Maailman helpoin ihonhoitoniksi!

Yhteistyössä Indiedays, Blogirinki ja Nivea

Muutama viikko sitten se tapahtui. Nyhdin tyvikasvaneesta hiuskuontalostani pitkän, paksun, kiharan hiuksen. Se oli harmaa, lähes valkoinen. Siinä vaan sojotti keskellä päälakea. Samoihin aikoihin peiliin katsoessani kiinnitin huomiota silmäkulmiini ja siinä nekin ilkkuivat. Naururypyt, harakanvarpaat, ilmejuonteet. Vaikka henkinen minäni hoilaakin vielä kaverin risan Datsunin takana Summer is crazya, ulkoinen olemus paljastaa iän karttumisen armotta. Lupauduin siis mukaan Indiedaysin, Blogiringin ja Nivean yhteistyökampanjaan innoissani, koska ajattelin, että myös teillä lukijoilla saattaa olla käsillä nämä ensimmäiset vanhenemisen kauhunhetket.

nivea-kasvo2

Fysiologinen vanheneminen on luonnollista, eikä sitä minusta pidä edes yrittää estää. Mutta huolta itsestään ja ihostaan kannattaa tietenkin pitää. Jo ihon perushoito auttaa sitä säilymään kimmoisampana, terveempänä ja kuulaampana. Joten, rakkaat kanssavanhentujani, tervetuloa kosmemutsin ihonhoitokouluun!

Kuten ystäväni hyvin tietävät, minä olen useimmiten kaveriporukasta se, joka passittaa kaikki kasvopesulle, nautittujen viinilasillisten määrästä riippumatta, ja se, joka aina vähän paheksuu ripsarit poskilla -herääjiä ja saippuapesulla kasvojaan runtelevia.

Siskot rakkaat, älkää tehkö sitä itsellenne!

Iho uusiutuu nimenomaan yön aikana levossa ja pesemättömät meikit ja liat näkyvät melko varmasti näppylöinä, tukkeumina ja epäpuhtauksina iholla ennemmin tai myöhemmin. Saippuapesu huuhtoo ihon pinnalta myös sen luonnollisia rasvoja ja kuivattaa. Ja jos jossain, niin juuri kuivassa ihossa juonteetkin nousevat esiin aivan erityisesti.

Ihon perushoitoon ei oikeasti tarvita monen sadan euron purkkiarsenaalia, vaan puhdistukseen ja kosteutukseen löytyy erinomaisia, edullisia vaihtoehtoja, jotka voi useimmiten hankkia ruokakauppareissulla. Kampanjaa varten pääsin testaamaan Nivean uusia Creme Care -hoitopuhdistustuotteita, joiden hinnat pyörivät viiden euron nurkilla.

Nivea1

nivea-kasvo3

Nivea oli minulle tosin tuttu merkki aiemminkin. Alaa opiskelleena ja ihonhoitoon perehtyneenä voin rehellisesti sanoa, että Creme Care -puhdistajat eivät kalpene kalliimmille merkeille. Itse olen käyttänyt Nivean tuotteita päivittäisessä ihonhoidossa jo vuosia ja ollut todella tyytyväinen. Uusissa Creme Care -puhdistajissa on puhdistavien ainesosien lisäksi hoitavia ainesosia, joten puhdistamisen lisäksi tuotteet myös hoitavat ihoa ja jättävät sille pehmeän pinnan.

Miten se ihonhoito sitten kannattaa aloittaa, jos on vaikka tottunut käyttämään vettä ja saippuaa tai pesemään kasvot ainoastaan suihkun yhteydessä? Ja mikä se otsikossa mainittu niksi sitten on?

