“Ku mä haluisin taas vähän vaaleempaa…”

Mä melkein aistin kauhun kampaajani silmissä, aina silloin harvakseltaan, kun liikkeen ovesta sisään astun. Toisinaan päästän hänet helpommalla ja olen ihan vaan leikkuun tarpeessa. Aina silloin tällöin ilahdutan häntä kysymällä arasti “mites se värinpoisto…?”

Kampaajallahan käyn nöin ylipäänsä liian harvoin. Herään siinä vaiheessa, kun böögin tilanne on lähellä katastrofia, kahden viikon kuluttua siitä muistan varata ajan, joka useimmiten menee ainakin kolmen viikon päähän. Eli kun frisöörin tuoliin istahdan, voisi kuupan ajella miltei suoraan ruohonleikkurilla.

Sen lisäksi, että leikkuussa käyn harvakseltaan, värjään hiukseni lähes poikkeuksetta itse. Marketin värihyllyltä tuttu Brazil tulee levitettyä kuontaloon parin kuukauden välein. Ja siis koko tukkaan, tietty. Paljon helpompaa ja nopeampaa. Tämän takia siis kampaaja huokaisee aina aika syvään, kun päätänkin haluta välillä hieman vaaleampaa.

Harjoitus on kuitenkin tuottanut tulosta ja eilen saatiin iänikuinen Brazil purkautumaan jo ensimmäisellä kokeilulla. Luukki on nyt selkeästi pehmeämpi ja hiuksia myös lyhennettiin ja kevennettiin vielä reilummin, kuin viime kerralla. Olen aina kokenut itseni tummaksi ja viihtynyt tummana, mutta tykkään kyllä vaihteeksi tästä hieman punertavasta ruskeasta tosi paljon.

Hius-marras-15-041

Hius-marras-15-045

Hius-marras-15-049

Hius-marras-15-050

Hius-marras-15-051

Hius-marras-15-059

Ja nyt myös, välttääkseni kaupan hyllyiltä huhuilevat Brazilit, varasin seuraavan ajan jo valmiiksi tammikuulle. Ehkä mä vielä opin tähän tasaisempaan käyntiväliin…

Nooooh, uskaltaako kysyä, mitä sanotte uudesta pehmyt-lookista?

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

17 Replies to ““Ku mä haluisin taas vähän vaaleempaa…””

 1. Sulla on taitava kampaaja, sun hiukset on aina kauniisti leikatut. Uskaltaako kysyä missä kampaamossa käyt?

  1. On kyllä! Vaikka mä välillä annankin hiusten kasvaa iiiihan liian pitkään! Ja toki saa kysyä; Rosanjasta Uudestakaupungista löytyy luottokampaaja. 🙂

 2. Hyvältä näyttää!

  1. Kiitti! Tykkään itse tosi paljon!

 3. Hahaa, mulla on ihan sama ton kampaajan kanssa!
  Ensin miettii ohimennen, kuinka pitäs.
  Sitten huomaa, että kyllä nyt todella PITÄS.
  Sen jälkeen muistaa tai ei muista varata. Tähän menee viikko tai pari.
  Lopulta, jos hyvin käy, löytää itsensä siitä kampaajan penkistä. Pyytelemässä anteeksi sitä, että niin harvoin tulee käytyä. Joo, ja ihan itse värjään. Joo, no onhan se vähän sellaista. Niin.
  No, pitäishän sitä useammin, niin…
  Nöyryytys alkaa olla samaa “olishan sitä pitänyt saada aiemmin aikaseksi” –luokkaa kuin hammaslääkärissä tai gynekologilla.

  Lopulta sitä poistuu tyytyväisenä ja vähän ihmeissään.
  Siis miksi mä en vaan käy useammin?
  Ja sitten lupaa itselleen, että ensi kerralla kyllä varaan ajoissa.
  Kunnes sitten taas,
  ensi kerralla…

  1. Jep, just sama homma meitsillä! 😀 Mutta toisaalta, onpahan aina ainakin näkyvä muutos sitten… 😀

 4. Musta tuntuu, että kampaajat ei yleisesti jotenkaan tykkää tuosta sanasta värinpoisto! 😀 Muistan kun halusin pitkästä mustasta tukastani kolmisen vuotta sitten värinpoiston ja pari kampaajaa sanoi suoraan, että ei ota mua asiakkaaksi. 😀

  Sulla on kyllä ehdottomasti taitava kampaaja ja toi väri on ihanan freesi. Tekee jotenkin sun ihonkin paljon kirkkaammaksi! 🙂
  Iso peukku nousee siis täältä! <3

  1. Mä luulen kans, etteivät oikein diggaa! Mut voisin kuvitella, että johtuu siitä, mitä munkin kampaaja mulle aina ennen sanoo; ei voi tietää, mitä sieltä tulee, sen näkee vasta kun väriä lähdetään purkamaan. Ehkä se jännittää kampaajiakin…? 🙂

   Ja kiitti, onhan tää pehmeempi ja kieltämättä iho näyttää vähemmän kalvakalta nyt. Kiitos paljon ihanista sanoista! <3

 5. Ihana väri! Ja malli! Pitäsköhän itekin vaihtaa taas lyhyempään tukkaan :)…

  1. Kiitos! Anna mennä vaan! Aina se kasvaa takaisin kuitenkin! 😀

 6. Miksi ihmeessä leveä- ja litteäpäiselle naiselle laitetaan päähän leveä litteä risukasa. Ootko jossain Tampereella, tukka näyttää siltä. Ansaitsisit jotain parempaa.

  1. Leveä- ja litteäpäinen nainen viihtyy risukasassaan. Siksi kai. 🙂

   1. Jaa, mielenkiintoista olisi kuulla, mikä on se “parempaa”. Mielestäni tuo tukka on upea! Värikin on parempi nyt kuin se kovin kova tumma, vaikkei huono ole sekään.

    Mun pitäisi kanssa mennä lyhentämään ja keventämään hiuspehkoani. En viihdy kovin pitkissä hiuksissa, ne kun on niin kuumat niskasta. Mutta kokonaan toinen kysymys on, milloin ko. toimeenpiteen saan aikaiseksi varata… 😉

    1. Kiitos! Anna mennä vaan sen kevennyksen kanssa, teikäläiselläkin kun tota böögiä on jonkun verran. :mrgreen: Ja ainahan se vaan kasvaa kuitenkin takas.

 7. Ps. Missä käyt? Mä käyn aina Ukissa kampaajalla kun Sveitsissä väri ja leikkaus 220 eur.

  1. No kattos mä käyn tuolla Rosanjassa, äitipuolellani! On tosi hyvä!

Vastaa