Mikä vuosi! Vilket år! What a year!

(huomatkaa kansainvälisyyteni)

Alkaa olla perinteisen vuosikoonnin aika. Tai kai se todellisuudessa olisi vasta ensi viikolla, mutta koska todennäköisesti olen takamus jumissa sohvalla ja leuat jumissa suklaata, parempi fiilistellä jo nyt.

En tiedä ootteko huomanneet, mutta vuodet kuluu aivan törkeetä vauhtia. Viime uutta vuotta vietettiin ihan äsken ja juhannus Ahvenanmaalla olisi voinut olla viime viikolla. Mukulat kasvaa ku heinät ja pakko sanoa, alkavat muistuttaa päivä päivältä enemmän ihmisiä. Tyyppejä, joiden kanssa voi käydä ihan oikeita keskusteluja. Se on aika hienoo!

Mutta tämä vuosi 2014… tulihan siitä lopulta aikamoinen!

Tammikuu

Useimmat blogia tai mun elämää muuten sivusta seuranneet muistanevat, että tammikuu pyhittyi täysin teatterille. Vuoden ekat viikot vierähti treeneissä, kunnes odotettu ensi-ilta koitti kuun lopussa. Mun ensimmäinen ensi-iltani 14 vuoteen! Paljon se otti, mutta antoi vielä enemmän. Oon tosi onnellinen, että uskaltauduin taas lavalle.

kokkikohtaus

Helmikuu

Helmikuussa otin rennosti. Nautin treeneistä vapautuneista illoista ja olin vaan. Lasten kanssa ja yksin. Leivoin ja luin. Sellasta kotoiluaikaa.

mokkapalat 017

Maaliskuu

Täytin 32. Liekö kyse ikäkriisistä vai mistä, olin myös jälleen kerran viskaamassa koko blogihommaa naftaliiniin. Uskolan kirjoittaminen hiersi pidemmän aikaa, stressasin ja ahdistuin, kun kirjoittaminen ei meinannut luonnistaa. Pienen tauon jälkeen päätin kuitenkin jatkaa. Hyvä niin.

ulkokahvi 017

Huhtikuu

Meillä vietettiin kaksia synttäreitä, tytöille tuli ikää 6 ja 11. Mä julkaisin blogissa ihka ensimmäisen asupostauksen ja Ilona Pietiläisen KokoNainen-kirja ilmestyi, johon minäkin pääsin mukaan omalla tarinallani. Väkästeltiin remppaa esiteinin huoneessa.

kokonainen 010

Toukokuu

Pätkiksen kahdeksas synttäri ja ensimmäinen korispeli. Ja mutsilta tietysti poru. Pätkä joutu pienimuotoiseen potkulauta-onnettomuuteen ja taas mutsilta poru. Aloitin myös ensimmäisen kesälomani moneeeen vuoteen. Ja kuun vaihteessa nää meiän vanhemmat muksut täräytti stipendit kevätjuhlassa. Arvatkaa, mikä tuli? No poru.

Ainiin, ja Justin. Ihana Justin. Itkisin sulle joen koska vaan.

Elsan synttärit 017

Kesäkuu

No se loma! Paskat keli, mutta ihana loma. Käytiin miehen kanssa kaksin lomalla Riiassa, tuliaisina muutamia halpoja viinaksia ja turistiripuli. Reissun jälkeen meille pätkähtikin tv-kuvausryhmä Niko Kivelä etunenässään (ensi kesänä eetterissä) ja juhannusta päästiin viettämään koko perheen kesken Ahvenanmaalle. Ihana kesäkuu.

riika14 274

Heinäkuu

Hiki. Uimista. Töitä. Uimista. Hiki.

kesäelämää 003

Elokuu

Elokuussa pomppas. Päätin jättää Kaksplussan ja alkaa blogata omillani. Mielessä syntyi nakit ja MUTSI. Voittaa pätkäytin matkan koriksen MM-kisoihin ja viikon varotusajalla matkattiin miehen kanssa Bilbaoon, Espanjaan. Reissu oli aivan us-ko-ma-ton. Muistelen sitä kaiholla vielä pitkään.

espanja 079

Syyskuu

Paljastin uuden blogin yleisölle. Jännittikin vähän. Juovuin rapujuhlissa. Kirjoitin Nuori kansalainen – elä oikein -tekstin, joka räjäytti kävijäpankin kerralla. Hämmennyin hieman.

elokuu-14 blogiin 010

Lokakuu

Blogi sai vihdoin, hullun väännön jälkeen, oman domainin. Irtisanouduin töistä, allekirjoitin oppisopimuksen, vaihdoin työpaikkaa. Palasin puolen vuoden tauon jälkeen teatterille treenaamaan.

teater 010

Marraskuu

Koitin päästä jyvälle uudesta työstä ja viikonloput luuhasin taas esityksissä teatterilla. Kiire.

Sportia lenkki 016

Joulukuu

Alan olla koko ajan paremmin jyvällä duunissa. Tykkään jatkuvasti enemmän. Ensi viikolla alkaa joululoma. Elämä on hyvin.

tortut 008

Meni aika kuinka nopeesti tahansa, vuoden aikana ehtii tapahtua aivan helkkaristi! Mitähän sitä uskaltaa ensi vuodelle toivoa…

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

12 Replies to “Mikä vuosi! Vilket år! What a year!”

 1. Ihanaa joulua sulle ja perheelle! Kiitos tosi kivasta blogista.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Kiitos, Kirsi! Ihanaa joulua sullekin! 🙂

 2. Vauhdikas vuosi, vauhdikas nainen. Mukavaa joulunaikaa! Innolla odottelen, mitä taas keksit…

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Hihihi, sitä mäkin vähän odottelen! Tai pelkään… 😉

 3. Rauhaisaa joulua ja vilkasta uutta vuotta 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Hih, kiitos! Samaa sinne! 🙂

 4. Niina Kronstedt says: Vastaa

  Kiitos mahtavasta blogista. Ihanaa lukea, miten elämä… no, elämä vaan on. Hyvää ja huonoa, ylä- ja alamäkiä. Ja ruokaa. Sitä tarvitaan aina. Pirteät kuvat piristävät tekstien lomassa – kerrassaan loistava blogi! Hyvää joulun aikaa ja voimia uusiin kirjoituksiin – suklaat hampaissa tai ilman 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Ruokaa tarvitaan, hyvänen aika, kyllä! Ilman ruokaa ei paljon jäis. Paitsi ehkä skumppa. 😀

   Kivaa joulua! 🙂

 5. Löysin kivan blogisi tässä syksyllä jonkun fb-linkin kautta. Naputtelin itseni tänne tontillesi kerran toisensa jälkeen ja tänään lisäsin domainisi suosiolla Bloggerin lukuluetteloon, eipähän mene hyvät päivitykset ohitse 🙂

  Hyvää joulua ja vähintään yhtä mukavaa uutta vuotta 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Oi että, ihan mahtava kuulla! 🙂

   Oikein mainiota joulua ja alkavaa vuotta sullekin! 🙂

 6. Ei, tässä iässä ei enää uskalla toivoa mitään, sen voi jopa saada 😀
  Tapahtumarikas vuosi, mutta sanoisin näin ihan tuntemattomana, että ihan sun tyylinen!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Kyllä se taisi aika pitkälti olla, joo. 😀 Jännä nähdä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Vastaa