Simppeli homma, eli puhdistus. Ihonhoidon tärkein vaihe. Meikit, saasteet, katupölyt ja lika kannattaa oikeasti pestä kasvoilta ihan joka ilta. Puhdas iho lepää ja uudistuu ja myös vastaanottaa hoitovoiteet ja -seerumit paremmin. Helpommin tulee ehkä panostettua juuri niihin kalliisiin voiteisiin kuin puhdistustuotteisiin, mutta lopulta laadukkaidenkin voiteiden teho perustuu hyvin pitkälti perusteelliseen puhdistukseen. Oikean puhdistustuotteen valitseminen on myös tärkeää. Vääräntyyppinen tuote voi aiheuttaa ärsytystä ja ihon herkistymistä, joten ihotyypin mukaisen tuotteen käyttö on puhdistuksessakin tärkeää.

Nivea-kasvo1

Nivea2

Näin kesän jälkeen, kun iho kaipaa hoitoa ja kosteutusta, on Nivea Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoide ihanan pehmeä ja hellävarainen putsari kuivalle iholle. Voide levitetään kasvojen iholle kostutetuin sormin ja pestään haalealla vedellä. Itse en käytä kovin paksulti meikkivoidetta, mutta koin puhdistustehon hyväksi ja iholle jäi lempeä ja kiristämätön tunne puhdistuksen jälkeen. Etenkin talvella varmasti monen kuivaihoisen pelastus.

Itselläni on supisuomalainen perusihotyyppi pintakuiva sekaiho, jonka puhdistamiseen olen nyt käyttänyt päivittäin Creme Care Facial Cleansing Milk -puhdistusemulsioa. Normaalin ja pintakuivan ihon puhdistukseen tarkoitettu emulsio pyöritellään iholle kostutetuin sormin ja huuhdellaan haalealla vedellä. Tämä putsari on meillä hellävaraisuutensa ansiosta käytössä myös teinillä. Jos hakusessa on perusihon peruspuhdistustuote, teinin ensimmäinen oma putsari tai vaikka ihan ensimmäinen askel saippuasta, suosittelen ehdottomasti tätä!

Reissun päällä ehdoton vaihtoehto on Creme Care Facial Cleansing Wipes -puhdistusliinat, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Juuri Tukholman matkalla kiittelin näiden liinojen loistavuutta, kun väsyneenä ei innosta läträtä useampien purtiloiden kanssa. Ehdotonta plussaa näissä oli selkeästi muita vastaavia liinoja paksumpi koostumus, jolloin liina todella pysyi kasassa, eikä repeillyt tai rispaantunut käytössä.

Nivea3

Puhdistus kannattaa aina, puhdistustuotteesta riippumatta, viimeistellä kasvovedellä. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, virkistää ja valmistaa ihohuokoset vastaanottamaan hoitovoiteet. Jonkun mielestä kasvovedellä lutraaminen on aivan turhaa, mutta kun kasvot puhdistuksen jälkeen vielä pyyhkii kasvoveteen kostutetulla pumpulilapulla, näkee usein kuinka viimeiset meikinjäämät puhdistuvat vasta tässä vaiheessa. Hieman kasvovedestä kostea iho on myös kaikkein vastaanottavaisin hoitovoiteille. Itselläni on käytössä Nivean Refreshing Toner, hyvä, virkistävä peruskasvovesi, hinnaltaan myös viiden euron luokkaa.

Näillä pääsee jo loistavasti alkuun. Puhdistustuote + kasvovesi + hoitovoide. Tämän päivittäisen hoitorutiinin lisäksi iho kannattaa kuoria pari kertaa viikossa. Kuorinta poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Myös tämä Nivean Skin Refining Scrub -kuorintageeli oli minulle vanha tuttu ja yksi oman ihonhoitoni luottopakeista. Itse kuorin kasvojen ihon kerran tai pari viikossa suihkun yhteydessä, siellä kuorintatuubi muistuttaa minua, enkä niin herkästi unohda kuin ehkä muuten. Tämäkään, noin 7 euron hintainen kuorintageeli ei ole kallis investointi, mutta todella riittoisa ja hyvä. Eron kuorinnan jälkeen tuntee ihon pinnalla selvästi.

Nivea4

Voisin jatkaa aiheesta vaikka loputtomiin, mutta kysynkin nyt teiltä, millaisia päivittäisiä ihonhoitorutiineja teillä on? Tuleeko iho puhdistettua säännöllisesti, vai onko joskus helpompi lintsata ja pesaista saippualla? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 5 kpl Nivean tuotepaketteja! Arvonta jatkuu viikon ajan ja päättyy maanantaina 12.9. klo 21.00.

