Vire-vinkit ja arvonnan voittaja!

Mä kyselin tossa muutama viikko sitten teiltä, millaisista hetkistä tai asioista saatte lisäbuustia arkeen, kun joskus tuntuu, että puhti on kertakaikkisen nollissa. Vastauksia tuli ihan mukavasti ja niissä toistui ne, suurimman osan tietämät perusasiat, joita on joskus vaan jostain syystä aivan hurjan hankala noudattaa…

Vai miltä kuulostaisi viikko, johon kuuluisi:

– hömpän lukemista ja pussailua (aaaaw!)

– kahvia (reilusti)

– omaa aikaa kahvilla käyden ja nettisarjoja katsellen

– kävelylenkki hiljaisessa metsässä

– kunnon yöunet ja päikkärit

– säännöllinen ruokarytmi

– oma harrastus ja treffit ystävien kanssa

– maisemanvaihdos

– armollisuus itseä kohtaan

– ulkoilu ja kohtuullinen herkuttelu

Niinpä. Sopivissa annoksissa kaikkea tuota ja voisin ajatella, että tulis aika tasapainoinen, hyvä ja energinen viikko. Mulla itsellä on selkeästi parannettavaa just tossa ruokarytmissä. Oon aina ollut tosi huono eväiden kanssa. Ja helposti ruokailuvälit venyy ihan järkyttäviksi… monena päivänä saatan huomata iltapäivästä, että ohhoh, olenkin tainnut syödä viimeksi eilen. Kahvia kun sen sijaan kuluu ämpäritolkulla, voinen kohta tervehtiä vatsahaavaa.

Kun ruokarytmi saadaan suht hyvin mallilleen, lupaan palata tähän listaan. Siinä on perhettä lukuunottamatta melkeinpä kaikki jaksamisen kannalta oleellinen.

Mutta kuka sitten ansaitsee itselleen vähän lisäenergiaa Vire-juoman muodossa? No ihan jokainen varmasti, mutta koska en tietenkään osannut kaikista hyvistä vastauksista valita noin vaan voittajaa, laitoin arvontakoneen laulamaan. Voittajaksi arpoutui… IITULIINA! Onnea! Mä laittelen sulle kohtapuoliin sähköpostia asiasta.

Jädet-075

Ainiin! Ihana Kiljuvan Pikkunälän Demi vinkkas Instagramissa vielä yhden Vire-vinkin. Laita Vire-pullo pakkaseen siksi aikaa, että se ehtii aavistuksen jäätyä. Ja hileinen, virkistävä kesäjuoma onkin valmis! Kokeiluun menee, ainakin täällä.

Seuraava lisäbuustin paikka onkin jo huomenna, kun on kuopuksen synttärijuhlat… phuuuuuuuh…

-Päivi

 Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

Vastaa