Sunnuntaisuosikit ja onnekkaat

Sunnuntainahan saa ottaa iisisti. Tosin meikäläisen kohdalla eilisen ihana aikatauluttomuus pakotti koneen äärelle tänään jo heti aamusta, mutta toisaalta kun hommat saa pois alta ajoissa, voi loppupäivän vaikka uppoutua leffoihin.

Viaplay-yhteistyön myötä pääsin taas vähän laajentamaan leffarepertuaariani. Kiinnostavia leffoja löytyi läjäpäin, joskin nyt säiden ollessa suosiolliset, ne odottavat sadekelejä ja syksyn viimoja. Sunnuntai on kuitenkin leffapäivä, joten keräsin teille muutaman oman, ikiaikaisen suosikkini Viaplayn tarjonnasta. Osa näistä on juuri sellaisia sata kertaa nähtyjä, aivot narikkaan-pätkiä, mutta kaikki kuitenkin kestävät useita katselukertoja. Omanlaistaan klassikkokamaa kaikki!

Viaplay1

Ekasta satsista nostaisin erityisesti esiin hienon, koskettavan Lukijan, melkein pelkästään jo upean Kate Winsletin takia. Humpuukiosastoa edustaa tuo Naapurit, joka onnistui naurattamaan ennakko-odotuksiin nähden yllättävän paljon!

Viaplay2

No Titanic. Tietysti! Meillä ajankohtainen siksi, että ollaan esikoisen kanssa sovittu katsovamme yhdessä tuon kaikkien aikojen rakkauselokuvan lähiaikoina. Ja sokerina pohjalla, uskomattoman koukuttava, norjalainen puu-ukkostoori Knerten, Puukamu. Älkää kysykö miksi, mutta olen nähnyt lasten kanssa sattumalta kyseisen pätkän ainakin kahdesti. Kertonee heikkoudestani pohjoismaisiin elokuviin ja ruotsalaistyyliseen elämäntapaan, että voisin katsoa sen vaikka viikoittain. Aivan huippu!

Kyllä näiden avulla jo yhden sunnuntain aika mukavasti sohvalla loisii.

Viime viikon Viaplay-arvonta on myös saatu päätökseensä ja onnekkaat 2 kk:n ilmaisen Viaplay-koodin voittajat ovat: Miuski, Nyyperi, Lasse, MiiaP, Kati Ruotsalainen, Veera, PiiaKoo, JJomi, Henni ja Terhi. Teille lähtee sähköpostitse alkuviikosta koodit, jotka aktivoimalla pääsette testailemaan Viaplayta ja sen mainiota offline-toimintoa. Onnea kaikille!

Ehkä tänään vielä hetki aurinkoa ja köllöttelyä ennen alkavaa arkiviikkoa. Ja illemmalla sit se leffamaratoni. Eiköhän niillä taas viikon jaksa painaa.

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Sunnuntaisuosikit ja onnekkaat”

  1. PiiaKoo kiittää ja kumartaa!!

Vastaa