Ja muuten, juuri nyt on erinomainen aika kokeilla näitä uusia hoitopuhdistajia, nimittäin Nivea antaa tyytyväisyystakuun kaikille 15.8.-30.11.2016 ostetuille puhdistustuotteilleen. Tuotteita myyvät esimerkiksi Sokoksen verkkokauppa ja Pretty.fi.

Ehkä seuraavaksi paasaan teille silmänympärysvoiteesta. Sen käyttö kun olisi hyvä aloittaa jo ennen niiden ensimmäisten harakanvarpaiden syntymistä… Mutta siitä lisää ehkä sitten kuitenkin jollain toisella kertaa.

-Päivi

*EDIT. Kisa on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Voittajiksi arpoutuivat IDAHHH, KAISA, HANNA, VEERA ja XEVELIINA! Laittelen teille sähköpostia tuota pikaa!

blogirinki_logo

Yhteistyössä Nivea

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

55 Replies to “Maailman helpoin ihonhoitoniksi!”

 1. Itsehän pesen meikit saippualla pois. Pitäiskö alkaa rasvaamaankin naamaa? Kauhea homma..

 2. Putsaan (vedenkestävät) ripsarit illalla pois ja pesen nassun pelkällä vedellä (tai joskus Eucerin pesuneste tms), sitten joku rasva naamaan (Xyliderm tällä hetkellä). Mulla on atooppinen iho, mutta sitten joskus jostain syvältä tulee pirun kipeitä isoja finnejä, joita ei saa peitettyä millään. En käytä mitään muita meikkejä kuin ripsiväriä.. Ja pari kertaa viikossa kuorinta.

 3. Wotwotti says: Vastaa

  Kylläpä se naamavärkki tulee joka ilta pesastua, sillä laitan myös ns.kotipäivinä naamaan ehostusta (tyyliin bb-voide, kulmat ja ripsari). Nyt olen vaan huomannut että ennen niin epämääräinen sekaiho on kolmenkympin ylityksen jälkeen kokenut takinkäännön ja tarvitsee kosteuttavampia puhdistustuotteita. Siksipä nuo Nivean tuotteet kuullostaakin just hyviltä. Huuhtasen naaman kyllä aamullaki juuri sen takia että kasvorasva ja silmänympärysvoiteet tekis temppunsa paremmin 😀 Kerran viikossa yritän muistaa kuoria ihon mutta tässä arkihelv* se tuppaa jäämään ehkä kerran kuukaudessa ilmiöksi.

 4. Ei oo helppoo omistaa atooppinen-pintakuiva-aikuisiänakne-iho! Kaikki tuotteet puhdistukseen ja hoitoon on ny apteekista, ja niihinhän menee omaisuus! Joka ilta perusteellinen nassupesu ja päälle kosteusseerumit ja hoitovoiteet, kerran viikossa kuorinta just siellä suihkussa! Taidan ottaa testiin nuo niveat, (kaikki markettimerkit onkin jo muut testattu) kuulostaa kauhean kivoilta nuo ja tulisi halvemmaksikin 🙂

 5. susanna t says: Vastaa

  tulee putsattua hyvin iho kun lievä akne kiusaa. hyvä puhdistus ja kosteutus pitää senkin kurissa!

 6. Meikit naamalla en mene koskaan nukkumaan, mutta muuten ihon hoitamisessa on parannettavaa ja PALJON!

 7. Mä käytän kasvojen puhdistukseen Meine Base -mineraalisuolaa. Se on emäksistä ja jättää siten kasvoille “suojan”. Toimii! Toinen ihonhoitoniksi olis kyllä ruokavalio, suklaat ja muut näkyy kasvojen ihossa, mutta well well…miksei elämästä voisi nauttia 🙂

 8. Ida Kojo says: Vastaa

  Joka päivä aamuin illoin kasvojen pesu 🙂

 9. Niveaa olenkin käyttänyt paljon. Ei kuivata ihoa 🙂

 10. Kirjotin ihan sikapitkän kommentin ja se hävis johonkin ? en kirjota uudestaan, mut osallistun arvontaan(ja pesen naamani joka ilta-myös viihdeiltana- ja aamu Dermosilin kasvosaippualla?)

