Mä haluun, mä haluun!

Voitaisko olla hetki sellasia ihan törkeän pinnallisia? Unohdetaan maailmanrauhat ja hattaraiset sanahelinät ja ollaan tän yhden postauksen verran itsekkäitä ja turhamaisia ja mietitään vaan, että mitä just minä haluaisin joululahjaksi ökypukilta, jolta vois toivoa ihan mitä tahansa!

Hirveästi tekee kuitenkin mieli aloittaa, että ”tietty eniten toivon, että lapset ja läheiset pysyy terveinä ja onnellisina ja sodat loppuis ja jouluna olis lunta”, mutta se on nyt kiellettyä. Ökypukki haluaa konkreettisia, satalappusilla hommattavia (öh, anteeks, joulupukin pajassa nikkaroitavia) lahjatoiveita. Jos se on vaatimaton linna Toscanassa; sano se ääneen! Jos oot aina halunnut dolbysurroundstereovideoavdvwc-laitteiston saunaan, nyt on oikea hetki toivoa just sitä!

Mä voin aloittaa! Ajattelin, että jos vaikka sais toivoa kolmea, mitä haluis kaikkeist eniten. Tai viittä. No nyt kun tälle tielle lähdettiin, ni kymmenenkin käy.

Läppäri

 • uusi, kevyt, vaalea, ihana ja toimiva! Sellainen, jota voisi kantaa oikeasti mukana kassissa ilman pelkoa olkapään sijoiltaan paukahtamisesta ja jossa kestäisi akku vaikka hiukan yli sen nykyisen 3,5 minuutin. Vaalea, ehkä valkoinenkin, aavistuksen helmiäistä sais olla, hiukan tyttömäinen. Nopea ja näppärä, joka mahdollistaisi kirjoittelun muuallakin, kuin sähköpistokkeen välittömässä läheisyydessä. Ja tähän sellainen 24/7 tukipalvelu, joka tulisi aina paikalle auttamaan, jos masiinassa olisi pientäkään vikaa tai hitautta havaittavissa. Ihan ensteks tää!

Rantaloma

 • koko perheelle ihan ehta löysäilyloma jossain superhypervesiliukumäki-allasbaari-allinclusivesuperiosplus -kohteessa. Pari viikkoa takuuaurinkoa, muiden valmistamaa ruokaa, jatkuvan uimisen rusinaksi liottamia varpaita ja päättymätön piikki jätskibaarissa. Nuoret manolot kiikuttelis auringonlaskuja ja tähtitaivaita drinkkibaarista mammalle, joka rennoin ottein hakkais uutta helmiäisenvalkeaa läppäriään palmujen alla. Ilman töpseliä.

Pihasauna

 • vituttelis kai se vähän palata löhölomalta pimeään Suomeen, siksipä loman aikana ökypukin apupojat olisivat käyneet nikkaroimassa romuvaraston virkaa tekevästä autotallista luksus-pihasaunan! Olis kuulkaa suihkut, hieronnoilla ja ilman, infrapunat, puukiukaat, sähkökiukaat ja tassuamme. Ihastuttava takkahuone olis varustettu takalla (no aijaa!), pehmeillä sohvilla, valkokankaalla ja kylmäsäilytystilalla. Muuttaisin todennäköisesti läppäreineni sinne.

kolme-toivetta

Nonni! Teidän vuoro! Jos ei olisi kiinni rahasta, naapurikateudesta, syyllisyydestä, tai yhtään mistään, mitä juuri sinä haluaisit, juuri nyt?

-Päivi

Kuvat lainattu: hp.com, nazar.fi, ikikiuas.fi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

38 Replies to “Mä haluun, mä haluun!”

 1. Ei ehkä mikään ökytoive mutta mä haluaisin uuden sohvan. Ja keittiön tuolit. Ja kun kerran toivomaan lähdettiin, niin tapetointikin ois kiva lahja, valmiiksi tehtynä, niin ettei itse tarvitsisi nähdä itse remonttia eikä siivota jälkiä ?

