Viikonloppuviisut.

Nyt ei puhutakaan Euroviisuista, vaikka nekin viikonloppuna kisataan (en oo tänä vuonna jaksanut oikein lämmetä), vaan ihan siitä, kuinka mahtavia kesäbiisejä nyt tipahtelee. Ja nimenomaan kotimaasta. Hyvä Suomi, hyvä artistit!

Mun soittolista koostuu tällä hetkellä melkeinpä yksinomaan kotimaisesta musasta. Miettikää ny; aurinkoinen terde, lasi Proseccoa ja nää. Elämä on hyvä.

Ja muuten! Bella-smuidujen kepeä kesäbiisilista löytyy Spotifysta täältä! Arvatkaa mikä on mun biisi?

Ja hei, mitkä on teidän kesän ja viikonlopun fiilistelybiisit just nyt?

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

5 Replies to “Viikonloppuviisut.”

 1. Koska me pidetään perinteiset Euroviisuiltamat kaveriporukalla, niin kyllä mun on sanottava se ruotsin biisi Heroes! Mä en oikein välitä näistä suomalaisista, ne ei oo oikein iskeny ikinä.. no okei Ela ja muut nyt on tottakai eri asia, mutta aika pitkälle ainakin naiset (no okei SAARAakaan ei lasketa :D) kuulostaa kauheen kivuliailta ja masentuneilta joka biisissä.. Mutta mä oonki vannoutunu ysäri-nuori 😉

  1. No mä oon lämmenny näihin kotimaisiin koko ajan enemmän. Tai löytyy sellasia paljon monipuolisempia ja oikeesti lahjakkaita niin paljon. Mutta oon kyl aika kaikkiruokainen.
   On toi Heroes kyllä viisujen parhaimmistoa, mutta mulle se on vaan sellanen semilämmin. 😀

 2. Musta olisi hauska tietää, miksi sinä ihminen jaksat edelleen käydä tasaisin väliajoin täällä, jos jo aika komein elkein olet luvannut häipyä? Jos meininki ei kerran miellytä, suosittelen hakeutumaan foorumiin, joka sen tekee. Hauskaa, että sua kiinnostaa blogin postaustahti, kun koko blogi kerran niin pistää vihaksi.
  Ja mitä kysymyksiisi tulee, järjestän moisenkin vöyhötyksen, koska se on minusta hauskaa. Uskomattoman 50-lukuista ajatella, että tämä olisi jotenkin pois perheeltä.
  Mutta ymmärrän toki. Jos ärsyttää, niin ärsyttää. Hyvää viikonloppua! <3

 3. Taydellinen ihminen on vieraillut keskuudessamme – mahtavaa ?

  1. On aina virkistävää, kun joku oikeineläjä poikkeaa ilmoittamassa, kuinka hommat tulisi hoitaa. <3

Vastaa