IBA 2016 – are you ready for my bonbon?

Lauantain Inspiration Blog Awards -gaala lähestyy uhkaavasti! Uhkaavaa tästä kaikesta tekee lähinnä se, että olen raivostuttavassa flunssassa ja lisäksi kärsinyt puoli vuorokautta jäätävästä ja selittämättömästä huimauksesta… Että mees ny nakkimutsi sitte edustaan. Jotenkin niin taas sopii tähän meikän olemiseen.

bonbon1

Tällä kertaa pääsin jotenkin yllättävän kevyellä vaatekriisillä, vaikkakin koko pukeutumissuunnitelma muuttui vielä eilen. Ihanan suomalaisen plus-vaatemerkin, Excuse My BonBonin rohkea yrittäjä Sari lupasi mulle gaalavaatteet lainaan (täytyy olla rohkea, jos luottaa mun päälle jotain lainaksi…), joten heti oli helpompi hengittää. Olin jo suunnitellut valmiiksi vähän rokahtavampaa tyyliä buutseineen ja nahkaleggareineen ja yläosaan BonBonin herkkää tunikaa. Mutta istu ja pala, kun vaatepaketti saapui, tunika ei istunutkaan mun päälle yhtään. Okei, myönnän. Tässä vaiheessa, kaksi päivää ennen gaalaa, meinasi iskea paniikki.

Onneksi Sari oli kaukaa viisaana pakannut mukaan myös pari muuta vaihtoehtoa. Vedin aamukiireessä päälleni uuden malliston Diana-maximekon* ja tuli melkein itku. Se istui, kuin hansikas!

bonbon

bonbon2

Joten ei muuta, kuin rokit roskiin ja kokopitkää mekkoa kehiin. Kengät mua vielä hiukan mietityttää, etenkin kun mekko on aika pitkä. Se on nimittäin tää mutsi aika hanakasti turvallaan noiden pitkien asujen kanssa… tulee heti eräätkin vanhojen tanssit mieleen.

Mutta en mä siitä nyt hirveesti jaksa panikoida, sit kuitenkaan. Mulla on maailman kaunein ja sopivin mekko ja lisäksi viime viikolla tilatut uudet Pilke Designin korvikset. Finnish design, bitcheees!

pilke

Ja siis sieltähän varmaan saa viiniä, eiks? Ni mä oon siis valmis. Nyt voikin alkaa jännittää ja istua loput kaksi vuorokautta pytyllä, niistää ja pyörtyillä. Se on sitä glamuuria, kattokaas.

-Päivi

*Mekko saatu lainaksi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “IBA 2016 – are you ready for my bonbon?”

  1. Vau mikä mekko <3

    1. Minä myös tykkään! <3 Kunpa nyt en vaan tosiaan lennä turvalleni tämän kanssa…

Vastaa