Piirakkailta vol. 3

Mua jo hiukan naurattaa nää meidän mimmiporukoiden vuotuiset teemabileet. Mutta ne on sellanen varma tapa nähdä ystäviä edes muutaman kerran vuodessa. Miehillä kun kuuluu olevan aina näitä kalastusreissuja, niin meillä on vastaiskuna sit nää piirakkaillat.

Piirakkailta-vol3-012

Piirakkailta-vol3-020

Piirakkailta-vol3-023

Piirakkailta-vol3-015

Ja aijaijai, mitkä tarjoilut jälleen kerran! Mä oon varmaan monesti kertonutkin olevani suolaisten piirakoiden suuri ystävä, joten tää on mitä oivin hetki testailla uusia reseptejä. Ja kun jokainen tuo jotain, ei tule jumituttua aina tuttuihin ja turvallisiinkaan.

Koko ilta oli jotenkin lohdullisen samanlainen, kuin aina. Kuisti oli siivottu, juoma kylmää ja kynttilät lämmittivät. Jutut poukkoili Sandra Bullockista Juha Sipilään, välillä paasattiin asioista tosissaan, välillä naurettiin lirit housussa. Ja syötiin tietysti. Voi, kuinka me syötiinkin!

Ja syötiin vielä seuraavana päivänäkin. Yksi oleellinen juttu näissä kinkereissä on tietysti rääppiäiset. Onko ihanampaa, kun lievästi rapeassa kohmelossa lämmittää pari palaa eilistä chorizopiirakkaa. Oi nam!

Piirakkailta-vol3-013

Piirakkailta-vol3-032

Piirakkailta-vol3-034

Voin lämpimästi suositella tämän syysjuhlan kopiointia. Ja voihan samanlaiset kekkerit järjestää vaikka voileipä- tai täytekakkujen tiimoilta. Kokeilkaa ihmeessä, mitä maukkain tekosyy tavata ystäviä!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

7 Replies to “Piirakkailta vol. 3”

 1. Kertokoon se jotain minusta, että tää on niitä ekoja juttuja, jotka jäi mieleen sun blogista kun aloin sitä seurata. Piirakkailta. Nams. Niin monen ihanan asian summa, suolainen piirakka, viini, kaunis tunnelmallinen kuisti ja ystävät. Sanoinko jo viini.. Ehkäpä minäkin lanseeraan joskus vastaavat kemut. <3

  1. Hihihihi, sä sopisit ihan selvästi loistavasti porukkaan! <3 Ja ehdottomasti lanseeraat vastaavat bileet, nää on ihan huikean kivoja iltoja aina!

 2. Katriina says: Vastaa

  Mitä ihania kukkasia pöydällä on? Tosi nättejä!

  1. No mulla olis sellanen mielikuva, että krysanteemina myytiin. Ihan S-marketista siis ostin kimpun ja napsastiin sit vaan lyhyemmiksi. Mustakin aika kivan näköisiä!

 3. […] hyvän ruoan äärellä. Me jouduttiin valitettavasti siirtämään jokasyksyinen ystäväporukan piirakkailtamme lähemmäs joulua, koska kalenteripaine. Mutta piirakoista ei toki luovuta, teemaa vaan siirretään […]

 4. […] ovat kaikista leivonnaisista ehkä eniten se mun juttu, pidetäänhän meillä näiden ympärillä vuosittaiset juhlatkin. Joten suunnittelin suolaisen herkkupiiraan punajuuren ja vuohenjuuston täydellisen makuparin […]

 5. […] pyykkipinoa ja yleistä ruljanssia, ja vuosittainen, jo legendaariseksi muodostunut muijien piirakkailta jäi kokonaan välistä. Tähän vuoteen lähdettiinkin sitten tietysti syksyn epäonnistumisesta […]

Vastaa