Halloumi, my man!

Sellasta oon miettiny, että miksi halloumia tulee syötyä ainoastaan kesäisin? Tuo ihana, venyvä, suolainen grillijuusto kun paistuu pannullakin ihan mallikkaasti. Mutta onhan grilli aina grilli. Varsinkin hiilillä.

Tupareissa askarreltiin tarjolle simppeliä, hedelmäistä halloumi-salaattia. Usein yksinkertaiset jutut vaan toimii parhaiten. Tämä uppoaa ainakin meitsille ja hyvin näytti maistuvan juhlaväellekin.

Hedelmäinen halloumi-salaatti

Kerä tai pari revittyjä salaatinlehtiä

(viinisuolaheinää)

Kurkkua

Viinirypäleitä

Nektariinia

Mansikoita

Grillattua halloumi-juustoa

Balsamico-siirappia

Revi, pilko ja kääntele salaattipohja kuntoon. Grillaa juustot hieman ennen tarjoilua ja leikkaa reiluiksi paloiksi salaatin päälle. Kaada päälle makeaa balsamico-siirappia.

pihabileet-0341

pihabileet-076

Toimii!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

4 Replies to “Halloumi, my man!”

  1. Meillä syödään halloumia talvellakin paljon mm. paistettuna uunissa paprikanpuolikkaiden sisällä, päälle ihanaa kastiketta sitruunamehusta ja chilistä ja valkosipulista (ja oliiviöljystä).

    1. Oih, kuulostaa ihanalta! Kiitos vinkistä, tämän kun muistaa joskus syyspimeillä, niin avot! <3

  2. Karjakko says: Vastaa

    Näyttää ja kuulostaa ihan sika hyvältä!! Pistän korvan taa. Tähän vois kait käyttää leipäjuustoakin.. Oonkohan mä ikinä maistanu halloumia?

    1. Voi käyttää leipäjuustoakin, ehdottomasti! Juuri grillattua Halloumi on vaan niin ihanan pehmeää ja venyvää ja suolaista… Mutta kumpi vaan käy kyllä. Kandee testata halloumia, jos et oo ennen maistanut. 🙂

Vastaa