Tyypit on ihan lomalla

Nämä lomat on pahoja. Sattuu niin sanotusti omaan nilkkaan kaiken sen työn vapauden hehkuttamisen jälkeen. Nimittäin kun lapset lomailee, helposti tulee lintsattua enemmän tai vähemmän itsekin. Työmoodia on vaan pirusti vaikeampi pitää yllä, kun muut maleksii yöpaidoissaan puoleen päivään. Uskomattoman kaunis aurinkoinen talvikelikään ei varsinaisesti houkutellut dataamaan, joten aika harakoille valui tämäkin päivä, vaikka lomailla mun piti vasta loppuviikosta.

talviloma1

talviloma2

Eniten hämmennystä aiheuttaa kuitenkin ehkä se, miten nyt jo muka ollaan hiihtolomassa. Juurihan nuo vasta palasivat joululomilta ja tuntuu, että olen koko tämän väliajan tuskaillut motivaatio-ongelmien ja jotenkin ahdistavien työkuvioiden kanssa. Odottanut, että normaali, reipas arkirytmi palautuu, mutta kaikki on vaan ollut silppua ja leijunut epämääräisinä aihioina pitkin to do -listoja. Ja nyt tämä jälkikasvusto loikkasi taas, yllättäen ja pyytämättä lomille, sekoittamaan mun ahkeruusyrityksiä entisestään. Saattaa hyvin olla, että 2017 onkin vuosi, jolloin teen helvetisti asioita, mutta en saa valmiiksi ainuttakaan.

Mut sit taas ihan sama just nyt. Koska sain kaikki lapset mukaan lounaalle syömään lihapullia ja virittelemään muka varakkaan perheen keskusteluja siitä, meniskö mieluummin Los Angelesiin (Lakers) vai New Yorkiin (Knicks). Pienin vastasi lonkalta Pariisi. Koska miksi mennä Amerikkaan, jos voi mennä Ranskaan? Totta.

En nyt viitsinyt kertoa, että mutsin pitäis varmaan tehdä vähän töitä, eikä hengailla lihapulladeiteillä, jos meinataan koskaan päästä Raumaa pidemmälle. Vaikka mikäs vika Raumassakaan on, ei mikään. Tai no, Lukko.

talviloma3

Vielä en tiedä, millä superpillerillä sitä huomenna saisi itsestään niin paljon irti, että kaikki hommat on torstaiksi mintissä ja voin antautua oikeasti muutaman päivän lomalle. Tai ehkä olisi vaan parempi olla lomailematta ollenkaan. Laiskistaa vaan, moinen.

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

One Reply to “Tyypit on ihan lomalla”

  1. Herranjestas, joko tässä on oikeesti helmikuu kohta ohi? Miunkin mielestä joulu oli vasta äsken, ehkä kaks viikkoa takaperin..
    Ja vitsit kun näyttää ihanan idylliseltä tuollainen auringonpaiste ja lumi – itsekin olisin varmaan lipsahdellut lomailemaan. Varsinkin jos tarjolla olis ollu lihapulladeitti! Jää melkein se Ranska/Amerikka kakkoseks. ?

Vastaa