 11. Herkän ihon takia käytän Nivean puhdistus vaahtoa. Onneksi ei kuivata ihoa☺

 12. Mukana arvonnassa! Pesen aamulla naaman vedellä ja neutrogenan puhdistusvaahdolla. Illalla pyyhin naaman garnierin kasvovedellä. Suihkun jälkeen rasvaan naamani ja talvella rasvaan useammin.

 13. Melkeen aina pesen illalla meikit pois. Käytössä dermosilin puhdistusaine, kasvovedellä (lidl) viimeistely ja Nivean ihan sitä perusrasvaa käytän tujauksen kosteutukseen. Kuorinta-aine on loppu, mitenhän sen muistais ostaa.. 🙂

  Noi puhdistuspyyhkeet vaikuttais aika päteviltä sellasiin iltoihin (aamuöihin) kun ei mitenkään jaksais alkaa mitään pesemään.

 14. Pesen meikit ja käytän kosteusvoidetta.

 15. Iltaisin meikit pois meikinpuhdistusaineella (vaihtelevilla merkeillä) ja riippuen vuodenajasta kosteusvoide (ohut/rasvaisempi). Silmänympärysvoide on tällä iällä paikallaan!

 16. Käytän puhdistusliinoja pääsee helpolla,toki entiedä kuinka hyvin liinat lopulta puhdistaa.

 17. Annuskainen says: Vastaa

  Olisi kyllä hurjasti parannettavaa. Pesen kasvot lähinnä suihkussa käydessä eli joka toinen ilta. Nukun siis joka toisen yön meikit naamalla. 🙁 Hyvistä puhdistustuotteista olisi siis varmasti hyötyä uuden rutiinin kehittämisessä. Mukana arvonnassa siis! 🙂

 18. Entinen opiskeleva äiti... says: Vastaa

  Dermosilin puhdistusaine päivittäin suihkun yhteydessä, kasvovesi satunnaisesti. Yöksi Lumenen yövoide. Aamulla vesipesu ja Lumenen päivävoide meikin alle. Kuorintaa en oo harrastanu, mut pitäis ehkä terästäytyä tässä.
  Mukana arvonnassa..🙌

 19. Pesen joka aamu ja ilta kasvoni Sebamedilla ja laitan Humektania pesun jälkeen. En ole koskaan mennyt meikit naamalla nukkumaan, enkä mene. Olen 40+ ja mulla on tosi ongelmainen iho. Noita Nivean tuotteita vois kokeilla.

 20. Mikä on kuorintavoiteen kuorija? Muovinpaloja vai jotain luonnolle parempaa?

 21. Olen tunnollinen ihon putsaaja ja olen myös huomannut kasvoveden tärkeyden, myös aamulla! Tämän lisäksi suosittelen riittävästi unta, ei tupakkia!

 22. Kuulostavat kokeilemisen arvoisilta tuotteilta. Itse puhdistan silmämeikin omalla tuotteella, muun osan kasvoista vaahtoputsarilla ja lopuksi huuhtelen suihkussa vedellä. Viimeistely silmänympärysvoiteella, seerumilla ja kasvovoiteella. Kuorinta unohtuu välillä, mutta pyrin muistamaan kerran viikossa senkin homman. Vaikka olisi kuinka heikko happi kivan illan jälkeen, en voisi kuvitellakaan nukkuvani meikit poskilla ?

 23. Iltaisin pesu foreverin kasvopesulla ja kerran viikossa kuorinta/naamio. Aamuisin kasvovesi. Pitäisi varmaan lisätä iltaan kasvovesi ja opetella toi silmänympärysvoide 😉 Muuten käytän kyllä yö-ja päivävoiteet.