  1. Mutta ökykin on niin suhteellista. Toiselle se saattaa olla uudet kengät, toiselle remontti ja yhdelle oikeasti se linna. Just ihanilta kuulostaa sun toiveet. 🙂

 2. Mää haluaisin paljun , tynnyrisaunan, kivetyksen, uudet terassin kalusteet, keittiön pöydän, sohvan, pitkän lämpimän loman jakaja:). ..siinä enshätään

  1. Onhan tossa jo hyvä alku! Ökypukkiiiii, pliis! :mrgreen:

 3. Auton. Jonkun sikahienon saksalaisen farmarin. Vaikka VW, Audi tai Bemari. Ihan uusi tietty!
  Etelän loman koko perheelle! Mielellään johonkin kauas, mut lyhyellä lennolla ??
  Lapissakin vois muuten piipahtaa. Vaikka pitkä viikonloppu miehen kanssa.
  Ja sit tietty aika paljon rahaa vielä lisäks!
  Oliko tarpeeksi ökyä?

  1. Ahahah, joo mäkin haluun kauas, mut lyhyellä lennolla. :mrgreen: Ja vaikka ihan joka kuukausi kävis!

 4. Huh, vaikeeta.

  haluisin jonkun lomamatkan (kylpylä tms) itselleni ja pojalle, koska selvittiin tosi rankasta kesästä eikä olla rahanpuutteen vuoksi käyty missään.

  haluisin uuden telkkarin vanhan kuvaputken tilalle.

  Haluisin kolme nättiä lipastoa meidän vaatteille.

  Haluaisin lämpimät talvivaatteet ja kengät itselleni.

  haluaisin kalliin ravintolaillallisen.

  haluaisin hierontalahjakortin.

  Haluaisin uusia koko kämpän sisustuksen.

  1. Ihania toiveita! Noista lipastoista tuli mieleen, että mä haluaisin kans vaatekaapin meidän vaatteille! Meillä on vaan lipasto ja sellanen rekki… ja ne on ihan paskat! Toivottavasti ökypukki kuulee sun toiveet. 😘

 5. Talvea: 15 cm tasainen lumikerros ja helmikuuhun asti max 6 astetta pakkasta, niin että pääsee hiihtämään ja maisema olisi kaunis (plus lasten ulkoilu on helpomaa, t. nimim. väsynyt kuraisiin vaatteisiin).
  Uutta autoa: katsastuksesta tuli niin railakas hylsy että potuttaa.
  Remonttirahaa: keittiö kaipaa laittoa, samoin koko talon katto, uusi kiuas (sama haave meillä!), sohva pitäisi myös uusia, ja autotallivarastokin pitäisi rakennuttaa, ja ja ja.
  Tasaista hiusväriä: olen löytänyt itseltäni harmaita hiuksia. Please, en mä ole vielä niin vanha.

  Ei nää nyt niin mahottomia olis, eihän, Ökypukki?

  1. Ei oo mahottomia! Mulle kans tota lunta! Oon jopa tunnettu siitä, että nuorempana suutuin, jos jouluna ei vaikkapa ollut lunta… mutku talvella kuuluu olla! Et mä niiiiiin tajuun sua! 😘

 6. Jos nyt piti syyllisyyskin unohtaa, niin kuukauden loma miehen kanssa Australiaan sopivalla matkabudjetilla varustettuna. Matkapakettiin olis hyvä kuulua muutama Aussien sisäinen lento ja joku luksus -asuntoauto kaikilla vermeillä. Ja lapsille toki löytyis hyvä hoitopaikka siksi aikaa eikä kaksivuotiaskaan huomaisi isin ja äitin poissaoloa ollenkaan..

  Kattoremontti olis myös kova sana täällä, mutta ehkä hieman turhan tylsä toive.

  Joku huippu tila-auto siltä varalta että perhe tästä vielä kasvaa (toiveajattelua).

  Peakin vaatteita iso nippu. (En kyllä tiiä sopisko ne mulle malliltaan kun en oo ikinä raskinut viedä niitä edes sovituskoppiin.) ?

