Arjen hemmotteluhetkiä


Kaupallisessa yhteistyössä Dove

Tiedän, että kaikki olette ikiyllättyneitä, kun kerron, että on ollut taas vähän kiirettä. Kun yksi iso prokkis saadaan hoidettua, odottaakin nurkan takana jo melkein toinen. Mikä on tietysti näin aloittavalle yrittäjälle varsin positiivinen ongelma. Kovasti yritän siis ehtiä joka paikkaan, tehdä kaiken ajallaan ja tietysti hyvin, ja pysyä vieläpä järjissäni. Sanomattakin on selvää, että jatkuva tulipalo takapuolen alla vaikuttaa tiettyihin arkipäivän asioihin. Kämpän siisteystaso on tipahtanut asteikon miinuspäähän ja etenkin oma hyvinvointi laahaa valovuoden jäljessä muuta vauhtia. Kun poika viime viikolla mainitsi ylähuulessa sojottavista naisviiksistäni ja juuri ennen blogigaalaa huuleen tärähti vielä stressistä yskänrokko, en varsinaisesti tuntenut viehätysvoimani olevan tapissaan. Eikä olo oikeasti ole hyvä, kun itseensä ei ehdi panostaa edes sen vertaa, että lepäisi tarpeeksi, saati mihinkään muuhun. Vaikka nyt viiksien nyppimiseen.

Onneksi maaliskuussa alkanut kaupallinen yhteistyö Doven kanssa sai jatkoa ja pääsin kokeilemaan uutta Dove Nourishing Secrets -tuotesarjaa hieman ennen sarjan virallista lanseerausta. Kun kaikki muu hemmottelu on ajanpuutteen vuoksi vaan jäänyt, osaa sitä oikeasti iloita hyväntuoksuisista ja pehmeistä suihkutuotteistakin ihan tosissaan. Kaikki kunnia parin litran perhesaippuapöniköille, mutta kyllä jokainen kiireinen perheenäiti ansaitsee myös ihan omat, hemmottelevat suihkutuotteensa.

Dove Nourishing Secrets -sarja on saanut inspiraationsa erilaisilta naisilta ympäri maailman. Kuten jo edellisessäkin postauksessa mainitsin, olen aina peukuttanut Doven tapaa tuoda esiin kaikenlaiset vartalot ja rohkaisua rakastaa itseään sellaisessa muodossa ja mallissa, jossa kulloinkin sattuu olemaan. Ajatuksena eri maiden kauneusrituaalien pullottaminen meidän kaikkien saataville on ihana ja myös toimii. Sarjan jokainen tuoksu vie erilaiseen tunnelmaan ja tuo hetkellisen hemmottelun ihan arkisen tiistai-illan keskelle.

Omaksi suosikiksi sarjasta nousi avokadoa ja kehäkukkaöljyä sisältävät, raikkaat Strenghthening ritual -tuotteet. Vaikka mulla määrällisesti kasvaakin hiuksia paljon, hius itsessään on aika hauras. Koska kuontaloni on myös liukas, joudun aika paljon käyttämään hiustuotteita ja tupeerausharjaa saadakseni tyveen nostetta. Tämä taas osaltaan lisää hiusten katkeilua. Strenghthening ritualin vahvistavat ainesosat tulivat siis todella tarpeeseen. Käytön perusteella shampoota kului määrällisesti vähemmän kuin monien muiden markettituotteiden kohdalla, eli pullo on todella riittoisa. Lisäksi Dovella on selkeästi hallussa hyvien hoitoaineiden resepti. Strenghthening ritual -hoitoaine todella selvitti ja pehmensi hiuksia, eikä hiusten selvittely ollut minunkaan herkälle päänahalleni paha rasti pesun jälkeen.

Toinen erityisen ihana tuote oli kookosöljyä ja mantelimaitoa sisältävä Restoring ritual -vartalovoide. Vaikka en liiemmin kookoksen mausta ole koskaan välittänyt, sen tuoksua rakastan. Ja etenkin nyt, kun talven jäljiltä hipiä on vielä tosi kuiva ja eloton, arvostan vartalovoidetta, joka tosiaan kosteuttaa ja saa ihon tuntumaan pehmeältä. Restoring ritual nimensä mukaisesti tuntui palauttavan iholle kosteuden ja pehmeyden, ja uskomatonta kyllä, illalla levitetty voide tuntui pehmeytenä vielä seuraavana aamunakin. Mutsi peukuttaa!

Näiden Dove Nourishing Secrets -testailujen jälkeen lupasin pyhästi jälleen itselleni, että otan suihkun jälkeen sen muutaman minuutin ajan itseäni varten ja oikeasti kosteutan kroppaa muualtakin kuin kasvoista. Huomasin nimittäin jälleen kerran, miten hassusti ihmisen mieli toimii. Hyvä tuoksu iholla ja hiuksissa kummasti nostavat myös mielialaa. Ainakaan itseni kohdalla ei siis ole yhdentekevää, millaisia tuotteita päivittäisessä puhdistautumisessa käyttää.

Jokos te olette bongailleet näitä Dove Nourishing Secrets -tuotteita kaupoista?

Ja hei, nyt on erinomainen mahdollisuus päästä myös kokeilemaan koko tuotesarjaa! Mun Instagramissa @nakitjamutsi on nimittäin käynnissä kisa, josta voi voittaa 50 euron arvosta Dove Nourishing Secrets -tuotteita! Kipin kapin siis seurailemaan ja osallistumaan!

-Päivi

Yhteistyössä Dove

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

6 Replies to “Arjen hemmotteluhetkiä”

 1. Hannakristiina says: Vastaa

  Pakko kokeilla näitä. ❤️ Ja toi kun sanoit että piristää mielialaa kun iho tuoksuu ja tuntuu pehmeältä, allekirjotan täysin! Varsinkin kun kesä on tulossa on ihana tuntea olevansa kaunis ja ihon olevan valmis lyhyempiin hameisiin ja toppeihin! ☀️?

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Se on oikeesti jännä, miten pienestä se itsetunto on milloinkin kiinni. <3 Tää on oikeesti just se tuotesarja, jolla valmistautua kesään! 🙂

 2. Äidin omat luksustuotteet ovat niin ihania. Vaihdoin kuitenkin kerran hippasen paremman käsivoiteen käyttämisen “markettiversioon”, kun tyyriimpi oli puristettu lavuaariin 😉 No, ehkä olisi jo aika panostaa taas näihinkin – ja nostaa ylähyllylle 🙂
  http://westendmum.fi

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Mä oon oikeesti ollut tosi positiivisesti yllättynyt aiemminkin näistä Doven tuotteista, jotka on edullisesta hinnasta huolimatta olleet tosi hyviä. En oo minkään muun markettimerkin hoitoaineeseen ollu niin tyytyväinen kuin Doven. Eli oikeesti lämmin suositus! 🙂

 3. Olen näitä ihastellut jo kaupassa, joten täytyypä suunnistaa sun instaan osallistumaan 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Ehdottomasti kannattaa napata myös kaupasta mukaan, eivät ole hinnalla pilattuja ja laatu on kuitenkin hyvää. 🙂

Vastaa