Ihhahhaa, ihhahhaa!

Kuvat todella kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siinä se matami nyt painaa ku höyryveturi! Pois alta eteeriset hyvinvointibloggaajat, mamma on menossa lypsylle!

BlogAwards72-900x776

Ja muistatteko sen leikkisän vertauksen tamppaavaan hiehoon? Ei ollut vitsi se. Nimittäin:

BlogAwards334-801x900

Ihhahhaa, ihhahhaa, hieho hirnahtaa! Saatana.

Mua sattuu perseeseen, ku katson näitä kuvia. On kuulkaa ylpee olo. Pakko nyt oman mielihyvän vuoksi lisätä yksi, edes etäisesti onnistuneempi gaalaotos.

BlogAwards332-712x900

Lypsyjakkara on piilotettu ton eturepun alle. Niinku.

Ei mulla oo enää mitään sanottavaa. Maine meni. Kaikki meni.

-Päivi

Kiitos rakkaat kuvissa onnistuvat ystäväni Emmi, Elsa ja Veera!

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

30 Replies to “Ihhahhaa, ihhahhaa!”

 1. Kyyneleet valuu silmistä! Sä oot niin paras!

  1. Hahah, niin valu mullakin, kun nää kuvat näin! 😀

 2. Hei totaaaa. Eiköhän tää itseinhobloggaus ala olla tässä? Nää aluksi nauratti, mut nyt tuntuu että takana taitaakin olla oikeasti paha olo oman itsen kanssa? Tunnistan tästä oman tapani rääviä kuvia, joissa esiinnyn ja joissa ”kaikki muut näyttää näteiltä”’. Se ei ole oikeasti kauhean kivaa, kenellekään. Siinä haetaan huomiota ja hyväksyntää muilta, vaikka ainoa, kuka sitä voi antaa, on se peilistä takaisin katsova. Jos koittaisi rakastaa sitä tyyppiä välillä? Mun mielestä näissä kuvissa on rennon ja ihmisen näkösiä naisia. Semmosia joiden kanssa olisi kiva viettää aikaa. Toivottavasti oli hauska ilta!

  1. Noooh, tää on se mun tapa. Koittaa itse hyväksyä itseni. Huumori, juurikin se räävitön, on aina ollut mulle luontaista ja mistä sitä ihminen helpommin huumoria repii kuin itsestään.
   Ainahan sitä olisi mieluummin enemmän sitä tai vähemmän tota. Mutta mä nyt olen tuo räävitön ja räjähtänyt ja toisaalta sen uskallan myös julkisesti näyttää. Mutta, tietysti kukin tyylillään. 🙂
   Ilta oli huikea!

  2. Mä olen kyllä vähän samaa mieltä tästä. Tykkään blogistasi tosi paljon, mutta tapa jolla kirjoitat omasta ulkonäöstäsi on välillä masentava. Samojen asioiden kanssa itsekin painin, kun tuntuu että kaikki muut ovat kauniimpia ja hoikempia ja itse on tällainen suojalka, mutta samalla pitäisi hyväksyä ihmisten erilaisuus.

   1. Onhan tää mulle suojausmekanismi, jonka oon jo lapsena opetellut. Kun vaan ehdin ensin itse sanoa kuinka sitä tai tätä olen, kukaan toinen ei ehdi sitä tuoda esiin ensin. Se on mun tapa, josta on kovin vaikea päästä eroon.
    Kenenkään mieltä en toki halua pahoittaa, ehkä jatkossa käsittelen aihetta vähemmän. 🙂

    1. Mä tiedän tän jutun ja kuinka hankalaa siitä on päästä. Mutta mun ensimmäinen poikaystävä sanoi joskus kun olin et jadajadanäytäkivaltaahistaa että ”Oletko koskaan nähnyt rumaa, iloista ihmistä?” Menin hiljaiseksi ja jouduin toteamaan että en ole. Se kannattaa muistaa, tarvittaesa roikkua siinä ajatuksessa kuin liaanissa ja mennä vaan. Yks elämä, niinku.:)

 3. Ihana oot. Kupliva ja hauska. Ja rohkea. Mä tykkään 🙂

 4. Aamulla just ihailun sun kuvia jonkun toisen blogin puolella.
  Mutta ei niissä kyllä ollut näin hyviä kuvatekstejä!
  Olen kyllä hyvä!

  1. Hahaha, ei kukaan muu oo uskaltanu kirjottaa, vaikka ois aatellutkin! 😀

 5. Huikeeta porukkaa, mä niin tykkään tästä meiningistä!

  1. Hihihihi, hauskaa kyllä, se on niin totta! 😀

 6. Sanon tämän kaikella rakkaudella. Kun näin tossa etusivulla ton ekan kuvan, eka ajatukseni oli, onpas näyttävä hääpari matkalla maistraattiin 😀 😀

  1. Ei vittu, nyt repes! 😀 😀 😀

   1. Kiitos. Juuri nukuttamani vauva heräsi tähän.

    ???

    Verisuoni meinaa poksahtaa päästä, kuulkaa, jos yrittää nauraa äänettömästi.

 7. Ala tässä nyt nukkumaan, kun naurattaa niin, että vedet valuu molemmista päistä. Ensin luin Tyyliä metsästämässä Veeran postauksen ja nyt tän. Aivan ihana kombo näin nukkumattia odotellessa. Ihana sinä 😀

  1. Mä luin kans Veeran postauksen ja repeilin ennen nukkumaanmenoa, ihan mahtavaa! Kiva kun kävit! 😘

 8. Pauliina says: Vastaa

  Ei hitto lapset herää kohta kun mamma hirnuu täällä 😂

  1. Hahahah! 😂😂😂

 9. Siis tää oli vaan niin huippu!! 😀

  Muistan ton sun ihanan mekon gaalasta, mutta en silloin tiennyt, että mekon kantaja on sinä – olisin toki tullut moikkaamaan!
  Näytit hyvälle, se on fakta se! 🙂

  1. No voi hitsi, olis ollu kiva törmätä ihan kasvokkain! Ja kiitos, olin ihan tyytyväinen kukkaislookiini näistä kuvista huolimatta. :mrgreen:

 10. Parasta hankkia tässä on se, että No lattian itsemme yhdessä. Ei hävetä yhtään niin paljon. Saa nähdä kutsutaan perhebloggaajia ensi vuonna ollenkaan ??

  1. No älä muuta sano! Voi olla että kutsut mystisesti katoaa.. 😀

 11. Ei helmetti…repesin (nauruun) peiton alla niin pahasti, vauva heräsi ja nukuttaminen alkoi uudestaan. Mut oli se keskimmäinen kuva sen arvoinen. Näyttelinpä itsekin tossa taannoin omia lomakuvia virolaiselle ystävättärelleni ”But Sylvia, you look like a milking cow.”

  P.s Nauti lomasta, halit ja pusit.

 12. Hahahaha! Repesin ja niin samaistun suhun. Eteeriset hyvinvointibloggaajat :’DDD

 13. Oot nätti, ja toi sun mekko on muuten ylivoimaisesti paras noista kuvissa esiintyvistä! (Muutkin on hyviä, ja upeat naiset, mutta yksi mekko on ylitse muiden :).)

 14. Nauraa täällä vedet silmissä! :’D Totaalirepeäminen!

 15. […] ku siinä tuli sitä lypsy- ja verhojuttua sitte… […]

 16. […] ku siinä tuli sitä lypsy- ja verhojuttua sitte… […]

Vastaa