Myssy päähän ja baanalle!

Trööööt! On tullut aika paljastaa superhypernakkipipon onnekas voittaja. Mä oon nyt pari viikkoa vörkannu mun keltasta nakkilätsää ja kyllä, saan jokseenkin huvittuneita katseita osakseni. Tiä sitten onko kyse siitä keltaisesta (vielä kerran: keltainen on ykkönen!) vai blogilogosta, joka sekin on jostain syystä jonkun mielestä huvittava. En tajuu.

Oon kuitenkin nyt erityisen iloinen siitä, että kohta jossain puolella Suomea tai jopa maailmaa, on joku toinenkin naurunalainen. Mutta kuka?

Mä toivon tosi kovasti, että voittaja lähettäisi mulle kuvan itsestään nakkipipossa. (ei tartte näyttää noin urpolta, tosin…) Olis huikean hauskaa nähdä pinkki NJM-pipo käytössä. Joten haaste on heitetty! Sinä voittaja; ota itsestäsi piposelfie ja jaa se Instagramissa, Facebookissa nakit ja MUTSI-sivulla tai ihan vaan mulle sähköpostilla.

En pidä teitä jännityksessä enempää! Voittajaksi arpoutui… TIINA! Eikä perustelutkaan olleet pöllömmät: “Koska ensinnäkin, mun kaverin isä on yksi Seitsemästä seinähullusta, joiden laulua mukaillen olet blogisi nimennyt. Toiseks, mun toisen kaverin isä on silkkipainaja (no okei, lapsuudessa oli kaveri, jonka isä oli silkkipainaja ennen eläköitymistään). Ja kolmanneks, mää oon ihan sää.”

Onnea kauhian paljo! Mä olisin antanut tän jokaiselle osallistujalle ilomielin, rätkätin perusteluille monta päivää. Ootte huippuja!

Voittajalle sellaset terkut, että laittelen sulle sähköpostia asap ja jään odottamaan nakkipipo-selfietä… 😀

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Myssy päähän ja baanalle!”

  1. Tiina Kaarto says: Vastaa

    Haaste otettu vastaan!
    Katotaan, näytänks yhtä naurettavalta kun sä 😉

  2. pösilö says: Vastaa

    Onnea voittajalle! Mahtista!

Vastaa