Mitäs sitä ihminen… lomalla.

Ihana aamu. Ei herätyskelloa. Kiireetöntä lojumista. Koko perheen yhteinen, hidas aamiainen. Muutama pakollinen asiointi kaupungilla ja takaisin oleskelemaan. Tähänhän voisi vaikka tottua!

Meillä ei ole loman varalle ainuttakaan suunnitelmaa. Ei reissua, eikä aikataulua. Lasten puolelta esitettiin yksi toive: ”voidaanko yhtenä päivänä pelailla koko porukalla ja sit hiukan herkutella ja vaikka kattoa joku leffakin?” Voidaan. Jälleen kerran mä olen tosi onnellinen, että muksutkin osaa arvostaa näitä ihan pieniä juttuja. Kiireetöntä yhdessäoloa ja lautapelejä.

Päätettiin myös käydä ostamassa isompi satsi ruokaa heti kättelyssä, ettei joka päivä ole pakko kauppaan mennä hermojaan menettämään. Koska ruokakaupassa käyminen vaan on ihan suolesta. Samalla poikettiin kirjastossa hakemassa läjä lomalukemista, jotta sateen tullen täältä bunkkerista ei ole välttämätöntä poistua lainkaan. My kind of holiday!

loman-alku-003

loman-alku-011

Ei siis haittaa vaikka tuulee, sataa tai myrskyää, meillä on lomahomma hanskassa! Siinä kohtaa, kun ainut asia, mikä tuottaa päänvaivaa on se, ettei osaa päättää mistä kirjasta aloittaa, on asiat aika herkullisella mallilla. Lomallilla. Heheh!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

Vastaa