Tumman seinän taulukollaasi + alekoodi Deseniolle

*osa postauksen julisteista saatu blogin kautta

Muistatte varmaan, kun keväällä kerroin tästä meidän olohuoneen remontista, joka oli hyvää vauhtia menossa ikuisuusprojekti-kansioon, kunnes yhtäkkiä yllättäen siippa taipui vuosia jatkuneen maanittelun jälkeen ja suti jo seuraavassa hetkessä seiniä tummanharmaiksi? No, nyt tämä huone alkaa vähitellen olla oikeasti valmis.

Seitsemän vuotta tila tuntui keskeneräiseltä, valjulta ja jotenkin valtavan tylsältä. Huone on aika suuri ja sen kokoa korostaa vielä kolmen metrin huonekorkeus. Kaipasin enemmän pesämäistä fiilistä, kodikkuutta ja tunnelmaa, onhan olkkari nyt usein juuri se huone, missä eniten vietetään porukalla aikaa.

Lisäksi vaalea maalaisromanttinen tapetti oli jo todella aikansa elänyt. Seinien kunnossa ei ollut mitään vikaa, mutta maku muuttuu vuosien varrella, eikä tapetti vaan tuntunut enää yhtään omalta. Olen monta kertaa katsonut seinille myös jotain suurempikuvioista tapettia, koska vanhassa talossa kuuluu olla seinäpaperit, mutta kun mieluista ei vain löytynyt. Ja jos löytyikin, esteeksi astui hinta.

Niinpä päätin, että kaikista muista huoneista poiketen olohuoneen seinät saisivat ylleen maalipinnan. Parin vuoden vakuuttelun jälkeen myös mies uskoi, että idea voi toimia, ja sutikoi seinät uuteen uskoon pääsiäisenä. Maalauskierroksella myös sohvat osuivat vahingossa nykyisile paikoilleen ja seinälle hankittiin lisää hyllytilaa. Kalseasta ja kaikuvasta hallimaisesta olkkarista sukeutui kodikas hengailuhuone, jossa viihdytään nyt paljon paremmin.

Samalla heivattiin seinillä yksinäisenä nököttäneet talonpoikaistavarat ja hommattiin enemmän meidän näköisiä tauluja tummia seiniä koristamaan. Päästiin samalla vihdoin toteuttamaan jo viime vuoden lopulla suunniteltu yhteistyö julistekauppa Desenion kanssa. (kuvissa näkyviin julisteisiin saatu alennuskoodi tätä postausta vastaan)

Mä olen ollut aika arka kiinnittelemään seiniin mitään, jos mitään tarkkaa visiota ei ole ollut. Yleensä taulut, kuvat ja kyntteliköt ovatkin jääneet irrallisiksi ja nökötelleet seinillä vähän missä sattuu. Nyt erityisesti halusin uusille seinille taulut, joista todella pidän, ja kollaasin, joka ei roiku riipin raapin.

Deseniolla on oikeasti loistavat avut tähän. Valmiista inspiraatiokuvista ja kollaasimalleista oli hyvä napata oma suosikkiasettelu ja hankkia siihen sopivat julisteet oman maun mukaan. Mä olen jostain syystä ihastunut (ensimmäistä kertaa sitten teini-iän) vanhaan vihreään, jota onkin ripoteltu olkkarissa tekstiileihin ja sisustusesineisiin. Myös julisteisiin halusin vähän tuota samaa sävyä, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman yhtenäinen ja toimiva.

Julisteita on mahdollisuus tilata Deseniolta myös valmiiksi kehystettyinä, itse päädyin hankkimaan perusmustat kehykset paikallisliikkeestä.

Julisteet* vasemmalta: Together, Eucalyptus, World map, Clouds, Green aquarelle

Eniten vaikeuksia tuotti valita kollaasiin oikeat jullarit, minä kun olisin klikkaillut koriin vaikka kaikki! Tekstitaulut on mun mielestä kokeneet osittain jonkinlaista inflaatiota viime vuosina ja vähän jännitin, onko “Together is our favorite place to be” liian lälly, mutta lopulta kokonaisuus olikin melkein jopa parempi kuin etukäteen kuvittelin. Edes pieni notkahdus vihreän sävyssä ei haittaa, oikeastaan aika mukavaa, että seinällä on jotain raikasta.

Deseniolla oltiin niin kivoja, että saan muistaa myös mun lukijoita alekoodilla. Eli klikkaa itsesi vaikka heti julisteostoksille osoitteeseen desenio.fi. Alekoodilla NAKITJAMUTSI25 saat nyt 25 % alennuksen kaikista julisteista! (ei handpicked-merkityistä) Alekoodi on voimassa Desenion verkkokaupassa 15.-17.8.

Mitäs muuten diggailette meidän olkkarin tummemmasta lookista? Keräilin jo alkukesän haaleanroosat tekstiilitkin pois ja vaihdoin keltaista tilalle, syksykin on kuitenkin ihan nurkan takana. Kuvia vanhasta olkkarista voi halutessaan kurkkia täältä.

-Päivi

*osa julisteista saatu yhteistyön kautta

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Replies to “Tumman seinän taulukollaasi + alekoodi Deseniolle”

  1. Tykkään niinku hullu puurosta! Justihin oikea meininki!

  2. On kyllä kaunis tuo tumma sävy!

    1. Kävin kurkkaamassa nuo Desenion sivut. Mahtavaa, mun on ehkä pakko tilata myös…

Vastaa