Ei sitten niin yhtään valmis!

Voi hulabaloo taas tätä viikkoa. Niin olin ajatellu, että valmistaudun hyvissä ajoin huomiseen Helsingin reissuun ja blogigaalaan, mutta ketut. Nyt, kun pärähdin juuri töistä kotiin, mua odotti muutama kirjotus- ja some-homma ja koko muijan huolto ihan peruskarvanpoistosta lähtien. Tukka on värjäämättä, kynnet lakkaamatta, sääret ajamatta, laukut pakkaamatta… Bussilippu mulla taitaa olla ja muistaakseni Emmi on luvannut varata hotellin. Ehkä mä selviän, kun asennan spurttivaihteen päälle.

Huomenna siis koittaa gaalamekkoon ahtautuminen ja kilistely blogikollegoiden kanssa. Mekon kanssahan kävi, luonnollisesti, juuri niin, kuin aina näissä tilanteissa. Olin jo valinnut suosikkiklänninkini tästä postauksesta, mutta tittidii, kun tilauksen hetki tuli, eihän siitä ollut kokoja. Eikä mitään lähellekään oikeaa kokoa.

No mitäs sit tehdään? Kiroillaan tietysti armottomasti. Etsitään uusia vaihtoehtoja ja kiroillaan lisää. Ku mä halusin just sen! Mutta ei siinä paljon ärräpäät auttanu. Pakko oli löytää joku muu.

blogiavaardi-005

blogiavaardi-006

Ja minähän löysin. En ole koskaan liiemmin sitä seinäruusu-osastoa ollut, vaan pikemminkin ilmeisesti verho. Mummulan verho. Mutta koska pidin tän mekon mallista, päätin täräyttää ihan pokkana se päällä gaalaan. Verho tai ei. Ja ostin mä tietty sellaset läskinlitistys-housut. Ja litistävät sukkahousut. Tissit taitaa olla ainoot, joita en yritä litistää. Ja naamallehan ei mitään voi.

Niin, mutta että koska vähän kiirusta pukkaa, ni moron ny! Mää voin koittaa uskaltaa paukuttaa jotain kuvamatskua huomenna, jos saan noi ihrani tohon mekkoon sullottua. Instagramissa (@nakitjamutsi) ja Snapchatissa (nakitjamutsi) varmaan jotain bilefiilareita sit niinko livenä. Jos siis ehdin sheivailla tän talviturkkini ajoissa…

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

8 Replies to “Ei sitten niin yhtään valmis!”

 1. Karjakko says: Vastaa

  Uu, näyttää hianolta mekko! Ja eikö toi viime hetken kaaos oo ihan perus, mulla ainakin menee aina vähä paniikin puolelle, jos esim joihinki häihin valmistaudutaan… Viime hetkellä huomaa, että pers unohtu lakata kynnet tai ostaa uudet sukkikset tmv.. Mut hauskaa juhlintaa! 🙂

 2. On pitänyt jo ennenkin sanoa, että tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa. Vaikutat hyvältä tyypiltä , just sellaselta, jonka haluaisi ystäväkseen.

  Ps. Kivaa gaalaa. Joskus verho on just hyvä – ainakin kaverit bongaa sut helpommin väkijoukosta!

 3. Mukavaa reissua sulle! Eihän läskinlitistysvermeet ole liian tiukkoja? Meinaan että pystyt sitten nauramaan täysillä .. Ja jotain kenties pitäis voida syödä ja juodakin:mrgreen:
  Sitäpaitsi sää oot just hyvä SÄÄ!

 4. Mää litistän sun naaman! Tsitsing!

 5. Aivan ihana kuosi!
  Juuri tuollaista sinistä olen tänä syksynä himoinnut.
  Mikä ja mistä?

 6. Äh, ei tässä auta ku käyttää tää päivä snapchatin opetteluun!

  1. No voehan prkle, ei onnistu Lumialla!?! Mä niin tipun kärryiltä kaikesta!

 7. Iloista iltaa! Mun viimekesäinen verhoon kääriytyminen oli ainakin menestys. Hehheh. (Lasketun ajan tienoilla viime kesänä ollut hääpukeutumisen mekkodilemma.)

  Ehkä sulle käy kuin Tuhkimolle ja olet simsalabim yhtäkkiä täysin valmiina juhliin, tai sit unohtuu vaan bileisiin kenkä..heh.

Vastaa