 24. Löytyi mahtavat tuotteet atooppisen ja psoriasis- ihoon. Rypytkin kohta pelkkä muisto vaan.
  Tärkeintä kai on PH-arvo ja se ettei tuotteessa oo mineraaliöljyä joka tukkii ihon.
  Mulla on shampoot, saippua, hammastahnat ja muutama rasva jo vaihtunut . Pikkuhiljaa kaikki.
  Vanhaks piti elää, ennenkuin oikea löytyi?.

 25. Aloin kesken lukemisen rasvaamaan kasvoja. ?
  Mulla on sellanen pikkusen huono tapa, että tuppaan nykyään päivittäin puhdistamaan kasvot noilla matkapyyhkeillä ?

 26. Töissä ollessani pesin Dermosilin puhdistusvaahdolla ja saman merkin kasvovedellä joka ilta. Nyt, kotiäitinä kun en meikkaa *grin*, pesen naaman suihkussa 😀 Kuorin sen siellä myös, sellaisella missä pähkinänkuorirouhetta, älkää muovirouheisia käyttäkö; mitäköhän Niveassa on?

 27. joka päivä kasvovesi, joka viikko kuorinta ja naamio.

 28. Aamun aloitan aina pesemällä kasvot viileällä vedellä ennen meikkiä ja illalla pesen aina meikit pois…saippualla. Mutta sen jälkeen tulee kyllä sipaistua rasvaa poskiin. En ole ehkä huonoin ihonhoitaja mutta parantamisen varaa edelleen 🙂

 29. Mulla on sellanen rutiini, että kasvojen pesun jälkeen levitän kosteusvoiteen kosteille kasvoille. Voide levittyy hyvin ja imeytyy paremmin.

 30. Pauliina says: Vastaa

  Omassa kaveripiirissäni kuulun meikinpoistopaasaajien klaaniin. Vaikka tulisin hippaloista kuinka myöhään tai kuinka väsyneenä tahansa, pesen aina meikit pois. Putsari on siis aktiivikäytössä. Kasvoveden kanssa olen vähän laiska, vaikka sellainenkin puteli kaapista löytyy. Sen sijaan kosteusvoidetta levitän nassuun niin ikään joka ilta, muuten iho kuivuu, varsinkin talvella. Kasvojen ihon hoidosta on tullut jo rutiini, jota ei tarvitse sen kummemmin miettiä. Niin selkäytimestä homma hoituu.

 31. Iltaisin pesen meikit pois, käytän kasvovettä ja rasvaa. Aamuisin joko kasvovedellä pyyhkäisy, voide ja meikki, tai joskus ennen voidetta huuhtaisen kylmällä vedellä “unihiekat pois silmistä”. Meikkiä käytän lähes päivittäin. Talvisin kyllä huomaa jos käyttänyt liian huonoa rasvaa tms, iho kuivuu pinnasta täysin. Vielä en ole löytänyt sellaista rasvaa joka pitäisi talvisinkin ihon kosteuden hyvänä. Mukana arvonnassa! 🙂

 32. Pesen lähes poikkeuksetta joka ilta kasvot puhdistusaineella, tällä hetkellä käytössä Bionin putsari. Sitten kosteusvoide naamariin. Kuorinnan teen noin kerran viikossa uber kalliilla mutta niin loistavalla Cliniquen kuorinnalla. Haluaisin vaihtaa käyttämiäni putsareita ja voiteita koska koen että vaihtelu tekee hyvää iholleni, iho ikäänkuin tottuu vanhoihin tuotteisiin eikä tehoa huomaa niin hyvin. Nivean tuotteet kiinnostavat, etenkin nyt talven taas lähestyessä. Kaikista viheliäisin vuodenaika ihon hoidon kannalta, tuntuu että mikään kosteutus ei riitä. Parantamisen varaa olisi kasvoveden ja silmänymp.voiteen käytön kanssa, niihin ei ole muodostunut rutiinia. Varsinkin jälkimmäinen olisi tärkeä saada käyttöön kun tuo maaginen no 30 lähestyy.. :O

