Ihan tosi persoonallinen kalenteri

Mua vähän naurattaa.

Bongasin Instagramista joku aika sitten vinkin persoonallisesta kalenterista. Koska olen nyt muutaman vuoden sätkinyt kokonaan ilman perinteistä, paperista päivyriä ja viikot on todella tuntuneet juuri niin sekavilta, kuin voi kuvitella, päätin tilata vihdoinkin kunnon almanakan.

Ja tietty halusin just sellasen oman näköisen kalenterin. Niinpä klikkailin tuonne Personal Plannerin sivuille ja aloin suunnitella. Halusin kirkkaita värejä, kanteen omia valokuvia ja jotain pirtsakkaa. Mutta mitä tekee Päivi, kun vaihtoehdot ovat rajattomat? Valitsee tietysti yhden valmiista, mustavalkoisista kansimalleista. Ei värejä, ei valokuvia.

Hyvä, hienoa! Äärimmäisen persoonallinen ote.

Kalenteri-014

Kalenteri-018

Kalenteri-026

No, tätä pientä epäpersoonallista takaiskua lukuunottamatta olen kyllä ehdottoman tyytyväinen ostokseeni. Kalenterin takasivuille valkkailin muistiinpanosivujen lisäksi hätätilanteita varten värityskuvia (tiedättehän ne ”oo nyt hetki hiljaa ja paikallas”-hetket?!) ja viikottaiseen aukeamanäkymään tuli oma osio muistettaville kouluasioille (jäähalli! uimahalli!) ja viikon to do-lista.

Kalenterin persoonallisin osuus löytyy kuitenkin etusivulta, johon kirjasin omasta mielestäni hauskan tekstin päivyrin mahdollista katoamista silmällä pitäen. Persoonallisen siitä tekee kuitenkin se, että olen kirjoittanut sähköpostiosoitteeni varmuuden vuoksi väärin. Jotenkin niin mua. Joten jos satutte joskus löytämään tämän mun vallan persoonallisen kalenterini, älkää ilmoittako siitä sähköpostitse. Huoh.

Kalenteri-030

Kalenteri-015

No, sellasta sattuu (mulle). Halusin kuitenkin vinkata teille tästä, koska hyvä almanakka on ruuhkismutseille tarpeen. Ja koska tuolla voi ihan oikeesti suunnitella tosi hienon ja oman näköisen kalenterin, eikä olla näin mielikuvitukseton tylsimys ku minä.

Tuleeko teidän vielä käytettyä perinteistä päivyriä vai luotatteko kännykän kalenteriin muistutuksineen?

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

10 Replies to “Ihan tosi persoonallinen kalenteri”

 1. En selviäisi hetkeäkään ilman paperista kalenteria! Siinä pitää olla viikonpäivät vierekkäin aukeamalla. Kun totuttaa itsensä yhteen tällaiseen malliin (vuodesta toiseen) niin homma on jouhevaa.

  Sun kalenterista tuli hieno! Ihan vois käydä samalla tavalla itsellekin.

 2. Vanha kunnon kalenteri aina matkassa! Muuten ei viikot rullaile. Tarviikin käydä kurkkaan sivut, en ole moisesta kuullutkaan! 🙂

 3. Paperikalenteri ehdottomasti! Siis vaikka kännykkä onkin aina mukana.
  Olen jo vuosia luottanut perhekalenteriin – siis sellaiseen, jossa yksi kuukausi on kerrallaan näkyvillä. Jokaiselle perheenjäsenelle on on pystysarakkeensa. Näiden lisäksi haluan kalenteriin myös yhden sarakkeen perheen yhteisille menoille.

 4. Ehdottomasti oikea paperinen perhekalenteri keittiön seinässä ja toinen pienempi mukana kuljetettavaksi, joskin ”synkronointi” ei aina toimi 😉

 5. Opiskeleva äiti says: Vastaa

  Mä oon opiskelujen myötä palannut myös vanhaan kunnon paperiseen viikkokalenteriin. Saa laittaa työajat, koulupäivät ja tehtävien palautuspäivät, sekä lasten ja omat menot. Lisäksi meillä on seinäkalenterina perhekalenteri, niin must -juttu. Mun oma viikkokalenterini on jo kolmatta vuotta omilla kuvilla kuvafirmassa teetetty kalenteri, aivan ihana <3. Teen varmaanopiskelujen jälkeenkin vielä tollasen. Piristää päivää, AINA.

 6. Paperikalenteri, seinällä yks ha laukussa toinen. Ja lisäksi tarvittaessa muistutus puhelimeen. Huono muistiko… 😉

 7. Taidan olla poikkeus. Kännykässä ja tietsikalla kulkee kalenteri muistutuksineen mukana. Hermostun ylimääräisestä tavarasta, joten tämä sopii minulle. Ilman sähköistä kalenteriani en tulisi päivääkään toimeen. En töissä enkä vapaa-aikana. Kesällä kännykkäni putosi vessanpönttöön (jo toistamiseen!) ja hetken panikoituani olinkin iloisesti yllättynyt kun kalenteritiedot siirtyivät jostain pilvestä automaattisesti uuteen kännykkään. Huh!

 8. Ihana kalenteri <3

  Itse en osaisi elää ilman perinteistä kalenteria.
  Kalenterini oli aluksi mukavasti käsilaukussa kulkeva versio, kunnes se alkoi täyttymään kaikista ihanista lapuista, lipuista ja muistoista niin ettei se enään mahdu edes laukkuuni 😀 Nyt siitä siis tuli pöytäkalenteri.
  Haluan muistella vuosien päästä millaisia päiväni ovat olleet, joten kalenteri toimii myös jonkunmoisena päiväkirjajani. ( Tosin en sinne aivan kaikkea kauhean henkilökohtaista kirjoita ;D 😀 )

  Mukavaa alkavaa viikkoa !

 9. Meillä on hirmu persoonallinen jätelajittelukalenteri keittiön työtasolla. Siitä voi lasten parturiaikojen lisäksi kätsästi tarkistaa, milloin se ja se jäteauto käy, ja mihin voi lajitellut jätteet hyysätä. On niin kaunis etten voi ottaa kuvaa, ujostuttaa mitä se ajattelee musta. Mitähän..?

 10. Karjakko says: Vastaa

  Jep, ilman kalenteria ei pärjää! Seinäkalenteriin en osaa merkitä asioita (mut sellainenkin pitää olla!), ja mun kalenteri löytyy yleensä keittiön pöydältä. Siihen tulee merkattua kaikkee ihan tyhmääkin, mut tietty myös kaikki tarpeelliset jutut. Vaikka se on mun, niin löytyy sieltä myös miehen juttuja ja siis tietty lasten.. Se hetki, kun saa ostaa uuden kalenterin, on aina sellanen jänskän kutkuttava!:)

Vastaa