Arkikuva 1/52

Arkikuva1

Viisihenkisen perheen tavallista arkea. Yksi kuva viikossa, yhden vuoden ajan. Haaste Lähiömutsilta bongattu. 

Tuolla Lähiömutsi-Hannella oli viime vuoden ajan käynnissä aivan ihastuttava kuvahaaste, jossa hän bloggasi viikoittain yhden, silotteleman, tavallisen arkikuvan itsestään ja lapsistaan, kokonaisen vuoden ajan. Pointti kai tavallaan olisi tehdä tätä yhden kalenterivuoden, mutta mähän olen olevinaan ollut taas niin kiireinen, tai muuten pirun tärkeänä, että ehdin prosessoida tämän valmiiksi vasta nyt maaliskuuksi.

Mutta ei kai tuolla väliä. Heitin vielä Hannelle sähköpostiakin, tarkistaakseni ettei haittaa, jos käyn idea-varkaissa. Eihän tuo haitannut, päinvastoin, joten päätin aloittaa kuvahaasteen än-yy-tee NYT. Eli tästä viikosta eteenpäin, joka viikko julkaisen yhden kuvan meidän perheen tavallisen arjen keskeltä, yhden vuoden ajan.

Itse en tule näkymään joka kuvassa ja harvoin noita muksujakaan kaikkia samaan kuvaan saan, joten lavennan tämän meidän kohdalla yleisesti arkeen. Jonkun perheenjäsenen toivottavasti saan jokaiseen kuvaan ikuistettua, ihan omien muistosäiliöidenkin kannalta. Aivan turhan vähän tulee kuvattua omaa perhettä, vielä vähemmän ihan tavallisia, arkisia tilanteita.

Mutta tää ensimmäinen kuva. Tavallisena torstai-iltana koristreenien jälkeen. Vaikka tietenkin haluaisin, että mukelot tuijottelisivat opetustauluja ja mielikuvaharjoittelisivat päässälaskua, telkkaria ne tuijottavat. Todennäköisesti jotain metsästäjiä. Varastojen, autotallin tai huutokaupan, vai mitä niitä on. Ehkä se on joku pikkupoikiin sisäänkasvanut metsästysgeeni, joka näitä vetää katsomaan. Sitä en tiedä, miten pikkumimmikin jaksaa. Ehkä painostuksesta.

Mä olen itse ihan intsinä tästä arkikuva-hommasta, toivottavasti tekin tykkäätte seurailla. Toisaalta tää maaliskuu on just sopiva aika aloittaa. Koko perheen syntymäpäivien ja kevään kynnyksellä ja juuri uudenlaisen työelämän alussa. Odotan mielenkiinnolla, minkä näköinen meidän arkikuva-vuodesta tulee!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Replies to “Arkikuva 1/52”

  1. Varastojen metsästäjät on varsin addiktoiva ilo. Meillä isäntä on se, joka ei tajua.

    1. Me voitais teidän isännän kans perustaa joku anonyymit metsästäjä-lesket ry.

  2. […] vuosi sitten päätin osallistua arkikuvahaasteeseen. Itselleni tyypillisesti ihan vaan keskellä maaliskuuta, koska huvitti. Olin juuri valmistunut ja […]

Vastaa