 33. Mä oon just se joka baarin jälkeen (tai jos muuten vaan väsyttää) jättää naaman pesemättä illalla ja huuhdon ne sitten seuraavana aamuna/päivänä suihkussa. Ennätys on varmaan 3 pv samat meikit naamassa, ei hyvä.
  Kerran tein uudenvuodenlupauksen että tästä lähin pesen meikit AINA illalla ja hetken se kestikin. Tosin kun oon officessa töissä eikä mua kukaan näe kun työmatkoilla niin en ihan superusein jaksa meikata (just sen takia kun tiedän että se peseminen on vähän niin ja näin). Täytyypä taas tsempata, ei tää iho tästä enää nuorene vaikka oon vielä 30 pienemmällä puolella (just ja just).

 34. MiiaJ83 says: Vastaa

  Aamulla pesu ja päivävoide, illalla puhdistus meikinpoistoaineella (kröhöm, tai nykyään päälle kolmekymppisenä perheenäitinä tulee sorruttua tuohon käsisaippuaankin toisinaan, ko on niin “kiire”!), ja yövoide. Oon unohtanut kasvoveden täysin sitten nuoruusvuosien, kuorivaa muistan silloin tällöin veivata. Meikkaan lähes päivittäin. Hyvältä kuulosti nuo tuotteet! Nivea cremeä (se pakkasrasvapurkki) olen muuten välillä sipaissut silmänympärysvoiteeksi yöksi, kyllä silottaa paperiset silmännurkat!

 35. Meikit tulee pestyä illalla, jossei meikkiä niin pelkkä vesipesu ja tietty rasvaus päälle ☺

 36. Riia Kärkkäinen says: Vastaa

  Arki aamuisin puhdistan kasvoni ennen meikkaamista Garnierin Pure Active 3 in 1 ja Nivean kasvovedellä. Omaan kuivan ihon, joten ennen meikkaamista kosteutan kasvoni Nivea Creamilla.
  Illalla ennen nukkumaan menoa puhdistan kasvoni Nivean puhdistusmaidolla tai Lumenen puhdistusliinoilla ja kosteutan taas Nivea Creamilla. Pakko myöntää, että viikonloppuisin jaksan puhdistaa kasvoni vain iltaisin, joka taitaa olla aika paha tapa… Hups!

  1. Riia Kärkkäinen says: Vastaa

   Kuorin myös kavot kerran viikossa The Body Shopin mango kuorinnalla. Minun olisi aika vaihtaa ihonpuhdistus- ja kosteutus tuotteita, koska olen huomannut, että entiset aineet eivät meinaa enää tehota… 30 asteen pakkasia odotellessa, silloin ihoni on kuiva kuin korppu!

 37. Puhdistan naaman aamuin illoin puhdistustuotteilla. Jos lusmuilem puhdistuksessa, se näkyy heti näppylöinä yms. Ihon kuorintaan pitäisi satsata enemmän?

 38. Johanna says: Vastaa

  Pesu aamuin illoin MaryKayn puhdistusgeelillä, kasvovesi ja meikkivoide aamulla. Talvisin illalla puhdistuksen jälkeen käytän kosteusvoidetta. En voisi kuvitellakaan että olisin päivän pesemättä kasvoja! Johan on epämiellyttävä olo. Hyvin harvoin jos ilta on mennyt pitkäksi ja tullut nautittua pari liikaa jää nassu pesemättä ja aamulla on ihan karsea naama 😀

 39. Elise H. says: Vastaa

  Mukana arvonnassa! Iltaisin puhdistan kasvot ja käytän kasvovettä, seerumia, kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Aamuisin en tee kasvoille mitään. Kerran viikossa teen kuorinnan 🙂

 40. Liian laiska kasvojen hoitaja olen, todelliseen tarpeeseen tulisi paketti. Jospa sitä tulisi aktivoituneeksi…

 41. Pesen kasvot aamuin illoin puhdistustuotteella ja sen jälkeen rasvaan 🙂 talvisin ihoni kuivaa täysin korpuksi..

 42. Laiska ihonhoitaja olen ja liian usein nukahdan pesemättä naamaa. Kun pese illalla ja aina aamuisin, käytän Madaran kasvosaippuaa. Tällä hetkellä käytössä myös Lidlin silmänympärysvoide ja Nivean päivävoide. Dermosilin kuorinta-aineella kuorin tosi harvoin.

