Mieheni hullaantui, mitä teen?


Kaupallisessa yhteistyössä Kärcher

Se tuntui aluksi aivan viattomalta. Ymmärtäähän sen, että yli 17 vuoden jälkeen hullaantumisia tapahtuu. En osannut olla huolissani, pikemminkin tyytyväinen. Saisin hieman omaa aikaa, miehen keskittyessä hetkellisesti johonkin uuteen.

Sitäpaitsi, meillä ei ole ehkä koskaan ollut näin puhdasta. Kun viime viikon Kärcher-postauksen jälkeen päästin miehen pesurinvarteen, en olisi uskonut, mitä siitä seuraisi. Tullessani töistä kotiin, matot roikkuivat tuulettumassa pihalla ja sisällä hurisi pesuri. Keittiön, ruokasalin ja olohuoneen lattiat kiiltelivät, eikä kuistilla tai eteisessä näkynyt kurajälkiä missään. Syystäkin olin tyytyväinen. Paikat olivat viimeisen päälle ojennuksessa ja lattiasta näki melkein oman peilikuvansa. Olin äärimmäisen iloinen tästä kaupallisesta yhteistyöstä Kärcherin kanssa; vihdoinkin löytyi vekotin, joka innosti jonkun muunkin perheenjäsenen lattianpesuun. Jes!

karcher2_2

Karcher2_1

Vähitellen kiintymys alkoi kuitenkin saada piirteitä, joihin en osannut oikein suhtautua. Yritin ensin sivuuttaa ajatukseni, vaikka tunsinkin itseni ulkopuoliseksi. Vähitellen ymmärsin, että suhteeseemme on astunut kolmas osapuoli. FC 5 Premium.

Aloin huolestua, kun hän ei enää työpäivän jälkeen malttanut riisua työvaatteitaan, vaan yllätin hänet sutimassa lattioita puhtaaksi suorissa housuissa ja kravatti kaulassa. Yritin turhaan houkutella häntä kanssani katsomaan elokuvaa, koska lattiasta löytyi kuulemma aina pesemättömiä kohtia. “Meil on tässä juttu kesken”, hän saattoi sanoa. Vähitellen jouduin myös ohjaamaan lapset pois isän pesupaikoilta. Pesuhuuma ei ollut enää joka hetki lapsille sopivaa katsottavaa.

karcher2_3

karcher2_4

karcher 2_5

Yhtenä aamuna ihmettelin, mikä kassi roikkui olalla hänen lähtiessään töihin. “Eiku mä oon aatellu alkaa käyttää sisäkenkiä”, hän selitteli. En ajatellut asiaa tarkemmin, ennen kuin törmäsin eteisen lattialle unohtuneeseen pussukkaan illalla. Kyse ei ollutkaan työkengistä, vaan hän oli salakuljettanut pesuainepullot töihin! Kassista löytyi myös FC 5 Premiumin puhtaat varatelat ja selkäpiitäni kylmi. Ei kai se pese töissäkin?!

karcher2_8

karcher2_9

karcher2_10

Kun vielä yllätin hänet köyttämästä pesuria auton etupenkin turvavöihin, asiaa oli pakko alkaa selvittää. Valjastin hänen työkaverinsa seuraamaan vaivihkaa tapahtumia toimistolla. Jo aika pian sain kännykkääni kuvan aamupäivän tapahtumista. Tuntemattomana pysyttelevä työkaveri myönsi, että pesua tapahtui päivittäin myös työpaikalla. “Mutta meidän toimiston lattiat ei ole koskaan ollu näin puhtaat!”, hän raportoi toimistolta aavistuksen syyllisen oloisena.

karcher2_11

karcher2_12

Viimeinen pisara oli, kun Kärcher FC 5 Premium tunkeutui kaikkein pyhimpään, nimittäin makuuhuoneeseemme. Vanha yöpöytä oli siirretty syrjään ja sen paikalla seisoi pesuri. Minua puistatti. Ymmärsin, että näillä kahdella on yhteys, jonka väliin en ehkä koskaan pääsisi.

karcher2_7

Dear Kärcher, mieheni on FC 5 Premium-addikti. Mitä teen?

-Päivi

Yhteistyössä Kärcher

lifie

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

19 Replies to “Mieheni hullaantui, mitä teen?”

 1. Kirsi Lindroth says: Vastaa

  Täällä kaivataan myös <3 <3 <3

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Tämä pesuri on ollut kyllä kaikilla mahdollisilla mittareilla aivan loistavan positiivinen yllätys. 😀

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   ✌?

 2. Hahah 😀
  Mahtava postaus!

  Litti-peukku myös luettavalle kirjalle 🙂
  https://faijahommia.fi/

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Siinä on hänen pyhä kolminaisuutensa: pesuri, Litti ja bändi (huppari). ?

 3. Karjakko says: Vastaa

  ? L o i s t a v a a! !

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Kannattaa varoa, tän pesurin kanssa voi käydä mitä vaan! ?

 4. Pauliina says: Vastaa

  😀 Hei mites, miten usein pesette nuo rullat? Ja pesukoneessako?

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Pesun jälkeen rullat pestään paikallaan, tuossa telineessä tosi näppärästi. Sitten kun näitä vähän likasempia työpaikan lattioita käy luuttuamassa, niin voi välillä pesasta ihan pesukoneessa. ✌

 5. Tää oli hauska!! 🙂 hieno tarina kuvine päivineen (vaikken Päivä nähnytkään)! Tiedätkö muuten miksi mun newsblur ei saaa enää sulta RSS feediä? Sulla on kuulemma “misbehaving site”. 😀

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Eiiiii! Mä en kestä tätä koodikieltä, mutta huomasin kyllä just tänään, että blogi hidastelee… Onko tää pitkään herjannu? Mun täytyy nyt tutkia asiaa! Kiitos vinkistä! ? Ja hei, pesuri on ihan päivitön, en mä saa ees koskea enää. ?

   1. hehe, en mäkään ymmärrä koodikieltä!! en tiedä miten toi toimii. On se Newsblur-sivusto herjannut jo aika kauan, siks en oo lukenutkaan enää säännöllisesti sun blogia. Kunhan jostain tuli facebook-päivitys tästä postauksesta!

    Juu, en mä koskiskaan, jos miehellä ois noin hyvä suhde pesuriin! 😀

 6. Valitettavasti (tämänkin) rakkauden alkuhuuma tulee menemään ohi. Joten kannattaa nauttia, kun vielä voi 🙂

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Ehkä parempi siis nostaa jalat ylös ja ottaa rennosti vaan. 😀

 7. En kestä!!! Tuo charmantisti harmaantunut Sappinen siivoamassa työpaikallaankin 😀 😀 😀 Mä en panisi pahakseni, jos mun miehelläni olisi tuollainen salasuhde Kärcheriin – tai ylipäätään johonkin siivoukseen liittyvään tuotteeseen.

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Aaaahahaha! Ettei vaan alota sivubisnestä kuule Kärcherinsä kanssa vielä, kyllä pahalta näyttää. 😀 Ja mitä harmaantumiseen tulee, hän oli itse hieman pöyristynyt, ettei vaan sitten kamera vähän valehtele… 😉

 8. Vaiha se mun ukkoon (Vitsi, vitsi), mut silti. Ihanaa?

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Haha, en mä ihan vielä. Katotaan kuukauden päästä, jos en oo saanu omaani Kärcherin lumoista takaisin.. 😉

Vastaa