  Oikeesti vaikea keksiä, kun meillähän pukki ei edes tiedä että aikuisetkin on olemassa…

  1. Se pukki kyllä kauheen helposti unohtaa aikuiset… paskiainen! Ehkä tää ökypukki on sit meille reilumpi?! Parempi olla!
   Hyviä toiveita, mahtavia! :mrgreen:

 7. Opiskeleva äiti says: Vastaa

  Mä esitin just viikonloppuna toiveen: ehjä selkä, kymmenen vuotta riittäis tän kans takkuilua. Mut jos se pitää rahalla saada, niin viime kesän keittiö- ja pintaremontin jäljiltä näyttää suurin osa huonekaluista hiukan kulahtaneilta :-). Sauna- ja kylppäriremontista haaveillaan. (Sit ku mä valmistun ja pääsen hyviin töihin ja…) mut pukki vois auttaa. Koko vuoden töitä paahtaneelle ja pari viikkoa vain lomailleena, semmonen muutaman viikon en tee mitään loma, olis tosi jees ja vielä parempi kun se pukki tekis ton p…leen opparin valmiiksi, naps vaan.
  Jos näillä alkuun, mä voin vuoden päästä sit toivoo lisää ku nää on toteutunu. Paitti sitten mä oon (toivottavasti) valmistunu ja hirrveen hyväs (ja hyväpalkkaises) ammatis, or not..

  1. Mulla ois kans muutama kremppa, joihin tarttisin jonkun jeesuksen apua. 😂

 8. 1. Kylpyhuoneremontti. Mielellään tehty valmiiksi niin, ettei mun tarttis edes huomata. Ei pölyä, ei melua, eikä kuraisilla kengillä edes takas ramppaavia miehiä. Niin, eikä tupakantumppeja ulko-oven vieressä.

  2. Mulle kans toi pihasauna!
  Sellaisen holvisaunan haluaisin rinteeseen.
  Ja plussaa olisi noi samat kriteerit kuin edellä. Että jos huomaamatta hoituis…

  3. kaupunkikoti.
  Sellainen fiini ja aikuisille sisustettu pikkukoti keskellä kaupunkia. Ihan vaan maalaisten lomailua varten odottamassa.

  Saaks vielä listata lisää?

  1. Itseasiassa mä haluisin kans eka ton kylppärin ja sit ton saunan. 😂 mulle kans Köpiksestä kaupunkiasunto! :mrgreen:

 9. Voi meitä ”vaatimattomia suomalaisia” 🙂

  Nooh, mä halajaisin sellaista totaali irtiottoa x pitkäksi ajaksi. Mielellään sellaiseen paikkaan missä palmupuut on puita vain. Oltiin juuri rantalomalla, mutta pah viikko, se mihinkään riitä.

  Mikä tää kylppärihomma on kun kaikki haluaa..mut siis joo, sellaista spatunnelmaa ja lattialämmitystä tännekin. Takan ritinää ja hyvää juomaa saunan päälle.

  Sit mä haluaisin sellaisen oikeiden ratkaisujen onnenpyörän. Ollaan tekemässä isoja ratkaisuja ja haluaisin olla varma siitä, että toimitaan oikein ja että kaikki menee hyvin.

  Ja olishan niitä muitakin toiveita mut pannaanpa tähän vielä, että toivoisin että oma mies katsoisi mua silleen, kuin joskus aiemmin.. Mähän oon siis mielestäni vetävän näköinen ja muuten mahtava kolmen lapsen mude, mutta, että josko sekin voisi sen huomata. Ja jos ei mies huomaa, niin huomaa edes sä, oi rietas ökypukki.;)

  Sylvia

  1. Oi! Tsemppiä isojen ratkaisujen kanssa! Perstuntuma on ehkä paras, aina kaikkeen.

   Ja pukkihan huomaa! Uuuh! Se on vähän sit miehen omaa tyhmyyttä, jos pukki tulee ja vie. 😂

 10. Mä olin tulossa kirjoittamaan vielä, että ei toi vimppa toive ollutkaan mikään pajassa nikkaroitava, mutta väärässä olin, sillä joulupukin ”käsityö” käy myös kyllä. 😉

  Noni, oon nolo. Ja ny lopetan.Heh.

