Kahden ja puolen tonnin kunniaksi: nakit ja PIPO -arvonta!

Määhän lupasin! Että jotain uniikkia (ei kuitenkaan sitä kovin pienikokoista räppäriä) arvotaan, ku ootte niin kivoja. Ensinnäkin, tykkääjiä on nakit ja MUTSI -Facebook-sivulla jo yli 2500! Toiseks, tosi moni teistä haluaa tulla mun kaa lukijatapaamiseen! Ja kolmanneks, ootte vaan ihan maailman paras lukijakunta!

Ja koska meidän kylällä nyt sattuu toimimaan myös maailman joustavin ja kivoin silkkipainaja, minähän teettää tempasin maailman ensimmäiset- ja ainoat- nakit ja MUTSI -pipot!

nakit ja pipo

Talvi on ollu aika ankee, joten reippailla väreillähän me suunnataan kevääseen. Keltainen sai hiukan kauhistuneita kommentteja tänään (miksei kukaan tajua, kuinka pop keltanen on?!), mutta ei haittaa. Se on mun!

Nyt teillä kaikilla on kuitenkin aika ainutkertainen tilaisuus päästä maailman toisen nakit ja PIPON omistajaksi! Pinkki pipo arvotaan blogissa än-yy-tee NYT! Hurraa! (ja se on siis pinkki, eikä oranssi, kuten kuva näyttää…)

nakkipipo 001

Kuvat on ihan kräppii, koska #pimeys #etukamera #akkuloppu, mut onhan se ny komee. Osallistumaan pääset kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin. Kerro vaikka, miksi nakit ja PIPO kuuluisi JUURI SINULLE?

Arvonta-aikaa jatketaan ensi viikon loppuun, eli sunnuntaihin 22.2. saakka. Jihuu ja lycka till!

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

76 Replies to “Kahden ja puolen tonnin kunniaksi: nakit ja PIPO -arvonta!”

 1. Nakit -pipolla levittäisin mutsi ilosanomaa täällä Saksan maalla!

 2. Mulla ei oo mitään pinkkiä! Ja lähi-itää pitää sivistää. Siis naapuriapua, vähän kun norjalaisten villapipot suomalaisille sodan aikaan.. Eli tänne siis!

 3. Koska olen fani #1. Ja koska pipot sopii mun päähän. Ja koska pipo peittää mun tukan. Ja koska haluan olla sun kans samis.

 4. Ihan vaikka sen joustavan.silkkipainajan takia mä haluun ton pipon. 🙂

 5. Vai miks se pipo kuuluis mulle?? Mää oon aika uutta polvea sun lukijakunnassa,mut sitäkin vannoutuneempi,edelleen oot mulle toivottamassa hyviä öitä joka ilta ku rentoudun juuri ennen nukahtamista sun seurassas. Mä lupaan levittää NAKKIEN sanomaa

 6. Armi Frii says: Vastaa

  Ihana pipa,sehä on ihan mun näkönen 😉

 7. Mulle ei ikinä sovi mikään pipo, näyttää ufolta.. mutta tää on niiiin magee, että sopii pakosti myös mulle!

 8. Koska blogisi on niin mahtava ja pipo sopis varmaan toiseksi parhaiten mulle!! 😉

 9. Koska vyötäröllä on nakit ja oon mutsi. Ja koska kevään kalenterissa on nyt aivan liikaa tavaraa niin kaipaisin päähäni muutaki ku nakit silmille, tahdon ne myös kutreille. Ja lupaan käyttää sitä hiekkalaatikon reunalla, työmatkalla ja maitokaupassa.

 10. Koska mul ei koskaan oo ollu mitään pinkkii ja mun lapsi tykkää nakeista…

 11. Arska vaan says: Vastaa

  Se kuuluu mulle koska akka heitti mut pihalle ja asun nyt roskalaatikossa. Kyllä noilla hyvinvoivilla on varaa hankkia itse nakkipipot. Haluan lisäksi paketin nakkeja sillä haluan nähdä vielä yhden kevään.

 12. Koska… emmäkeksiheimitäänmuutapaitsiettä MÄ HALUUN!!!! Ja se on fakta.

 13. Teidän jutut nostaa hymyt aina suupieleen ja voi kokea myötäsieluisuutta. Tuo pipo toimii päivässä energiapaukkuna.

 14. Karjakko says: Vastaa

  Kääks, ihana pipo!! Tarttisin ehdottomasti uuden myssyn, koska kuka ei tarttis tollasta?! Se toisi väriä mun elämään ja voisin kyllä ylpeästi “tunnustaa väriä” ja mainostaa nakkeja ja mutsia! Jos onnetar minut ohittaa, niin se silkinpainaja saa varmaan aimo kokoisen tilauksen..;) Ja huom. Tosi paljon mieluummin otan tän myssyn, ku sen räpäyttäjän!:D

  Tulikohan paljon panovirheitä, kun tämä yksi sylivauva tärrää tässä sylissä ja tohottaa käsillään koko ajan osuen luuriin.. No, ei auta sano nauta!