 43. Ihan hemmetin laiskana (rehellisesti myönnettäköön nyt) tämän postauksen innoittamana ostin nuita puhdistusliinoja. Ja voi hyvänen aika sentään kuin ovatkin ihania. Oikeasti putsaa meikit pois! Tämän postauksen innoittamana olen myös alkanut käyttämään uudelleen kasvovettä. Jee! Ja tököttämään naamarasvaa lärviini! xD Ja tämän kaiken teen aamuin illoin! Minä! 😀

 44. Kyllä tule iho puhdistettua aamuin illoin ja käytettyä yö/päivävoidetta ja kasvovettä. Kerran viikossa kuorinta ja naamio.

 45. Sannamarianna says: Vastaa

  Mun on kyllä pakko noudattaa rutiineja, koska muuten iho ei voi hyvin. Iltaisin puhdistus, kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide ja kasvovoide. Aamulla kasvovesi ja samat voiteet naamaan kuin illalla. 🙂 Kerran kuorinta/naamio.

  1. Sannamarianna says: Vastaa

   Kerran viikossa siis. 🙂

 46. Olen kamalan laiska ihonhoitaja!
  Onneksi löysin meikinpuhdistusliinat viime keväänä, joten enää en sentään nuku meikit päässä
  – siis tiedän, ihan kamalia tapoja!
  Puhdistusliinat ovat ehdottoman kivoja myös esimerkiksi uimahallissa, jossa meikkien peseminen suihkussa on sellaista tuuripeliä. Peiliähän ei ole missään, joten voit vain toivoa, että olet onnistunut saamaan poskille valuneet ripsivärit putsattua… Mutta kun jo pukuhuoneen puolella pyyhkii meikit pois liinalla, ei suihkussa tarvitse enää panikoida.

 47. Pyrin putsaamaan ihon huolella joka ilta, mutta noh, välillä se vähän jää…Meikit naamalla en kuitenkaan nuku koskaan! Olen tosi paljon testannut juurikin noita marketti-ihonhoitotuotteita vähän vaihtelevalla menestyksellä. Nivea on ollut yksi merkki, joka kuuluu ehdottomaan top-3 listaan. En ole Nivean kyseistä sarjaa kokeillut, joten olisi mukava päästä testailemaan. Olen siis mukana arvonnassa!

 48. Pesen kasvot ja rasvaan ne aamuin illoin 🙂

 49. Illalla suihkun jälkeen laitan silmänympärysvoidetta ja kasvorasvaa. Lisäksi rasvaan koko vartaloni vartalorasvalla päivittäin, sillä minulla on hyvin kuiva iho 🙂 Joskus hemmottelen ihoani kuorinnalla tai naamiolla.

 50. Puhdistan illalla säännöllisesti puhdistusemulsiolla ja rasvaan sen jälkeen kasvovoiteella. Joskus kuorin ja teen naamion . Lisäksi noin kerran viikossa käytän kasvorasvan alla kasvoseerumin 🙂

 51. Käyn joka aamu suihkussa, joten silloin tulee pestyä kasvot suihkusaippualla. Joka ilta tunnollisesti puhdistan meikit pois ja käytän kasvovettä ja rasvaan ihon yötä vasten hyvin 🙂

 52. Xeveliina says: Vastaa

  Puhdistan kasvot aamuin illoin sekä rasvaan niitä säännöllisesti. Kuorinta unohtuu usein, mutta tulee sitäkin jokunen kerta kuukaudessa harrastetuksi.

 53. Nivea on mun ihonhoitomerkki ollut jo 25 vuotta.Näitä muutamaa mainitsemaasi en ole vielä kokeillut.

Vastaa