Kelaa ny vähän!

Mä puhun nyt tälleen kuiskaten ja hiukan varovasti. Älkää kertoko nyt kellekään, ettehän? Ku mä en oo ihan varma, onko tää nyt sellanen keski-ikäistymisen merkki… Mä oon nimittäin alkanut ihan salaa, ihan pikkiriikkisen tykätä Anssi Kelasta. Oh shit!

Edelliseltä levyltä radiosoitossa kovasti kulunut Miten sydämet toimii sai aikaan sen ensi-ihastumisen. Yht’äkkiä huomasin, että kasarisoundihan toimii ja jalka nakutti rytmiä lattiaan aina biisin soidessa. Seuraavassa hetkessä pistelin jo tanssiksi ja yhdyin lauluun. Ou nou!

Ajattelin ensin, että se oli vaan yhden biisin hutilaukaus. Mut sit se Levoton tyttökin alko kuulostaa jotenkin aika hyvältä. Akustisena Antti Holma showssa vedetty Viimeinen yö vangitsi lopulta meikäläisen ihan totaalisesti. Sitäpaitsi olen aina tykännyt hauskoista miehistä ja Anssihan on, ainakin Vain Elämää-ohjelman perusteella aivan hulvaton hahmo! Puhumattakaan musiikillisesta lahjakkuudesta.

Oho! Taidan sittenkin tykätä jo enemmän, kuin pikkiriikkisen… Olkoon keski-ikäistä tai ei.

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

10 Replies to “Kelaa ny vähän!”

 1. Levoton tyttö on ihan L.O.I.S.T.A.V.A!!!

  1. No on se kyl! Anssil ei ehkä ihan oo sitä Tuiskun lannetta, mutta muuten kyl uppoo! 😉

 2. Päkkänä says: Vastaa

  KIISTÄN KAIKEN! Anssi Kelasta tykkääminen EI VAAN VOI OLLA keski-ikäistä. Siis mä olen kuunnellut sitä sit niinkuin ihan alusta lähtien. Haaveillut aina että joskus meen keikalle.

  Nyt näin keski-ikäisenä, melkein toinen jalka haudassa, odotan vaan että nuorin lapsistani nukahtaa jotta pääsen kuuntelemaan Anssi Kelan päivää…

  Ja joo, en ole vieläkään päässyt keikalle. Mutta mä olen niin fani etenkin kun mun vaate kokoelmaan kuuluu vain mustaa. 🙂

  Mun ehdottomat suosikit on Puistossa ja vähemmän soittolistoilla kuultu Sormus.

  Ja kieltäydyn olemasta keski-ikäinen edelleenkin.
  Mun kollega luuli valokuvan perusteella mun tytärtä mun siskoksi. Eikö sekin jos kerro että en ole keski-ikäinen. Enhän….en ole… en…eiku…..

  1. Iiiihihihihi, mää muistin että Anssi kuuluu sun suosikkeihin ja odotinkin jo, että koska vastaat. 😀 Mahtavaa! 😀

 3. Älä huoli!
  Aamulla ja selvin päin kaikki näyttää taas paremmalta
  😉

  1. Hahahah! Varmasti! 😀

 4. Voe ei Päivi!

  Siis Anssin musiikki on jotain aivan kaameeta, kerrankin ajauduin lasten kanssa johonkin ilmaiskonserttiin Helsingissä ja meinasin kuolla myötähäpeään kuun kuuntelin jonkun biisin sanoja. 😉

  MUTTA. Kelamies vaikuttaa kuitenkin hyvältä tyypiltä noin julkisivunsa osalta ja sellaiselle tyypille toivon toki onnea ja menestystä, sekä Teitä faneja.

  Sylvia

 5. No okei, oli se Pekan mutsin volkkari tjsp silloin joskus ihan hyvä biisi.

  1. Eeeeei! Älä oo noin jyrkkä, kato! 😀 Ku sit voi käydä tälleen, että yht’äkkiä kokee herätyksen. 😀

 6. Haha hah. Mä kun oo tullut ajatelleeksi, että Anssi Kela ois keski-ikäisyyden merkki, kun itse sitä kolmenkympin alkumetreillä kuuntelin. Mä luulin, että Juha Tapio ois ( en kuuntele, vaikka varmaan ihan hyvä tyyppi onkin).

Vastaa