  Mä unohdin silloin kommentoida, että tapaaminen kiinnostaisi kovasti, mutta välimatka vähän hidastaa, kuin myös lastenhoidolliset ongelmat.. Suomessa on paljon paikkakuntia, joissa en ole käynyt, mutta haluisin käydä. Ugi vois olla kans kiva, ehkä (jonkun vuoden) kesäretki sinne!

 15. kyllähä se olis yyyberhienoa kulkee Alistakatua pitkin “nakit ja mutsi” pipo silmillä 🙂

 16. Martti Heikkinen says: Vastaa

  Ukin Pirpanoista yksi tyttö saisi iloa pikäksi aikaa, ja nakkejakin voitaisiin kokata sen kunniaksi!

 17. Mulla ei ole vielä kevätpipoa ja tuo olisi hieno!

 18. Onhan se ny kähee! Tuulari päälle ja kylille.
  JOS en voita niin tilaukseen heti yks, oranssipinkkinä, kiitos. ☺️

 19. Siis homman nimihän on se, et mä en o ikimaailmassa voittanu mitään! (jos kahta arpajaisvoittoa ei oteta huomioon..) Ja tää pipahan on ku tehty mun päähän, vaikken mä mutsi olekaan, mut nakeista mä tykkään! 😉

  Go Päivi, oot vaa nii paras (vaiks mä en tätä arvontaa voittaiskaa 😉 )!! 🙂

 20. Keltanen on tosi pähee väri ja toi pinkki sopis mulle 🙂

 21. Tahdon niiiin kovasti tämän. Koska olen niin hullu, että aion kohta saada kolmannen huutavan kääryleen enkä luultavasti pääse lukijatapaamiseenkaan, koska lykin ko. pilttiä ympäri tätä nimenomaista läntisen Tampereen kaupunginosaa, josta sä pääsit kauan sitten ja johon olen juuttunut. Ja koska mulla kuitenkin on nakit silmillä valvomisesta, on pipon tekstikin hyvin osuva!

 22. Toi pipo kuuluis mulle, koska haluun saada kaverit kateellisiks. :p Ja kuka tommosta ainutlaatuista pipoa EI haluais? 🙂

 23. Päkkänä says: Vastaa

  No mutta!
  Pipo silmille, pipo kauneusunille lentokoneessa, pipo kaljulle, pipo bad hair daylle… you name it!

  Mulle ehdottomasti 🙂

 24. Mä oon viime jouluna alkanu lukee sun blogia, ja luin kaikki, siis KAIKKI postaukset ihan alusta alkaen yhdeltä seisomalta! Hurahdin aivan täysin ja totaallisesti sillon sun blogiin ja päivittäin odotan uusia postauksia, (mulla kun on sun blogi aina auki täs älypuhelimes), koska oot ihan mahtava kirjottaja ja puhut niin rehellisesti ja niin suoraan! 😉 oot ihan huippu! Odotan vaan ite innolla jahka jonain päivänä pääsis itsekkin pyörittämään mieheni kanssa samanlaista hallittua sekasortoa 😉 .. niin siis tossa muuta syy miks pipo kuuluis mulle, lisäks mulla on vielä muutama perustelu, eli ykköseks oon vannoutunut pinkin ystävä, tokaks asun samassa kaupungissa ni voin tulla noutamaan pipon eli sitä ei tarvi lähettää mihinkään ja kolmanneks, kuin siistii olis kaupungilla morjestella samis pipot päässä! 😀
  Ainii ja vielä siks etten oo aijemmin päässy osallistumaan mihinkään sun arvontoihin, ku usein ne tapahtuu facebookis ja mä en oo siellä 🙁

 25. Koska ensinnäkin, mun kaverin isä on yksi Seitsemästä seinähullusta, joiden laulua mukaillen olet blogisi nimennyt. Toiseks, mun toisen kaverin isä on silkkipainaja (no okei, lapsuudessa oli kaveri, jonka isä oli silkkipainaja ennen eläköitymistään). Ja kolmanneks, mää oon ihan sää.

