Ylläriboxi iskälle

Oonko ainut, joka matkalle lähtiessä ihmettelee, kuinka pieneen tilaan mies saa kamansa sullottua? Eikä pelkästään vaatteet, vaan ehkä vielä erityisemmin hygieniakamppeet. Siinä missä omia voiteita, puteleita, purnukoita ja ripsareita ahtaa useampaan kosmetiikkalaukkuun, miehen yhteen bägiin jää vielä tilaakin. “No paljonko ny dödö ja geeli vie tilaa?”, se kysyy hämmästellen.

Eihän ne paljon vie. Mutta kun mies ansaitsee enemmän, kuin sen dödön! Varmaan kuitenkin monella miehellä, kuten meilläkin, itseensä panostaminen jää helposti aika huonolle tolalle. Mimmien on ihan ok käyttää kuukausittain paljonkin rahaa itsensä ehostamiseen ja hoitamiseen, mutta miehille se on ehkä vieraampaa. Kuitenkin oikeastaan aina, jos miehelle olen lahjaksi ostanut vaikka tuoksun, voiteen tai hiustuotteen, se on käytetty ihan kiltisti ja tyytyväisenä loppuun.

livbox-010

Isänpäivä on aina ollut musta hiukan hankala, siis tuota omaa miestä ajatellen. Kun eihän se mun isä oo, mutta kuitenkin lastensa isukkia jotenkin haluaa muistaa. Tänä vuonna ajattelin yllättää miehen LivBoxilla! Olette varmaan kuulleetkin LivBoxeista, joku on ehkä tilaajakin? Naisille suunnatun boxin voi siis tilata, lähimpään postin noutopisteeseen toimitettuna, kuukausittain. Jokainen LivBox sisältää uutuuskosmetiikkatuotteita, eikä sen sisältöä tiedä etukäteen. Boksissa voi olla mitä vain ihon- ja hiustenhoitotuotteista värikosmetiikkaan ja tuoksuihin. Vähän kuin kuukausittainen joulu!

Miesten LivBox on kertaluonteinen ja on ilmestynyt nyt juuri sopivasti tähän isänpäivä- ja joulusesonkiin. Boksi sisältää miesten kosmetiikkatuotteita laidasta laitaan, eikä ole yllärilahjaksi pahan hintainen. Hintaa miesten LivBoxilla on 19,90 € ja sen tuotteiden arvo on kuitenkin huimasti yli tuon. Eli säästö ja ylläri samassa, win-win!

En oo yhtään yllättynyt, että boksien eka erä myytiin ennätysajassa loppuun ja nyt pakettia joutuu hieman odottelemaan. Toisaalta, onko mitään kivempaa, kuin saada ylläripaketti jonain ihan tavallisena arkipäivänä. Meillä siis iskä saa sunnuntaina lasten askarteleman lahjakortin, jossa kerrotaan, että yllätys odottaakin jossain tulevaisuudessa… kjäh, kjäh! Ja joo, tietty se nyt lukee täältä saavansa lahjaksi LivBoxin, mutta koska sisältö on täysi yllätys, ei haittaa.

livbox-015

Iskälle, miehelle tai vaikka veljelle joululahjaksi voi käydä tilaamassa miesten LivBoxin täältä. Toimitus on joulukuussa, joten pukinkonttiin ehtii myös hyvin. Ja jos isänpäivälahjan hankkiminen on jäänyt viime tippaan, kuten mulla (kröhöm..), kannattaa laittaa tilaus vetämään ja hoitaa homma tyylipuhtaasti himaan suudelmin suljetulla lahjakortilla.

Täältä voi käydä myös kurkkaamassa viime keväältä hieman osviittaa, mitä miesten boksi esimerkiksi voisi sisältää. Olispa nytkin joku tuoksu!

Nyt ihan mielenkiinnosta kysyn, käyttääkö teidän miehet kosmetiikkaa, tuollaisen shampoo- ja dödö-osaston lisäksi?

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

Vastaa