Same same but different

En tiedä, oletteko jo ehtineet panna merkille tuolla blogin sivupalkissa lymyilevän, uuden näköisen bannerin, jonka ylätunnisteessa lukee Lifie? Ja että samalla vanha tuttu Blogiringin pallura otti hatkat tämän uuden tulokkaan tieltä?

screenshot-2016-11-02-at-12-51-25

Kyseessä on siis Blogiringin ja Indiedaysin yhteinen sivustouudistus, jolla on haluttu tuoda kaikki sadat hienot blogit mahdollisimman helposti bongattaviksi ja lähelle lukijoita. Viime viikolla avattiin siis kerralla yhteensä kolme uutta yhtenäistä blogisivua, joihin Blogiringin ja Indiedaysin jengi on jaoteltu teemoittain. Ruoka- ja leivonta-aiheiset blogit löytyvät nyt Foodlover-sivulta, muoti ja kauneus Indiedaysista ja elämää ja erot… arkea, perheitä ja sisustusta tuolta Lifiesta, josta löytyy siis myös meitsi.

Teille lukijoille muutos ei yksittäisissä blogeissa näy oikeastaan noita sivupalkkeja lukuunottamatta mitenkään, eikä blogi ole muuttamassa mihinkään tai sen puoleen muuttumassakaan (sori, jos odotitte). Lähinnä mä uskon, että uudistus palvelee lukijoita, kun kiinnostavaa luettavaa löytää entistä helpommin ja selkeämmin jaoteltuna.

Mulla itsella on valitettavasti koko ajan vähemmän aikaa keskittyä blogien seuraamiseen ja bongaankin useimmiten mielenkiintoisia sisältöjä luettavaksi somesta, mutta ajattelin vinkata teille kolme kestosuosikkiani, jotka löytyvät myös näiltä uusilta saiteilta.

1. Emmi Nuorgam

  • Joko te tunnette Emmin? Siis muutenkin, kun mun humalanhuuruisista blogigaalakuvistani… Jos ette, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Emmi on mulle paitsi, voin jo melkein sanoa ystävä, myös erittäin älykäs ja sanavalmis nainen, jolta ei puutu munaa puuttua epäkohtiin. Lisäksi Emmi pitää kovasti ruoasta, eikä ruokaan päin kallellaan olevat ihmiset voi olla koskaan kovin huonoja tyyppejä.

2. Missä olet Laura?

  • Jos jonkun tekstejä voi sanoa rakastavansa, niin Lauran tekstejä mä rrrakastan! Niissä on jotain niin kaunista ja kaunosieluista, kuitenkin ajatuksia kuin minun päästäni. Siis elämää, ajatuksia, ahdistuksiakin. Toivoisin, että Laura kirjoittaisi kirjan.

3. Peggyn pieni punainen keittiö

  • Ihanan tavallinen ruokablogi ja nimenomaan parhaassa mahdollisessa merkityksessä. Ruokaohjeet on simppeleitä ja sellaisia koko perheen reseptejä, useimmiten perusaineksista. Koska let’s face it, en viitti tuhlata aikaani tarjoamalla kersoille mitään kvinoasta tai maa-artisokasta tehtyä. Ja sitäpaitsi, Peggy on herttainen ja ihana!

Käykää kurkkaamassa!

Eli business as usual täällä nakkilassa! Paitsi arvatkaa mitä? Meinasin mennä lauantain blogigaalaan HOUSUISSA! Tuleekohan sanktio..?

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Same same but different”

  1. Sydän! Mikä kunnia!

Vastaa