Läpi!

valmistuminen-004

valmistuminen-023

valmistuminen-030

Paniikki-itkut joululomalla, useat epäuskon hetket ja lopputyön viimeisten hetkien eestaas veivaukset ovat nyt ohi. Reilu vuosi sitten alkanut markkinointiviestinnän oppisopimus on paketissa. Aika paljon tuo tämän päiväinen tutkintopäivä kieltämättä hikoilutti, mutta läpi meni niin että hujahti! Eikä vissiin lopulta tainnut edes tehdä tiukkaa.

Nyt on tosi onnellinen olo. Ja helpottunut. Yksi asia vähemmän murehdittavana ja vihdoin taskussa tutkintotodistus asioista, jotka tiesin jo osaavani, mutta joista halusin myös sen paperin. Hyvä fiilis. Onnistunut fiilis. Hitto, mä tein sen!

Nyt en saa itsestäni irti enempää. Taidan nostaa jalat ylös, juoda skumppalasini tyhjäksi ja nautiskella hetken tästä.

valmistuminen-035

Kohta onkin edessä taas uudet kuviot ja erilaiset haasteet. Mä uskalsin vihdoin myös tehdä SEN päätöksen. Päätin hypätä.

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

18 Replies to “Läpi!”

 1. Jee!
  Kovasti onnea!

  1. Martti Heikkinen says: Vastaa

   Opiskelussa onnistuminen tuottaa juuri oikeaa pääomaa, jonka avulla uskaltaa elää ja onnistua!
   Sydämellinen onnitteluni päätökseen saatetuista opinnoistasi työsi ohella!

   1. Kiitos hurjan paljon! On tosi onnellinen olo. <3

 2. Paljon onnea! Upea juttu. Nauti onnistumisesta ja anna unelmien ja elämän (unelmien elämän?!) kantaa!Iso ja vilpitön onnenhalaus siis sinne. <3

  Vielä kun saisi ne omat isot hyppäykset tai hyppäämättömyydet päätettyä. Tällä hetkellä asiat pyörivät vielä painontunteena rintakehän päällä ja pyrkivät vaikeuttamaan leppoisia yöunia.

  Nauti skumppasi kevein mielin, mä hörpin Sandelsia saunan päälle. 🙂

  Sylvia

  1. Mua kanssa just nyt hiukan möykyttää, mutta just nyt enemmän sen takia, että ei meinaa ehtiä levätä. Ja se tuntuu kyllä pidemmän päälle aika huonolta, se.

   Mutta kyl tää taas tästä. Aikanaan. Ihan varmasti!

 3. Kastanja says: Vastaa

  Ihan valtavasti onnea!!! Nyt on nakit paketissa… Eiku???
  ONNEA!!!!

  1. Hahahah! Kiitos! 😀

 4. Onnea opintojen suorittamisesta ja ISO hatunnosto hypystä :). Ihana, että ihmiset uskaltaa tehdä omia rohkeita ratkaisuja.. kaikkien kun ei tarttte mahtua samanlaiseen muottiin. (Mä en ees haluakaan, kiva olla “outo”.)

  Hyvin se menee hypynkin jälkeen ;).

  1. Mä haluan NIIIN kovasti uskoa, että hyvin menee. Ja tietysti uskonkin, enhän mä muuten olisi uskaltanut hypätäkään. Mutta toki se jännittää. Kaikki tsemppi tulee tarpeeseen. <3

 5. Mahtavaa, hurjan paljon onnea!??? Sä oot rohkee, mutta mitään ei saa, jossei ole valmis ottamaan riskiä. Mielenkiinnolla odotan, jos kerrot enemmän mitä hankkeita sulla tulee olemaan. ?

  1. Kiitos! 🙂 Kyllä mä vähän hullu taidan olla, mutta minkäs teet. 😀 Voisin vaikka jossain vaiheessa, kunhan pääsen free-elämääni kiinni, tehdä postauksen siitä, mitä kaikkea homma pitää sisällään. Vielä kun en tiedä oikein itsekään. 🙂

 6. Onnea, Onnea, Onnea!!!

 7. Onnea! Voi kun uskaltaisikin hypätä tai olisi edes tieto mihin haluaisi hypätä 🙂

  1. Hihi! Omanlaisensa hullu pitää olla että tällaseen ryhtyy, mutta niin mä taidan kyllä ollakin. 😀

  1. Kiitos, Noora. <3

 8. […] tarkalleen vuosi sitten olin juuri saanut päättötyöni valmiiksi ja saanut pitkällisen veivauksen jälkeen päätettyä, että uskaltaisin jättää päivätyön […]

Vastaa