  1. Aaaahahahahah!!! Kuolen! 😂😂😂

 11. Opiskelijan silmiin syttyvä hullun kiilto tätä lukiessa. :’D Voih iso kasa vaatteita, Michael Korsin käsilaukku, kenkiä muutama pari, uus läppäri samaan tyyliin kun tossa sun postauksessa, kosmetiikkaa laidasta laitaan, sit kans jos vois ruokakaupassa valita välillä muutakin ku sitä halvinta mahdollista ja tällä hetkellä ehkä tärkeimpänä toiveena olis ulkomaan matka jonnekkin lämpimään erään rakkaan ystävän kanssa. Heheh tämmösiä pieniä ja vaatimattomia juttuja vaan. 😀

  1. No onhan tossa aika hyvä satsi toiveita ökypukille! Jospa se nyt kuulis meitä… pliiiiiis!

 12. Rakas Pukki!

  Minä haluaisin koko perheelle jonkun mielettömän loman
  – vaikka niin että ensin lentäisimme Lontooseen nuoremman Typyn Unelmalomalle,
  sieltä Japaniin Esikoistypyn lomalle ja sitten vielä vaikka Austraaliaan mun ja miehen toiveiden mukaan räätälöidyille reissulle.

  Toiseksi toivon kivaa rahasummaa, että saisimme lähes viime metreillä olevan laajennuksen nythetipian valmiiksi ja saisin hankittua kaikki ne uudet kalusteet ja roippeet, joita tämä lumipalloefektin aikaan saava laajennus tulee tekemään. Kun näet kaikkien makuuhuoneet tavalla tai toisella muuttuvat ja muuttavat paikkaa.

  Kolmanneksi toivoisin jotain ihan jäätävän kokoista lahjakorttia johonkin mielettömään lankakauppaan. Tai vaikka niin että siellä olisi minulle varattu joku kiva pikku summa jokaiselle kuukaudelle koko vuodeksi. (Huh, ihan mieletön ajatus!)

  Muuta en nyt tällä kertaa toivo, ettei ahneeksi sanota! (:

  1. Mulle kans sellanen hulvaton rahasumma käytettäväksi, niinku ikuisesti! Ettei tarttis aina miettiä ostanko nyt Rainbowta vai ihan Valioo. Lomat kuulostaa niiiin hyviltä!

 13. Haah, empäs oo pahemmin kerenny miettiä mitään ja ainut mitä toivoin, on jo osittain toteutunut 😀 Mutta jos nyt sille linjalle lähetään, että pakko toivoa niiiin..
  No ainakin autoon joku superhyper hyvä ja toimiva alustasarja (se nyt tuli ekana mieleen! :D), sitte kylpytynnyri ja pesuhuoneremppa. Öö.. No uus puhelinkin on jo tulossa, niin kai munkin on pakko sitte sanoa se uus läppäri 😀 Kuulostinpa vaatimattomalta – ”jos on pakko!” 😀 😀

  1. Eikueiii! Nyt mä keksin vielä yhden! Nespresson joku semmonen kapselikahvikone, missä on se maidonvaahdotin samassa :3 Noin.

   1. Oiiiij! Ei huono!

  2. Hihihi! Toi alustasarja on tähän mennessä mun suosikki! :mrgreen:

 14. Äskettäin löysin blogisi, piristävää luettavaa, kiitos tästä 🙂 Sitten niitä toiveita: Tee-se-itserempan loppuunsaattaminen, luksuskylpyläloma koko perheelle ja kulmakunnan komein akvaario. Toteutus menis tietenkin siten, että me lennähdettäs joulun väliviikolla kylpylään. Sillä aikaa rempparyhmä pistäs keittiön, sekä pukuhuone + saunaosaston uusiks ja lohtisi puolikylmästä takkahuoneesta aikuisten superihanan makkarin. Siinä sivussa ATM:n (Tanked/Akvaariomestarit) pojat suunnittelis ja rakentais olohuoneen ja ruokailutilan välille The Akvaarion tilanjakajaksi. Bonuksena voisi keväällä tulla pihapartio toteuttamaan mun pihavisiot, niin olis sit sekin hoidettu.

  1. Kuulostaa tosi hyvältä! Ja sit tän kaiken päälle joku kokki joka illalle! Ettei tarttis ikinä arkena miettiä, mitä syötäis. :mrgreen:
   Ja kiitos, kivaa ku oot löytäny mukaan!

