En haluaisi valittaa, mutta…

Voi paska. Voi paskanpaskanpaska.

Siinä kiteytettynä viimeiset pari viikkoa. Koko viiden hengen sakilla ollaan yskitty kylkiluidemme katkeilua uhmaten, väristy horkassa peiton alla, niistetty onteloiden täydeltä ja missattu töitä, kokeita, harrastuksia ja tapaamisia.

Itse pysähdyin kuumeen edessä ensin neljäksi päiväksi ja sen jälkeen palasin muka reippaasti töiden pariin. Virhe. Kuume otti ja nousi takaisin, ja veti aivan veteläksi. En todella tehnyt päivän aikana juuri muuta kuin käänsin kylkeä.

Toisessa kuumeaallossa menin lääkäriin, sain diagnoosit, tropit ja kehotuksen levätä. Olen levännyt ja syönyt lääkkeet kiltisti, mutta olo on edelleen paska. Paskanpaskanpaska.

Ja nyt on pakko myöntää, että alkaa jo nyppiä tämä homma. Vaikka koskaan ei kai ole hyvä hetki sairastaa, eikä toisaalta kukaan ole korvaamaton, yksinyrittäjänä tämä sängyn pohjalla makaaminen on erityisen hanurista. Kun työt jää tekemättä, jää myös palkka maksamatta. Mukavaa näin joulun alla. Hou hou. 

Olen pysytellyt tietoisesti poissa somesta – en olisi jaksanut, mutta en myöskään ole halunnut märistä olotilojani tänne. Nyt ajattelin tulla päivittämään tilannetta tämän verran. Tuskin tämä nyt kuolemaksi on (toivottavasti ainakaan), ja aion kyllä tästä vielä ne terveen paperitkin saada. Ennemmin tai myöhemmin.

Mutta hei. Piristäkää mua! Mitä teille kuuluu? Hattaraa, yksisarvisia ja timanttiputouksia, jooko?

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

8 Replies to “En haluaisi valittaa, mutta…”

 1. Äitiliini says: Vastaa

  I feel you! Ensin lähti ääni ja nyt yskimistä kaksi viikkoa. Tätä ei varsinaisesti helpota se, että olen ope. Illat on mennyt nukkuessa telkun vieressä, veto pois ja taas on aamu ja mentävä töihin. Tule joulu, tule. Silloin onkin jo varmaan influenssa rantautunut tänne…pessimisti ei pety ;/ Jaksaa, jaksaa.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Oi perse, kuulostaa niin tutulta! Jaksaa, jaksaa, ja tsemppii, tsemppii! <3

 2. Töistä alkoi lauantaina viiden päivän vapaat ja tunnollisena työntekijänä päätin sitten sairastaa vapaalla. Eli kuume ja flunssa check, äänikin muuttui ah niin seksikkääksi viskibassoksi. Not. Kyllä ketuttaa kun tekisi mieli mennä ulos ja salille ja vaikka mitä, mutta sen sijaan yskin kotona keuhkot pihalle ja näytän krapulaiselta Marilyn Mansonilta. Että sitä vaan että i feel you!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Mulla on kans ihan järkyttävä ääni ollut tosi monta päivää. Eikä meinaa palata! Pitää oikein pusertaa, että saa mitään ulos. 😀
   Tsemppii!

 3. Mikä ihmeen tappava rutto on liikkeellä?

  Parane rauhassa, marraskuussa ei tapahdu somessa muuta kuin pimeää valitusta.
  <3

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Mä en tajua. Tätä kaikkea paskaa on ihan hulluna liikkeellä. Olispa jo kesä!

 4. Susanna R says: Vastaa

  Ei tautia, mutta muuten meno kuin täillä tervassa ja motivaatio lähes kaikkea kohtaan nollan pinnassa. Hattaran tilalla on ripulipaskaa tuulettimessa. Toivottavasti elämä alkaa voittamaan siellä. Täällä mennään kyynärpäillä vetämällä, marraskuu on syvältä.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Ripulipaska tuulettimessa! KUOLEN! 😀 Kiitos, tää piristi, vaikka kyllä, marraskuu on ihan persiistä!

Vastaa