Ihanaa, onnellista, kaunista, parempaa…

alkavaa vuotta 2016!

Mä meinaan tulevana vuonnakin tehdä taas joukon vaikeita (ja todennäköisesti paskoja) päätöksiä, sukeltaa vielä vahvemmin teinin kanssa selviytymiseen saatellessani esikoisen yläasteelle ja oikeastaan vaan koittaa olla. Elää suorilta käsin tuomitsematta, olla kiinnostuneempi omista asioistani, kuin muiden ja opetella ymmärtämään niitä, joiden mielipiteet eroavat täysin omistani. Toivon tietysti, että nuo päätökset osoittautuvat oikeiksi ja vältän katkeroitumisen karvaan kalkin vielä ensi vuonnakin. Haluaisin erityisesti kuitenkin opetella nauttimaan elämästä ja pitämään, edes vähän, arjesta. Onhan sitä siinä jo, vuodeksi eteenpäin.

Tähtisade-002

Tähtisade-020

Tähtisade-029

Meidän koko nakkiporukka, tämä pienin etunenässä haluaakin nyt toivottaa kaikille iloista, lämmintä, tervettä, hauskaa ja entistäkin parempaa alkavaa vuotta 2016!

Let´s make it a good one! Puss!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Ihanaa, onnellista, kaunista, parempaa…”

  1. Blogiasi on mukava seurailla. Piipahtelen täällä silloin tällöin ja arkiset jutut ovat parasta. Ja kyllä se kuule vaan niin on, että arki on oikeasti parasta. Usko vanhaa, muunlaistakin elämää kokenutta. Onni löytyy kotoa, rakkaiden parista, arjesta!
    Hyvää uutta vuotta nakkiporukalle ! 🙂

    1. Se on muuten oikeasti juuri noin. Kun sen tasapainon löytää, niin arki on varmasti sitä ihan kaikkein parasta. 🙂
      Kiva kun poikkeilet, tervetuloa jälleen! Ja ihanaa uutta vuotta!

Vastaa