And the Kånken goes to… ja ALE-koodi!

What the damn hell?! Hiukkapikkasen oli osallistujia keltaisen Kånken-repun arvonnassa! Ja jukoliste, pistitte mut vielä oikein ylitöihin. Kestää nimittäin jonkun aikaa kahlata läpi kaikki osallistujat, varsinkin kun muutamasta sähköpostista oli osallistuttu oikein urakalla. Soo soo, sanoo mutsi. Yksi arpa per pyllerö, jotta kaikille on tasapuolista.

Noh, nyt on kuitenkin homma saatu tehtyä ja arvonta suoritettu. Sportia-Cityn lahjoittaman keltaisen Kånkenin saa…

kånken 077

maitimes, joka kommentoi seuraavasti: “Mä tarviin kånkenin just samaan tarkoitukseen kuin säkin. Teinin käyttöön, mut sillä varauksella että mutsikin saa sitä käyttää. Arrg, kuinka urpå äiti oonkaan teinin mielestä ollut, kun en ole tähän mennessä suostunut kånkenia hankkimaan.. Vielä.. “

Hurraa! Täältä lähtee Kånken postitse sinne suuntaan teinin ja äidin yhteiskäyttöön! Laittelen sulle päin sähköpostia ihan just kohta!

Vaikka nyt mooooni moni joutui pettymään, eikä arpaonni kohdalle osunut, ei hätää! Uudenkaupungin Sportian tyypit halusivat muistaa lukijoita täräyttämällä mojovan ALE-koodin blogin lukijoille! Huikkaamalla kassalla “nakit ja MUTSI”, saa Fjällrävenin Kånken-repuista -20 % alennuksen maaliskuun loppuun saakka!

Tällä kertaa hyöty on pääosin lähialueen asukkaille, koska varsinaista nettikauppaa ei valitettavasti ole. Mutta kyllähän hyvän alennuksen perässä kannattaa ajella kauempaakin, hih!

Arvatkaas muuten mitkä mua nyt odottaa? No ne kotitehtävät…

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “And the Kånken goes to… ja ALE-koodi!”

  1. Mulla on vielä tallessa teinivuosina saatu kånkeni. Ehkä periytyy joskus äidiltä tyttärelle? (jos vaan raaskin luopua siitä….!)

  2. Onnea voittajalle!
    Olis kelvannut meillekin 😉

Vastaa