Taivutuskriisi nurkkakunnassa!

No niin. Siellä se nyt on Areenassa se meidän nurkkakunta-jakso.

Koko settiä en ole itse vielä edes nähnyt, koska täällä meidän nurkkakunnassa hieman netti pätkii, kun tuulee. Eli aina.

Sen verran ehdin katsoa, että a.) onneks kukaan ei oo kertonu mulle kuinka pahasti mä karsastan ja b.) telkkarihan lisää 50 kiloo, right?

ukis 023

ukis-056

No ei, kyllä mä tiesin entuudestaankin olevani paksu, mutta toi paavoväyrysmäinen katse oli jännä pikku lisä.

Mutta oikeesti siis täältä löytyy hurjasti kaikkea mielenkiintoista, mähän olin vaan tollanen pikaisen visiitin tehnyt ekstra-höpisijä. Autotehdas ja koris on ehkä joillekin tuttuja juttuja, mutta huikean hauska BONK-museo, uniikki taidetalo Pilvilinna tai kaupungin edustalla pötköttelevät hylyt on aika ainutlaatuisia juttuja. Tämä on oikeasti kesäkaupunkien kesäkaupunki, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Mutta arvatkaa mitä? Nyt kaupungissa kuohuu. Niko Kivelä nimittäin taivuttaa jaksossa Uudenkaupungin erheellisesti Uusikaupungin. Auts!

ukis-053

ukis-084

ukis-060

No, oli miten oli, mä olen ylpeä nurkkakuntalainen! Vähän lande ja vähän juntti, mutta tyytyväinen ukilainen. Kannattaa siis kurkata tuo Niko Kivelä ja nurkkakunnat vol. 5, Uusikaupunki täältä.

Mistä tulikin mieleen, että mä vähän salaa jo jossain kohtaa hautasin ajatuksen siitä nakit ja MUTSI -spurgulenkkeilytapahtumasta… koska ajattelin, että on ihan hirveän noloa, jos siellä on vaan kaikki mun kaverit (eli kaks). Mutta tää sai mut innostumaan uudestaan, mä haluan teidät kaikki Uuteenkaupunkiin, eli tuttavallisemmin Ugandaan!

Vielä voi vaikuttaa päivään! Eli joko 13.6. TAI 27.6. Ja sit lyödään oikeesti lukkoon ja mä lopetan hannailun. Paitsi jos teitä tulee ihan hirveen vähän… tai vaan se meiän äiti.

Lupaan järjestää jotain huikeeta ohjelmaa! Tai no yhden juomarastin lenkin varrelle ny ainakin. Öhö öhö.

Nii et “essä mittän kaffel tulis?”

-Päivi-

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

12 Replies to “Taivutuskriisi nurkkakunnassa!”

 1. Saako perheen hauvavauva osallistua kans? Päivällä ei väliä..

  1. No riippuu tietty hiukan ohjelmasta. 😀 Mutta jos oikeesti lenkkeillään, ni tottakai! 🙂

 2. Säähän oot ny sit ihan julkimo! 🙂

  Ihan pikkasen särähti joo korvaan toi taivuttaminen.. niinku täällä joku sanoo Jankassa, ni pakko aina korjata, et eiku Jankalla ;D Taitaa olla vähän kakspiippunen juttu!

  1. No hahaha, en sentään! Ihan hauska pätkä, ei niin paha ku oisin aatellu. 🙂

   Ja kyllä, taivutus meni kyllä ihan nenilleen. Vähän sama, ku Kangasalla. Ku tietämättömät sanoo automaattisesti Kangasalalla. 😀

 3. Mä katsoin jo koko jakson (meil ei pätki) ja kyllä kaupunki näytti hiljaiselta. Oliko toi kuvauspäivä joku Merefestien tai karjurockin jälkeinen päivä jolloin kaikki on maannu kanuunassa kotona? Siis ihan kuollutta. Siksi mä yritän aina lähteä mukaan, jos joku järjestää jotakin, joten messissä ollaan spurgukävelylle. Päivällä ei väliä, kun tästä läheltä hipsin.

  1. Se oli muistaakseni juhannuksen jälkeinen viikonloppu. Siis viikko jälkeen. Jos en oo väärässä. Mutta onhan täällä hiljasta, ei mahda mittää.
   Spugelenkkeilemään siis! 🙂

 4. Kiva, että vinkkasit jaksosta Areenassa – mä olisin muuten odotellut kiltisti kesäkuulle saakka…

  Sitten the analyysiin: Ooh lala – hot mama!!! Teillä on kyllä niin ihana, oikein kuvan kaunis koti, sulla on aivan järjettömän ihanat hiukset joista olen törkeen kateellinen, huulipunan sävy oli niin täydellinen ja sulla on kuule tosi suloinen nauru! Niko on puolestaan niin kuuma äijjä, että varmaan kahaveetkin siinä lämpeni 😉 Kyllä oli mahti pläjäys! Hyvä Päivi!

  Ja kyllä teillä on siellä ihana kaupunki <3 Mä en taida päästä miittingiin, painan kesäkuun suorastaan aggressiivisesti töitä, mutta kehittäkää ny joku hästägi Instaan, niin virtuaalisesti seuraan tilannetta 🙂

  1. Hahaha, ihana analyysi! Tukka on lyhentyny tosta aikalailla, itsekin hiukan tota jäin nyt kaipaamaan. Ja nauru oli aika maltillinen vielä tässä pätkässä. 😀 Mutta kiitos!

   Ehdottomasti tuut joku kerta kyllä poikkeemaan!!!

 5. Ehdottomasti mukana geimeiss!!! Päivällä ei väliä. Mä jo pelkäsin, et olet unohtanut koko homman… 🙂

  1. No mää hiukka salaa vähä olin, etten pitäiskää… mut kainny kuiteski! Jos vähä jotain spugelenkkii, sit hiuka ruakaa ja sit hiuka (paljo) viinii. Eikse oo aika hyvä? 😀

 6. Karjakko says: Vastaa

  Eilen katsoin Areenasta nurkkakuntien teikäläisjakson! Hyvä sä ja hyvä Niko ja mää tahdon Uuteenkaupunkiin! Näytti ihanalta paikalta ja lapset vois mun ohella digata Pilvilinnasta!:) Muutenkin ohjelma vaikutti hauskalta, täytyy kattoo muutkin jaksot.

  Ps. Mitä napikkaa täytyy painaa, että tulis taas sähköposti-ilmoitus uudesta blogitekstistä? Mä olin ihan hädissäni sun muuton jälkeen, kun huomasin, että monta tekstiä oli jääny väliin..

 7. Olipas hauska ohjelma! Ehdottomasti muutkin jaksot pitää katsoa. Ja ihanan kuuloista tuo teidän murre! Itse puhun meleko levveetä savvoo, ja tykkään kuunnella eri murteita.

Vastaa