 15. Oi ökypukki, tahtoisin ihan ensimmäiseksi itselleni Applen läppärin, sit oma asunto/talo olis niin kiva, mut pelkkä pintaremppakin tähän vuokrakämppään kelpais ja sit vielä jos sais ajokortin ja auton nii elämä helppais urakalla. 😀 Ja sit jos kerran saa mielinmäärin toivoa niin tahtoisin ainakin semmosen kunnon kahvilatasoisen kahvikoneen, hifit kuulokkeet ja kivan lomamatkan Damiin miehen kanssa kaksistaan ja sit viel suuren summan rahaa ihan vaan sisustukseen tuhlattavaks 😀
  Eiköhä siinäki oo jo toiveita. :DD

  1. Siinähän on ihan mainio satsi toiveita! Mäkin haluun muuten myös sellasen kahdenkeskisen loman! Mulla on varmaan jo toivelista ihan ääriään myöten täynnä… 😂

 16. Tässä muiden toiveita lukiessa sitä näemmä viisastuukin. Oli pakko kuukkeloida ”alustasarja”, jotta tietäisin mistä on kysymys. 😉

  Lisään myös omalle toivelistalle jonkun tila-auton, sellaisen työjuhdan esim. Toyota, Volkkari tai Ford käy. Seittemän paikkaa pitäis löytyä. Lisävarusteena (mun päänsisäinen) ”peruutustutka”. Täysin ilmaisin vakuutuksin, jos tutka joskus reistailisikin.

  Sylvia

  1. Meidän vakaassa Opeliksissa on seittemän paikkaa mutta siinä se sit onkin. 😂 Mekin varmaan voitais toivoa kyllä uutta autoa, vaikken itse ajakaan. 😁

 17. Ai että, tää on mahtava mielikuvitusleikki!!!!! Meillä täällä hajosi saman viikon aikana sekä leivänpaahdin että läppäri, ja pölynimurikin on ärsyttävän kehno. Eli laadukkaat, kauniit ja käytännölliset kodinkoneet olis kyllä listalla.

  Ja ois ihanaaaaaaa ostaa omakotitalo turvalliselta, hyvien liikenneyhteyksien päässä olevalta alueelta pääkaupunkiseudulla. Mut ilman lottovoittoo se ei tuu ikimaailmassa onnistuu meiltä 🙂 Hyvä kun voi näin toivoo ökypukilta!

  Lisäksi haluaisin palkata henkilökohtaisen stylistin sitten kun tämä vauvamaha tästä häviää, ja tietenkin tarpeeksi fyffee toteuttaa niitä stylistin neuvoja. Haaveilen minimalistisesta vaatekaapista, jossa kaikki sopii kaiken kanssa.

  Jäsenyys jollain tosi kivalla ja ihan kodin lähellä sijaitsevalla kuntoklubilla ois poikaa. Siel vois käydä kaikenmaailman tanssitunneilla ja kehonhuollossa ja lillua poreammeessa, sillä aikaa kun lapset ois turvallisessa lapsiparkissa riehumassa ja askartelemassa 🙂

  Että tällainen joululahjalista nyt silleen aluksi.

  1. Onneks meil on muuten tää ökypukki! Keltä näitä ny muuten toivottais! :mrgreen: ihan mahtavat toiveet sulla!

 18. Mulle ei oikein tuu mieleen mitään kunnon ökyä, mitä tahtoisin. Olis tietty ihana saada remppa valmiiksi, mut se nyt on kiinni lähinnä työmiesten ehtimisestä..
  Tosi iso määrä kirjoja tekis mut ehkä eniten iloiseks, haaveena oma kirjastohuone!
  Matkustaminen ei oo koskaan ollut mun juttu, joten sillä saralla ei toiveita..
  No mut juu, siivooja käymään säännöllisesti kotona olis tooosi kiva!

 19. Ehjät talvikengät, semmoset mitkä ei satu jalkoihin eikä selkään. Ehjän kropan, ettei koko ajan ois kyrpä otsassa. Ja sit jos saisin viel ehjät housut ja ehjät lakanat. Ah. Siitä ois mun joulu tehty.

Vastaa