Maalismuzat!

Tulin vaan toivottelemaan hyvät viikonloput ja samalla tälläämään teille vähän musaspämmiä. Nyt on jotenkin taas ilmestyny monta mainiota uutta biisiä ja nimenomaan taas tosi hyvää kotimaista musaa. Mä yllätän itseni nykyisin jatkuvasti tykkäämällä koko ajan monipuolisemmasta musiikista. On tapahtunut selvää musiikkikasvua!

Mun Spotify veivaa näin maaliskuun alussa ainakin näitä:

Reino on aika symppis.

Mä lämpeen myös tälle UMK-voittajalle, loistava boogie!

Jotenkin tää on jääny radiosta päähän soimaan ja joo-o, kyl mulle toimii!

Okei, ei nyt ihan pelkkää kotimaista. Adele on kyllä käsittämätön. Menee mulle läpi ku väärä raha. Melkeinpä aina.

Ja hei, ens kuussa me jo risteillään Tukholmaan Adelen keikalle. Vois olla kova, jos kukaan ei just ennen sairastuis vatsatautiin, niinku yleensä. Aina.

En mä nyt ihan pelkästään näitä biisejä eestaas veivaa, mutta suuressa osassa toki ovat. Ja kyllä Vesalan ihan äsken ilmestynyt Tytöt ei soita kitaraa tai Sannin Että mitähän vittua (no nyt se tollai sit kiroili, voi voi) mua myös kovasti inspiroi. Näiden avulla aattelin myös psyykata itteni selviämään työntäyteisestä viikonlopusta. Kunhan tiistaihin päästään, korkkaan ehkä jonkun miedon alkoholijuoman. Ettäs tiijätte.

Rentoa viikonloppua teille kaikille muille ja kahmalokaupalla pusipusia ja naminamia!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

4 Replies to “Maalismuzat!”

 1. Karjakko says: Vastaa

  Täällä (talossa sekä mun päässä) soi ny Let it go. Frozen-huuma taukos jo hetkeks, mut nyt se on likoilla taas päällänsä.. Omaa musiikkipohdintaa oon sen verran harjoittanut tässä viime päivinä, että täytyis käydä ostamassa Nightwishin viimeisin levy, kun haluan kuunnella sitä synnytyksen ohessa. Ja muitakin levyjä täytyy katsoa valmiiksi sitä varten..
  Tsemppiä töihin, ite odottelen ens viikkoa, että tyttöjen hiihtoloma loppuu, niin saa taas itselle hetkiä hengähtää..

  1. Oi, mutta Let it go ei vanhene koskaan! Ja synnytyslevy on hyvä valita ajoissa. Että on oikeenlaista poveria siinä hommassa. 😉

   1. Karjakko says: Vastaa

    No kyl mua harmitti viime kerralla, kun levy oli mennyt loppuun h-hetkellä! Mut kun ei huomannut ennen puudutuksen laittoo käydä vaihtaa levyä, enkä viittiny siinä toiminnan välis pyytää kätilöö deejiiks..:P

    1. Hahahah! Nyt vaan ripiitti päälle, ettei käy hullusti. 😂

Vastaa