 26. Kiva pipa!! Mulle

 27. Siks et kaikki näkee että luen parasta blogia mitä tämä maa päällään kantaa

 28. Mä haluan kulkee Ugin katuja ylpeenä toi pipo päässä 🙂

 29. Mä oisin niin ottanut ton keltasen mutta käyhän tuo toinenkin.Mukana siis. 🙂

 30. Koska lapselle tulee hommattua aina kaikkea uutta ja kivaa, koskaan sitä ei raaski itelle mitään hommata. Siks! 😉

 31. Kyllä. En ole kauniimpaa pipaa nähnyt! Muuten en pipoja käytä, mutta tämä päässä kulkisin kesälläkin. Kun se on vielä pinkkikin. Sitä paitsi mä olen sun tosifani, koska sä olet maailman paras blokkaaja. Ja koska sä olet luvannut lähteä mun kanssa joskus lenkille (kaljalle) niin mieti kuinka huikeaa olis, kun mentäisiin Kirstaan samispipoissa! Kaksi mutsia nakit silmillä. Kyllä tämä niinku mulle kuuluis, koska me ollaan parhaita. (Mä en vaan vielä tiedä, missä mä olen, paitsi pipan kerjäämisessä.) Pliiis, Oi Nakkimutsijumala, anna arpaonnen kerrankin osua mulle!

 32. Mukana!

  Keltainen on ihan paras väri, mutta eihän tuo pinkkikään huono ole 😉
  Sehän sopisi kuin nenä päähän appelsiininoranssien aurinkolasieni kanssa.

  1. Kas oli kirjoitusvirhe tuossa sähköpostiosoitteessa, niin tuli ihan väärä kuva 🙂

 33. Keltainen olisi käynyt kyllä mulle, on mun lempiväri! Mutta kyllä pinkkikin käy oikein hyvin!

 34. Koska oot vaan ihan best of the best of the best ja mäkin haluun olla 😀

 35. Jos kuitenki haluat laittaa keltaisenki arvontaan nii se on just mun väri! Tuo kivasti väriä tähän harmaaseen kuontaloon!

 36. Mulla on monta sen kivan silkkipainajan käsistä lähtenyttä paitaa, pipoa siis kaivataan…

 37. Pipo mulle! Ihan vaan siks, että toi on paljon hianompi ku mun nykyinen. Joka on vaaleenpunanen. Ja siinä on pinkkejä apinoita 😀

 38. …tunnen kanssasi sielujen sympatiaa kun luenmjuttujasi…ja haluan jotain UNIIKKIA, kuten pinkin pipon…

 39. Haluan pipon koska olen sen arvoinen 😉 Olen ansainnut pipon koska mä nakitan niin paljon tätä blogia. Ja jos saan pipon, se saa oman muutamaosaisen postaussarjan blogissani 😀

 40. Minä vain says: Vastaa

  Haluan pipon motivoimaan mua kevätkävelyille 🙂

 41. AnnaMaria says: Vastaa

  Nakit ja mutsi on sen verran huippu blogi, että sitä kyllä mielellään mainostaa vaikka pipon muodossa 🙂

 42. Wau, onpa hieno! Olisi mahtavaa levittää sanomaa tästä mahtis blogista!

 43. Voi Pipo!! Voi painaja.. Kyl maar määki tollasen pipon saan? Sulta..

 44. Koska mä tarvitsen sen tsemppaamaan mua kun palaan äippälomalta takas töihin.

 45. Mullehan tuo sopis todella hyvin, olis siinä lapsilla tavaamista 🙂

 46. Leena Viitanen says: Vastaa

  Ihan siksi kun en omista omaa pipoa, tahtoo sellaisen!!!:D

 47. Koska pinkki on mun lempiväri ja koska mieluusti mainostaisin sun loistavaa blogia muillekin !!!

 48. Oooo vähänks on magee ! 😀

  Ja ja ja siiiiis mä ansaitsisin ton ihan kybällä vaikka säälistä! Tällä hetkellä menossa meinaan hiusten kasvatus; marraskuussa vedin epätasasen pehkon siiliks ja nyt oon saavuttanu eitäänäytähyvältämitenkääänyhyy-pituuden 😀 Pipalla sais röllipeikko-afron sujuvasti piiloon ! 😉

 49. Sini Kantola says: Vastaa

  Mulla ja nakilla on yhteys! Takavuosina tehtiin elokuvakurssilla klassikkolyhäri, jonka pääosassa vaappui ulkoavaruudesta maahan saapunut kostonhimoinen nakki. Elokuvan nimi oli “Meat is Murder(er)?” Ja tämä tarina on jumankauta tosi!!

 50. Mä en oo mutsi mut sä oot ja mun koira tykkää nakeista. Siks. Ja koska pinkki.

 51. Siks ku saisit hyvän tekosyyn kuljettaa sen mulle henkkoht ja sitä kautta saataisiin viimein hyvä tekosyy grillata, saunoa ja juoda viiniä yhdessä. 🙂

 52. Ehottomasti haluaisin tuon pipon,koska onhan se tosi hieno! Piristäisi naamavärkkiä tämän sairastelu putken päätteeksi.(toivottavasti!) yrjölle koitetaan nyt hyvästejä heittää.

