Lapsen silmin

Tämä meidän 12-vuotias on jo pitkään ollut kiinnostunut kuvaamisesta. Siis sekä valokuvien ottamisesta että, tottakai tänä vloggaajien aikakautena, myös liikkuvasta kuvasta. Tyttö tykkää kuvailla ystäviään, luontoa ja kuten ikään kuuluu, itseään.

Ehdotin osallistumista paikalliseen lasten valokuvauskilpailuun, jossa aiheena on puutalokaupungin tunnelma. Kuulemma jo kaverinkin äiti oli hänelle osallistumista ehdottanut ja ideakin oli valmiina. Joten pitemmittä puheitta kuvaamaan!

Äitiä tarvittiin lähinnä henkiseksi tueksi, tai paremminkin äitin kameraa tarvittiin, äitiä ei niinkään. Toki autoin malliksi halutun pikkusiskon suostuttelussa. Mutta näkemykset ja kuvat ovat ihan tytön omia.

Vilman-kuvat-010

Vilman-kuvat-028

Vilman-kuvat-063

Vilman-kuvat-037

Vilman-kuvat-058

Vielä on päättämättä, mikä kuvista lähtee itse kisaan, mutta onneksi aikaa on vielä. Taidanpa antaa kuvaushommat tästä lähtien tän mimmin kontolle, kun näyttää homma skulaavan aika hienosti.

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

12 Replies to “Lapsen silmin”

 1. Tosi hienoja kuvia (: tykkään varsinkin tosta ensimmäisestä kuvasta tosi paljon

  1. Siinä on kyllä jotain tosi liikuttavaa, tykkään kans! Ja kerron terkut neidille, hän on ihan otettu kun on saanut kehuja. 🙂

 2. Mää ehdotan kuvaa nro 2 tai 3. Kolme on mun suosikki. Vaik ei tätä kyl kukkaan kysyny, mut mää ny halusin kertoo:)
  Ja tykkään niin täst blogist, et ei tätä kannat siirtää sit lasten kirjottamaks.

  t.Kirsi

  1. No aikalailla samat suosikit tytön itsensä kanssa! Hän valitsi kisaan lopulta tuon kakkoskuvan ja ehkä enemmän aiheeseen menevän, joka on lähes sama kuin kolmonen, mutta vaakakuva ja mustavalkoisena. Se oli kans hieno!
   En mä kokonaan blogivastuuta varmaan jälkikasvulle siirrä. Vielä ainakaan. 😀

 3. 3. kuva on aivan ihana!

  1. Kerron terkut! Minusta kans hieno! 🙂

 4. Wau!! Onpa taitava kuvaaja… Eka kuva mun suosikkini, hieno perspektiivi ja syvyytta vaikka kuinka!

  1. No eiks oo! Oon ihan ylpeenä. 🙂 Tykkään kans ykkösestä, siinä on jotain puhuttelevaa kyl.

 5. Hienoja kuvia ovat kaikki, todellakin. 🙂 Mua puhuttelee eniten tuo vika, jännä tunnelma – tyttönen orpona ihmettelee, melkeen kuin olis jostain menneisyydestä tupsahtanut vanhoille kotihuudeille.

  1. Musta siinä on kans jotain jännää. Jotenkin ensin katse kiinnittyy tuohon taloon ja maisemaan, kunnes huomaa pienen yksinäisen tytön tuolla taustalla. Laittaa ajattelemaan, mitä on kuvan taustalla. 🙂

 6. […] kun kesällä esittelin teille esikoisen ottamia kuvia, joista kahdella hän osallistui valokuvakilpailuun? No sehän meni ja voitti sen! Ja kyllähän […]

 7. […] kun kesällä esittelin teille esikoisen ottamia kuvia, joista kahdella hän osallistui valokuvakilpailuun? No sehän meni ja voitti sen! Ja kyllähän […]

Vastaa