Jälkeistuparit ja cosmobooli!

Me ollaan puhuttu ainakin viimeiset kolme kesää, että pitäis järjestää pihabileet. Välillä on pohdittu talkoita ja välillä jotain muuta. Koskaan ei ole kuitenkaan (olevinaan) ollut sopivaa hetkeä juhlille ja aina ne on vaan jääneet. Tänä kesänä saatiin vihdoin lyötyä päivämäärä lukkoon ja koska tajuttiin, ettei olla muistettu järjestää lainkaan tupareita Uskolassa, päätettiin että ne on sit nyt. 5,5 vuotta myöhässä, mutta so what! Parempi myöhään ja mitä näitä nyt on.

Pari päivää valmisteltiin pidemmän kaavan mukaan, minä hikoilin keittiössä ja mies askarteli esiintymislavaa. Mutta oli kyllä kertakaikkisesti kaikkien vuodatettujen hikikarpaloiden arvoista. Ristus maaria, mitkä bileet meillä oli!

pihabileet-020

pihabileet-019

pihabileet-034

pihabileet-038

pihabileet-079

pihabileet-050

Kaava oli perusrento. Chillailua, ruokaa, juomaa ja musiikkia. Spugelenkillä ensiesiintymisensä tehnyt Kädettömät Isät veti ensimmäisen pidemmän keikkansa ja oli illan ehdoton kohokohta. Viimeistään loppuun pamautettu JVG:n Häissä sai juhlijat aivan villeiksi!

pihabileet-104

pihabileet-126

pihabileet-122

pihabileet-133

pihabileet-091

pihabileet-102

pihabileet-114

pihabileet-146

Saatiin paikalle aivan mahtava porukka ja tänään onkin päällimmäisenä mielessä kiitollisuus. Meillä on niin hienoja ihmisiä tässä lähellä. Laulettiin, naurettiin, tanssittiin tähtitaivaan alla ja humalluttiin sievästi boolista. Koska kovin monet tämän huikean iloliemen ohjetta kyselivät, täältä pesee!

Cosmobooli

2 dl vodkaa

2 dl Triple sec -likööriä

3 dl karpalomehua

1 dl sokeroitua limemehua (mä laitoin sokeroimatonta + sokeria)

0,5 l kivennäisvettä

0,5 l sitruunalimpparia

karpaloita

limettiviipaleita

jäitä

pihabileet-052

pihabileet-154

pihabileet-158

pihabileet-163

Olen edelleen ihan pähkinöinä. Hieno ilta, hienot ihmiset, hienoa musaa. Kiitos kaikki ihanat, jotka pääsitte paikan päälle. Ja kiitos naapureille, kun ette kutsuneet poliisia paikalle, vaikka ilakointi pihalla jatkui tukevasti tämän vuorokauden puolelle.

Huh huh!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

5 Replies to “Jälkeistuparit ja cosmobooli!”

 1. Vautsi, ihana tunnelma. Mä meinasin viime yönä kipittää silmät ristissä valittamaan naapuriin, jossa pidettiin megaluokan puutarhapaardit. Yritin näet nukkua vauva kainalossa, väsytti, kiukutti tuo mahtava mekkala. Mut onneksi en mennyt, otin toisen katsantokannan ja mietin et ihanaa että naapurissa on elämää ja nukahdin moniäänisesti lauletun tinakenkätytön (Mun piisi) rytmeihin. Minäkin tahtoisin puutarhajuhliin. Mut sitä ennen hoivaan tuosta kaksiviikkoisesta pikkumuijasta vähän isomman. <3

  Sylvia

  1. Mä niiiin ymmärrän, että on ottanu pattiin… mä olisin kans ehkä saanu raivarin pienen vauvan kanssa kyseisessä tilanteessa. Onneks sulla oli Kaija Koo-spirittiä ja sait nukuttua. 😀
   Puutarhajuhlat on ihania. Meillä oli niiiin hauskaa. Vieläkin naurattaa! 😀

 2. Tsiisus, voin vain kuvitella mikä meno ja meininki siellä on ollut, niin sitä pitää! Upeeta, mahtavaa! 🙂

  1. Voi kyllä, sitä se oli! Kyllä tälläsille kekkereille vaan kannattaa raivata kalenterista tilaa, on sen väärti. 😀

 3. Näyttää huikeelta ja varmana sitä olikin! 🙂

  Kesä ja pihakarkelot on ihan mahtavuutta! Mekin pidettiin tuparit muinoin pihakatoksen alla boolia hörppien ja muurinpohjalettuja ahmien, ai että! Parina viimeisenä kesänä ei olla vaan yksinkertaisesti keritty pitää mitään hippaloita ja tyydytty lähinnä sitten vaan sisällä tekemiseen.. Ehkäpä vielä tässä loppukesän aikana jotain kerkeis järjestää, se on aina niin mukavata ajanvietettä ja kiva nähdä ihania ihmisiä 🙂

Vastaa