Perheenäiti kävi lenkillä! KATSO KUVAT!

SHOKKIPALJASTUS!

35-vuotias uusikaupunkilainen perheenäiti kävi kävelylenkillä Uudessakaupungissa tiistai-iltana. Poikkeuksellinen tapahtuma pantiin merkille pikkukaupungissa iltaseitsemän jälkeen. Silminnäkijöiden mukaan “lyhyt ja vaivalloisen näköinen” kävelysuoritus suuntautui kaupungin keskusta-alueelle, erityisesti kaupunkia halkovan Kaupunginlahden rannalle.

Toimituksen saamien tietojen mukaan lenkin pituudeksi olisi mitattu noin yksi kilometri. Itse suoritus kesti silminnäkijähavaintojen mukaan kuitenkin lähemmäs puoli tuntia.

“Kamala krääsy se ol päälles taas vetäny ja puuskut ko vetur. Ja pysährys sitä kännykkätäs kopeloittema mont kertta”, ikkunastaan tilannetta seurannut nimettömänä pysyttelevä naapuri kommentoi.

“Terveellisen elämän” aloittanut perheenäiti pysähtyi lukuisia kertoja matkan aikana tarkastelemaan matkapuhelintaan.

Kaupungissa huhutaan, että perheenäidin lenkki olisi jokavuotinen nähtävyys. Tavoitimme muutamia kaupunkilaisia kommentoimaan asiaa.

“Meillä on yleensä aina vaimon kanssa veto, että minä päivänä tämä tapahtuu. Viime vuonna minä olin lähempänä, nyt taisi vaimo viedä voiton”, kommentoi parvekkeellaan vakituisesti päivystävä mieshenkilö.

“Yhtenä vuonna se tais käydä pariinkin otteeseen, mutta kyllä se yleensä hoitaa ne molemmat kerrat samaan syssyyn. Nimittäin ensimmäisen ja viimesen”, paikallisen kioskin kulmalla tiedetään.

Vielä varmistamattoman tiedon mukaan kävelyn suorittanut perheenäiti olisi poikennut matkallaan Rantakatu 25:ssa sijaitsevaan elintarvikeliikkeeseen ja jatkanut noin minuuttia myöhemmin matkaansa lakritsituuttia lipoen.

Silminnäkijöiden mukaan perheenäidin eteneminen vaikutti vaivalloiselta ja siihen liittyi äänekästä puuskutusta.

Perheenäidin poikkeuksellinen urheilusuoritus osuu useimmiten loppukesään tai alkusyksyyn. Tämän vuoden lenkki suoritettiin hieman totuttua aikaisemmin. Viime vuonna suorituksen ajankohta osui sunnuntai-iltaan 4.9.2016.

Emme tavoittaneet lenkkeilijää kommentoimaan tapahtunutta.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

16 Replies to “Perheenäiti kävi lenkillä! KATSO KUVAT!”

 1. Ihan paras!! ??

 2. Tsiisös! Huutonaurua. ?????

 3. Anu Helena Tuomainen says: Vastaa

  Justiisa repeen nyt 😀 . Voi kun joku neibörhuudista olis nähny tänkin pyllerön käyvän tänää sauvalenkillä. Tosin lonkan korjauksen jälkee. Mut oon mie niiiii ylpiä itestäin. Oo siekii <3 ..
  Terkuin Anu

 4. Ihan mahtava kirjoitus. Sai illan huutonaurut ???

 5. Susanna says: Vastaa

  Ei voi paremmin kuvailla, kuvata eikä kirjottaa 😀 Tää on niin parasta !!!

 6. Karjakko says: Vastaa

  Parasta!!!!???? Voin samaistua tähän, tosin viime vuoden lenkki taisi jäädä tapahtumatta..?

 7. Kauheita paineita saa aikaan tämmönen hurjastelu. Media saa aikaan sen, että munkin on nyt pakko käydä lenkillä ainakin kerran.. puoliksi.. no jos menisin edes tupakalle noi talon raput alas. Eikös se lasketa jo lähestulkoon stepaerobikiks taikka miten se nyt kirjotetaan. Harrastetaanko sitä muuten vielä? Pitää varmaan päivittää lajitietämys tälle vuosituhannelle 😀

 8. Tääl kans samaistutaan! Mutta mulla tää innostus on kestänyt jo kaks iltaa. ? Eilen hikipyörälenkillä ja tänään kävelin kokonaisen tunnin tenavan harjoitusten ajan. Jos huomennakin liikkuis, niin olisko se sitten jo tapa? Hyvä me!

  Ja aivan paras tää sun lähestymistapa :).

 9. Apua, tässähän pitää ite näköjään tutkia milloin omalle vuosittaiselle lenkille kehtaa lähteä ettei joudu paparazzien kynsiin! ??

 10. Päkkänä says: Vastaa

  Kävit kuitenki heittelee poke palloja, tunnusta pois ?

 11. Ei lisättävää.
  Vähän paineita toki kerääntyy, kun on tätä vuotta enää neljä kolonaista kuukautta jäljellä ja lenkki vielä tekemättä.

 12. Löllykkä says: Vastaa

  Voi jestas! Melkein tämä kiihoittaa minut tekemään polkupyörääni keväthuollon ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015 ?

 13. Tää oli niin loistava!! 😀 😀

 14. nakitjamutsi says: Vastaa

  Voi KÄÄÄK (juorut)! Mä en ole muistanut vastata teidän kommentteihin. Oon ollu tietty niin aktiivisesti lenkillä, ettei oo joutanut koneella istua. 😀 Mutta kiitos siis kaikille!

 15. Ihan super ? oli niin motivoiva et pitää vissiin toista kertaa tälle vuodelle tehdä sama siirto ?‍♀️ vai kenties ?‍♀️

Vastaa