 53. Opiskeleva äiti says: Vastaa

  Mä haluun ton pipon, koska nyt kuljen maalaasjärjellä-pipon kans, mut aina ei oo ollenkaa niin hirvee opiskelufiilis 🙂

 54. Tarvisin ton pipan, kun mies ei arvosta mun punaista HULLU-pipaa ja kaikki muut on kitistyneet liian pieniks. Tai mun pää suureni taannoisesta aivotärähdys-kolahduksesta. Mene ja tiedä. Mut by the way, toi ois tyylikäs ja kelpo vaihtoehto mun suosikilleni eli HULLUlle.

 55. Toinen tohelo says: Vastaa

  Koska olisi ekologista toimittaa se pipo suoraan Kristiinankadulle kävellen! Ikävät päästöt eivät kuormittaisi ilmastoa…

 56. Katiska75 says: Vastaa

  “Söin parit nakit ja housuun tuli kakit.” Arkipyörityksen ja tapahtuu sekä sattuu -lomassa keltainen Pipo antaisi humoristisen vertaistuen päivään. 😀

 57. Mä haluuuuun!!! Eikö muka riitä perusteluksi, häh?!???

 58. Siksi että olen uusi täällä!
  Ja siksi että jäin koukkuun heti!
  Ja siksi että vihaan pinkkiä!
  Riittääkö?! (:

 59. Ko en oo mutsi, mut kannatan =D

 60. Se sopis varmaa mun pähän ku nakutettu
  ja on tosi ihana =)

 61. Mä koskaan mitään voita. Paitsi kerran työpaikan arvonnassa verenpainemittarin mutten uskalla sitä käyttää koska nakit…ja mutsikin olen. Mikään perustelu ollut, mutta pipo olis upea ja sen vois vetää silmille kun äiti on vähän väsynyt…vaikka 🙂

 62. Voisin pitää sitä silloin, kun oon “nakit” ja tietenkin aina, kun oon mutsi! 😉

 63. nythän on näin ettei mun mulkeropäähän oikeesti mikään sovi.ei kesä- , ei talvihattu.jospa tää sopis, kun sitä voipi käyttää ympäri vuoden. ja lisäx bonuksena saisin ärsyttää pipallani työtoveriani, joka myös osallistui arvontaan. hihhhiii

 64. minttu47 says: Vastaa

  Pinkki on lempivärini ja tuo on niin kivannäköinen pipo, että pitäisin sitä ylpeydellä päässä.

 65. Hiisukas says: Vastaa

  Tuon kun laittaisi päähän, johan siinä piristyisi pahasti univajeinen äiti. Välillä nakit on se helpoin ja nopein ruoka 🙂

 66. Tää voisi olla mun juoksupipo!

 67. […] P.S. Muistakaa nakkipipon arvonta täällä! […]

 68. Tahtoisin herättää hilpeyttä ja kysymyksiä tällä pipolla 🙂

 69. sanna roth says: Vastaa

  Mulle! Toi päässä täällä Tampereella ois hianoo kulkee! Sit säkin oisit niinku tavallaan useammin täällä Tampereella! Ainakin hengessä mukana 🙂

 70. Mun kaikki pipot on tylsän mustia taikka harmaita,sen myötä mielikin meinas välillä olla synkkä 🙁 mutta tuo pipo sopisi niin ihanasti kevääseen ja varmasti antaisi valoa myös risukasaan 🙂
  Olen vastikään blogisi löytänyt ja tykkään kovasti!! <3

 71. Oih, toi olisi niiiiiiin mun pipo! Kiitos hauskasta blogista 🙂

 72. BellatrixX says: Vastaa

  Ku mä HALUAN.

 73. Ulkona on niiiin harmaata ja sataa. Raahustan kuran ja loskan keskellä mustassa takissa ja mustassa pipossa. Pipon alta pilkistävä talvisen kalvakka ihonikaan ei väritä maisemaa hehkeydellään. Oi tätä lopputalven angstia…
  Hei, väriä ja piristystä kehiin ja vähän äkkiä! Ensiavuksi luen pätkän blogiasi ja otan osaa pirtsakan pipon arvontaan!

 74. Sopivan kevätpipon metsästys ei ole tuottanut tulosta, kun mulle ei mikään pipo oikein sovi päähän, mutta tuo näyttäis siltä kuin voisi jopa sopia. Ihanan keväinen väri! 🙂

 75. No siks mää, kun mää oon Tampereelta ja mulla on kotona 3 nakkia. Ihana blogi, olen hiljattain suosituksesta alkanut seurata. Samaistun sun juttuihin.

Vastaa