Hanat auki

Taas mä kävin kevätjuhlan parvella itkeä tillittämässä. Pätkä pokkasi patsas-legendan. Vollasin ihan holtittomasti.

Hymypoika-005

Edessä kesäloma. Ihanan huolettomat, pitkäveteiset päivät. Lapsilla siis. Kaiholla muistelen ja ehkä aavistuksen kadehdin tota huolettomuutta. Koitan myös muistaa antaa noiden siitä nauttia.

Tänään meillä luvassa vielä pikkuveljen ylppärit. Huomenna sit näette, meninkö bileisiin Riitta Väisäsenä, mummona ja allejani esitellen. Illalla vien itseni, yläosani ja ystäväni viinille. Pitkän kaavan mukaan. Tulee tarpeeseen.

Aurinkoista viikonloppua ja onnea valmistuville!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

9 Replies to “Hanat auki”

 1. Onnea – tuo patsas on hieno tunnustus! Mukavaa viikonloppua ja kesäkuuta =)

  1. Kiitos! Ja oikein ihanaa alkavaa kesää teillekin!

 2. Ihania juhlia ja viini-iltaa! Pakko tulla tsekkaamaan sun asuvalinta sitten. Mä nauroin itselleni kun sovitin hääjuhöaasuani eilen..ihan kun olisin mennyt jonkun mummukan kukkaverhojen eteen seisomaan ja kääriytynyt siihen ja avot juhla-asu valmis. Muahhahhaa. Täällä mennään kohti Tukholmaa ja pakko myöntää et auringosta huolimatta vielä ei täysin lomamoodi ole kohillaan, pikkasen takakireänä mennään mut josko ottais vähän suklaatia taxfreestä. 😉 Halit!

 3. Great..siis hääjuhla-asu. 🙂

  1. Kyllä tax freen suklaa aina hetkellisesti ainakin helpottaa. 😀 Mää haluan nähdä sun verhoasun, en kestä! 😀
   Ja voi, kyllä olikin muuten viinit eilen.. huh huh!

 4. On tuo hieno patsas!
  Eivät meidän koulussa jaa noita lainkaan.

  1. Ai eivät? Hassua. Ja tietysti joka koulussa on omat tapansa. Musta tää on ihan hauska “tunnustus” ja muisto.

 5. Ihanko oikeasti vedät johtopäätöksiä jonkun elämästä tai elämänhallinnasta sen pienen osan perusteella, joka arjesta ja elämästä blogeihin kirjoitetaan? Tai no, be my guest, jos se oman paremmuutesi pönkittämistä jotenkin helpottaa.
  Elämänhallinnan pitää epäilemättä olla hyvällä mallilla, jos on aikaa anonyymin sähköpostiosoitteen turvin käydä blogeissa ilkeilemässä.

 6. Onnea hymypatsaasta!! Meil Pohitullis ei mun aikan tomssi koskaa jaelt. Sitko oma pampula semse tokaluakal sai, oli kyl hiano hetki!! Joka vuas se kaiveta tähä aikka esil 🙂
  Ja kyl vaa määki päättäjäisis parusi!! Esikoine o semne kympi tyttö ja vähäflik o ain ollu vähä alemuuretuntone, ko o ite kasi oppilas. Mul ja isälles kelppa kyl, mut ite itteäns vertta. Ni nyy sai stipendi siit, ku o koko vuade leikittänny piänempiäs välitunnil. Kyl vaa ol äiti ylppi ja tytär ja yht hymy!!! Nyy paljo kirjoteta siit, et väärät saa tunnustukse ja ei sais hehkutta. Mun miälest meil meni just oikke ja todellaki hehkutan!!!

Vastaa