Kouluun! feat. Ellos

Yhteistyössä Ellos

Jänniä tyyppejä, nuo tenavat. ”Ihan juuri äsken keväällä” ostamani siistit, kaapissa levänneet vaatekerrat ovat kutistuneet kesän aikana auttamatta pieniksi ja sen lisäksi, että on jotenkin pystyttävä orientoitumaan alkavaan arkeen, noiden penskojen vaatevarastot on käytävä läpi. Tänäkin vuonna kesä hyvästeltiin yhdessä yössä, eikä siis hellemekoista ja shortseista enää paljon koulutaipaleella iloa ole.

elloskoulu1

elloskoulu4

elloskoulu5

Mä en ole koskaan ollut mikään lastenvaatefriikki ja voin sanoa olevani lähes täysin merkkitiedoton. Mulle lastenvaatteissa on tärkeintä käytännöllisyys, se että hankittuja vermeitä tulee varmasti käytettyä ja toki mielellään saavat olla kivannäköisiäkin. Koitan myös pitää huolen siitä, että muksujen vaatteet on oikean kokoisia. Liian lyhyisiin housuihin tai kittanoihin paitoihin mulla on vähän friikki suhde, vaikka helpostihan niin käy, kun se kasvupyrähdys yllättää.

Jostain syystä olen aina myös tykännyt poikien vaatteista enemmän ja nauttinut keskimmäisen vaatettamisesta eri tavoin. Pidän poikien vaatteiden yksinkertaisesta tyylikkyydestä, enkä ole oikein koskaan innostunut röyhelöistä tai ”tyttöväreistä”. Mimmit ovat toki tyylistään myös tarkempia, ehkä siksikin pojan kanssa on iisimpää. Tyyppi aika kiltisti vetää niskaansa sen, mitä äiti on sattunut kaappiin hommaamaan. Ainakin vielä.

elloskoulu6

elloskoulu9

elloskoulu8

Kun Ellokselta ehdotettiin yhteistyötä, valitsin siis aika luontevasti vaatepaketin pojalle. Mieluiten jäppinen pukeutuu urheiluvermeisiin ja jos kokonaan saisi itse päättää, menisi vuodenajasta toiseen kokovartalocollegessa. Tämä vaateparsi sai hyväksynnän kuitenkin heti. Farkut sujahti jalkaan myös ekana koulupäivänä ja piposta tuli suosikki, koska ”tää ei oo yhtään sellanen jonne-pipo”. Kai tiätte? En mäkään.

Itse diggailin lämpimän oloisesta pilottitakista, vaikka pakko myöntää, etten olis uskonut näille enää ysärin jälkeen lämpeneväni. ”Ennen pelotti, nyt on pilotti”, muistatteko? Farkkujen kohdalla erityisplussaa vyötärön kuminauhakiristysmahdollisuudesta vielä näinkin isossa koossa (140 cm), pojalla kun tuppaa housut muuten putoamaan, eikä vyöt oikein iske.

elloskoulu7

elloskoulu10

elloskoulu3

Ellokselta olen tykkäillyt tilata lastenvaatteita muutamastakin syystä. Näin syksyllä, kun niitä tarpeita ilmenee usein kaikilla lapsilla yhtä aikaa, on huojentavaa, kun lenkkarit, ulkoiluvaatteet ja muut kamat voi tilata kaikille kerralla, mutta maksella pois vähän pienemmissä erissä tulevina kuukausina. Ja vaikken kovin merkkitietoinen olekaan, erityisesti urheiluvarusteissa ja kengissä valkkaan mieluiten hyväksihavaittuja ja laadukkaita merkkejä, kuten Adidasta, Nikea ja Pumaa, joita Elloksen valikoimasta myös löytyy.

elloskoulu2

Jäbällä päällä: PilottitakkiFarkutCollegepaitaT-paitaPipo. Tuotteet siis Elloksen valikoimasta. (Kengät ja reppu vanhoja)

Elloksella on koulujen alkamisen kunniaksi kamppis, jossa kaikista lastenvaatteista ja kengistä saa 25% alennuksen, joten nyt ne vaatekaapit kannattaa tsekkailla kuntoon! Homma hoituu klikkailemalla ostoksille tänne ja käyttämällä kassalla koodia 345409. 

Seuraavaksi pitäis täälläkin käydä muksujen kaapit läpi ja laittaa pieneksi jääneet vetimet kiertoon. Pitänee varmaan tutustua vallalla olevaan siivousnikseilyyn, kun ei muuten oikein meinaa napostella…

-Päivi

*postaus sisältää affiliate-linkkejä,

mainitut tuotteet blogiyhteistyön

kautta saatuja

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Kouluun! feat. Ellos”

  1. Meillä pitäis aloittaa siitä kaappien siivouksesta. Lasten vaatekaapit pursuvat, mutta silti tuntuu, ettei sisällä ole enää oikein mitään sopivaa. Ehkä hetken vielä odotan, jotta kesävaatteet voi todella palata kaapeista pois, sitten suuntaan kirpputorille.
    Myymään ja ostamaan.

    1. nakitjamutsi says: Vastaa

      Mun pitäis kyllä kans skarpata nyt ja käydä kaapit läpi, koska pieneksi jääneitä vaatteita on ihan tuhottomasti. Jos vaikka jollain edullisella pakettihinnalla sais ne FB-kirppiksellä eteenpäin. ”Yv, av, mittaan”, tiäks? 😀

Vastaa