On hyvä

Jotenkin tänään on ollu hyvä mieli. Samaan aikaan, kun olen toisinaan iltaisin niin poikki, etten erota maata saati valuuttaa, elämässä tapahtuu koko ajan kaikkea aika siistiä! On ehkä maailman palkitsevinta jossain kohtaa huomata, että kaikki se monenlainen vapaaehtoinen talkooduuni, mitä näiden viimeisten vuosien aikana on tullut touhuttua, ei ole ollut pelkästään ajantappoa. Että joka kerta ammattitaito on kasvanut johonkin suuntaan. Ja että pikkuhiljaa se kaikki poikii jotain uutta ja hienoa.

Hymyssä suin siis tallustelin tänään kotiin. Ilma oli jotenkin lempeä, syksyinen kotikaupunki näytti sievältä, tutut tervehtivät matkalla iloisesti eikä kotonakaan yksikään muksuista murjottanut.

SyksyUganda-003

SyksyUganda-007

SyksyUganda-011

SyksyUganda-013

SyksyUganda-017

Nyt koko takkutukkainen porukka lojuu sohvalla ja tahmanäpeissä kiertää jättikulho irtokarkkeja. Nyt on hyvä.

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

4 Replies to “On hyvä”

  1. Niin usein niin moni asia on vain kiinni siitä, mistä kulmasta katsoo ja lähestyy. Ei ihan tavallinenkin päiväkin voi olla joko surkea tai upea, riippuen siitä, millaiseksi sen tulkitsee.
    Mulla esimerkiksi on maailman huikeimmat työkaverit. Ensin vain päätin niin, uskoin ja vakuutin, kunnes lopulta huomasin, että todentotta, parempia tyyppejä ei voi olla missään muulla.

    1. Toi on ihan totta. Niin moneen juttuun voi vaikuttaa omalla asenteella. Sitä on toisinaan hiukan hankala muistaa, mutta onneks ainakin toisinaan muistuu mieleen… 😉

  2. Au, au, julma! Miks lyöt lyötyä ja postailet noit kuvii?:D Ei vaiskaan, ihanaa koti-iltaa teille!

    1. Hahhaaa! Ihan sun kiusaks , tietty! 😀 Perjantaina kyllä Uganda näytti parastaan, oli hieno päivä!

Vastaa