. Lapset jäävät vaille vahvoja suomalaisia juuria, tippuvat osasta historiaa, unohtavat mitä jouluun kuuluu. Sinä syntinen kurja.

  Kun oikeastaan mä haluaisin prosciuttoa, mozzarellaa, tomaattia, basilikaa, artisokan sydämiä, focacciaa, bruschettaa, oliiviöljyä, balsamicoa, oliiveja, sitruunaa, valkosipulia. Ja punaviiniä.

  Oih.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   JUURI NIIIIIIN!!! Me ollaan pikku hiljaa, joulu kerrallaan irtautumassa. Tai jättämässä ainakin niitä vanhoja mättöjä pois, joita kukaan ei syö. Rosolli ja perunalaatikko on tänä vuonna heivattujen listalla.

   Mä haastan sut tekeen noista menun jouluksi! Ois ihana! <3

 9. Pidin erityisesti tuosta lanttulaatikkovertauksesta. Maalaistytön aistit terästäytyi heti lukiessa. 😀

  Ehkä se joulu jääkaapin valon loisteessa kaiken sotkun keskellä on ihan hyvä, ei tarvitse siivota ku ei nää! 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Oot muuten oikeessa! Mitä pimeempi, sen parempi. Ja onneks on kuitenkin pitkät päällä koko ajan. 😀

 10. Latteat olis rytmit täälläkin! Mutta lanttuloorasta tykkään, kun taas rosolli…

  Ja yhet toppahousut on muksu jo kyntänyt polvista hajalle. Ei olleet sepelin kestävät :/

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Joo, ei tipu rosolli meikällekään.

   Meillä on kans pesty noita kekaroiden talvikamppeita jo yks kymmenen kertaa. Jos on kerran talvi, vois tulla vaikka sitä lunta. Murr!

 11. Ai että oot ihana! Hyvä etten purskauttanut kahveja koneen näytölle..:D
  Olen vasta muutaman kuukauden seuraillut tätä blogia, mutta sen osaan jo sanoa että olet ihan huippu! Onnistut joka kerta piristämään päivää ihanalla kirjoitustyylilläsi.
  Tämäkin synkeä torstai muuttui heti paljon valoisammaksi, KIITOS SINUN!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Voi miten mahtavaa! Mulle tuottaa suurta iloa, jos voin tuottaa jollekin toiselle suurta iloa. 😀 Kiva, kun oot löytäny messiin!

 12. Aamen

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   😀

Vastaa