Koulukamppeet valmiiksi – huomenna se alkaa!

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos


Ensimmäiset Wilma-viestit on avattu, herätys asetettu, puumerkit vedetty todistuksiin ja kynänpätkät terotettu. Huomenna lapset kirmaavat pitkästä aikaa opinahjoihinsa ja arki saa vähitellen rytminsä.

Muistan jo omasta lapsuudestani, että yksi koulun alkamisen parhaista puolista oli uudet kouluvaatteet. Jotenkin mystisesti muksut tuntuvat venähtävän juuri kesän aikana kuin ruohot ja usein parin vaatekerran hankkiminen on kouluvuoden alkaessa melkeinpä pakollista. Ja olihan se komeaa astella vielä uutuuttaan hohtavassa tuulitakissa koulun pihalla parijonoon.

Parijonoja nuo omat mukelot eivät taida enää muodostaa eikä tuulitakkikaan kuulu ykkössuosikkeihin, mutta uusien koulukamppeiden hankkimisesta ovat kyllä yhtä innoissaan kuin äitinsä aikanaan. Päästiin onneksemme mukaan Elloksen Back to school -yhteistyökampanjaan ja päivitettiin kolmas- ja vitosluokkalainen koulukuntoon kertaheitolla.

Meidän perheelle Ellos on tuttu kauppapaikka jo vuosien ajalta. Tilaukseen on lähtenyt niin kodin sisustustavaraa, elektroniikkaa kuin vaatetavaraakin. Etenkin tällaisena “kausivaihtelupainoisena” ihmisenä tykkään hirmuisesti Elloksen monipuolisesta naistenvaatevalikoimasta. Tarjolla on niin edullisempaa perusvaatetta kuin merkkitavaraakin, ja kokovalikoima on todella runsas.

Sama pätee lastenvaatteisiin. Kuten äskettäin kirjoitinkin, en ole kovin merkkitietoinen tai -uskollinenkaan, paitsi muutamissa hankinnoissa. Siksi peukutankin ehdottomasti Elloksen laajaa valikoimaa, jossa voi samalla kertaa klikata ostoskoriin merkkikengät ja urheiluvermeet, sekä edullisempaa perusvaatetavaraa.

Nämä perheen nuorimmaiset ovat vielä (tai taas…) suht kaikkiruokaisia vaatteidensa suhteen, etenkin, jos ne osaa myydä heille oikein. Yhden rastin vedin seinään, kun kuopuksen raastavan pitkä “pukeudun vain hameisiin” -kausi päättyi, eikä tyllihelmoja ole pakko enää joka pakkasella runtata toppahousujen sisään. Nyt kolmosen aloittava mimmi seurailee jo silmä kovana kasiluokkalaisen isosiskonsa pukeutumista ja värikoodailee asujaan usein jo illalla valmiiksi seuraavaa päivää varten.

Vähitellen tyttö on siirtymässä myös tunika+leggins -osastolta enemmän farkkuun. Niitähän ne isotkin tytöt käyttää. Tilattiin mimmille aika nappiin istuvat boyfriend-farkut, pehmeä vaaleanpunainen college-paita ja moneen säähän sopiva kevyttoppatakki, sekä suloinen tupsupipo, kaikki Elloksen omasta Ellos Kids -valikoimasta. Bagheeran jämäkät Sirius-lenkkarit menevät erikseen ostettavilla lämpöpohjallisella ensimmäiset pakkaskelitkin. Todella tukevan oloiset kengät, päällinen nahkaa ja hyvät pohjat. Plussaa runsaista heijastimista.

Vitosluokkalainen aktiivikersa viihtyy kaikkein parhaiten collareissa, tai muissa mahdollisimman joustavissa vaatteissa. Koska parit siistimmät housutkin on tarpeen, tilasin jäbälle taktisesti farkkujoggersit, jotka ovat yhtä aikaa ne ns. vähän paremmat pöksyt, mutta myös mukavat jalassa. College-puserot on pikku-ukon pukeutumisen kulmakiviä, tämä kyseinen Elloksen malli oli jätkänkin mielestä “erityisen siisti”. Itse pidin erityisen hyvänä ostoksena tuulenpitävää ja vettä hylkivää kuoritakkia. Erinomaisen monikäyttöinen takki, joka käy moneen säähän. Kylmemmällä vaan lisää kerroksia alle ja avot.

Itse tykkään erityisesti juuri tuosta Elloksen omasta, Ellos Kids -mallistosta. Molempien muksujen vaatekerrat ovat siis kenkiä ja reppua lukuunottamatta juuri Elloksen omaa brändiä. Vaatteet ovat edullisia, mutta hyvälaatuisia, ja pitävät mun kokemuksen mukaan muotonsa myös pesussa hyvin. Ja kyllä mä oikeasti arvostan tässä, toisinaan kaoottisessa arjessani sitä, että voin tilata yhdestä paikasta vaatteet koko perheelle. Tai klikata samaan tilaukseen hädän tullen vaikka imurin, kuten viime kesänä edellisen hajotessa kävi.

Elloksen Back to school -kamppis jatkuu vielä 27.8. saakka. Kaikista lastenvaatteista, -kengistä ja -asusteista saa siis nyt 25 % alennuksen! Tarjous koskee myös merkkituotteita, joten jos syyskamppeita on vielä tilaamatta, nyt on oiva hetki tarttua tilaisuuteen.

-Päivi

Yhteistyössä Ellos

 

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Koulukamppeet valmiiksi – huomenna se alkaa!”

  1. Meillä taitaa uudet kouluvaatteet jäädä tänä vuonna ostamatta. Tuntuu, että kaapit pursuaa jo vaatetta, eikä lapsiakaan jaksa uudet kouluvaatteet samalla tavalla kiinnostaa, kuin meitä kahdeksankymmentäluvulla.
    Harvinaisen pientä kiinnostusta herättivät tänä vuonna myöskään uudet kynät yms., reppua ei kukaan halua vaihtaa.
    Äiti salaa kiittää ja kumartaa. Säästyi tällä erää nekin pennit.

    1. nakitjamutsi says: Vastaa

      Meillä veteli aika monet vielä keväällä käytetyt vaatteet viimeisiään, sekä lahkeiden pituuksissa että muutenkin. Erityisesti sälli kuluttaa housujensa lahkeet puhki melkeinpä joka kerta, eli ihan käytännön syistä hankintoja oli meillä tehtävä. 😀

Vastaa