Vetistely kuriin + arvonta

Kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa

Itkijänainen ilmoittautuu!

Kuten jo moneen kertaan on tämän blogin riveillä (ja etenkin varmaan niiden välissä) käynyt ilmi, olen aikamoinen pillittäjä. Yksi legendaarisimmista hetkistä koettiin viime kesänä esikoisen rippijuhlissa, joihin olin jopa mieheltäni salaa laatinut lyhyen puheen, jonka sitten lopulta päädyin huutoitkemään alusta loppuun. Kun en vaan millään saa hillittyä, kun herkistyminen iskee.

Sen lisäksi, että kyynelkanavani saavat ahkerasti harjoitusta erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa ja kulttuurielämyksissä, olen vuodattanut varmaan litratolkulla kyyneleitä ihan muuten vaan. Kun on aurinkoista – silmät vuotaa. Kun on pakkasta – silmät vuotaa. Kun tuulee – jestas, että ne silmät silloin vuotaakin! Olen valtavan laiska silmätippojen käyttäjä ja halusin kokeilla vuotamiseen jotain muuta apua, joten tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman Tearsagain-tuotteiden kanssa.

Ripsivärini olen jo aikoja sitten vaihtanut panda-efektin välttääkseni vedenkestävään ja nenäliina kulkee aina taskussa mukana. Kaikkein pahimpia ovat tuuliset pakkaspäivät – silloin silmät tuntuvat menevän kertakaikkiseen shokkitilaan ja homma menee ihan sumeaksi. Kun keväällä lisätään soppaan katupölyt ja allergisoivat kukinnat, niin mukavasti se vuosi siinä meneekin kyynelehtiessä.

Päinvastoin kuin voisi ajatella, usein tällainen ahkera kyynelehtiminen johtuu silmien kuivuudesta. Kun itse vielä istun usein päivät pitkät koneellisesti ilmastoidussa toimistossa ja tuijotan herkeämättä näyttöpäätettä, ei ole ihme, että silmät rasittuvat, vetistävät ja väsyvät. Olen saanut lukuisia vinkkejä erilaisista silmätipoista ja neuvoja vähentää päätteen tuijottamista. Koska päätteen tuijottelu on kuitenkin olennainen osa työtäni, sen vähentäminen on hankalaa. Silmätippoja taas jaksan asettautua tiputtelemaan silmiini tasan kahdesta syystä: silmätulehduksessa ja oikein voimakkaiden allergiaoireiden iskiessä. Kuivasilmäisyys ei itselläni vaivaa samalla tavoin akuutisti, joten unohdan tipat helposti, etenkin kun niiden kanssa vähtääminen tuntuu aika vaivalloiselta.

Kun Tearsagain-suihkeen kaupalliseen yhteistyökampanjaan kyseltiin kiinnostuneita, viittasin raivokkaasti heti. Suihke tuntui jo ajatuksena paljon miellyttävämmältä ja helpommalta kuin tipat. Lisäksi vetistely oli alkanut ärsyttää koko ajan enemmän.

Iloinen yllätys oli se, että suihke suihkutetaan suljetuille silmille. Vielä iloisempi yllätys oli se, että suihkutuksen voi tehdä myös meikin päälle, ilman että rajaukset on poskilla ja vastataivutetut ripset suorina. Ei tarvitse siis ensimmäisenä aamulla muistaa kosteutella, vaan suihkautella menemään vaikka ohimennen pitkin päivää. Tippoihin verrattuna Tearsagain on myös siitä kiva, että samaa pulloa voi käyttää koko perhe, eikä tarvitse pelätä pöpöjen siirtymistä silmistä toisiin tippapulloa räplätessä.

Piilareita käyttäville ilouutinen on se, että suihke sopii myös piilolinssien kanssa käytettäväksi. Herkkäsilmäisille on olemassa Tearsagain Sensitive -suihke, joka ei sisällä säilöntäaineita.

Käytännössä kosteussuihketta suihkautetaan suljetuille luomille 10 sentin päästä 3-4 kertaa päivässä (tai siten, kun muistaa… köhöm). Pieni puteli kulkee kätevästi mukana laukussa ja sen käyttö on oikeasti helppoa reissun päälläkin – ilman peilejä tai muuta suurempaa valmistautumista.

Mä olen suihkeen käytön aloittamisen jälkeen huomannut, että sellainen lähes aggressiiviselta tuntunut vetistely on vähentynyt. Tykkään suihkusysteemistä huomattavasti enemmän kuin tipoista ja suihkeen helppokäyttöisyyden ansiosta silmiä tulee myös kostutettua paljon useammin. Jos vielä skarppaan kertojen määrässä, uskon, että kyynelehtiminen voi vähetä vielä lisääkin.

Onko sulle Tearsagain-silmäsuihke tuttu? Tai haluaisitko kokeilla? Kerro kommenttiboksissa, millaisia oireita kuivasilmäisyys on sulla aiheuttanut ja osallistut samalla Tearsagain- ja Tearsagain Sensitive -tuotepakkauksen arvontaan! Kisa jatkuu viikon ajan, eli torstaille 18.4. saakka. Kilpailun säännöt löydät täältä.

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

44 Replies to “Vetistely kuriin + arvonta”

 1. Seijahannele says: Vastaa

  Kaikki luettelemasi oireet ovat valitettavasti hyvinkin tuttuja. Tippoja olen (vaihtelevalla menestyksellä) käyttänyt – Tearsagain ei ole tuttu mutta kuulostaa helppokäyttöiseltä ja tehokkaalta.
  – Seijahannele

 2. Tiia Tuomikoski says: Vastaa

  Minulla kans silmät vetistää kokoajan.. Erityisesti aamuisin, tuulessa, auringossa, sisätiloissa eli käytännössä aina ? ja meikit poskilla. Silmätippoja käytän ja toi suihke olis kyllä kätevä.

 3. Kyllä on tuttu! Tuo sensitive-versio kulkee aina mukana. Illalla ja aamulla laitan tippoja, mutta päivän aikana suihkuttelen tätä. Mulla on todella kuivat silmät ja käytän piilareita muutamana päivänä viikosta, joten kosteutuskikat on tosiaan tarpeen. Tämän suihkuttelu tuntuu niin ihanalta, että siihen jää vähän koukkuun 😀

 4. En ole vielä kokeillut, olisi kiva kokeilla kuiville silmilleni!

 5. Kuivat silmät on myös mulla eikä näyttöpäätetyö ainakaan helpota oireita. Keväällä katupöly ja muut ilmassa leijuvat hiukkaset aiheuttavat ulkona vetistävät ja tahmeat silmät, meikitkin lähtevät sulamaan samalla pois. Ärsyttävää!

 6. Anna-Greetta says: Vastaa

  Kuivatsilmat HEP! täällä. Olen yhden pullollisen suihkutellut tearsagainia, nyt pitkään käyttänyt tippoja. Vihaan tiputtaa tippoja, kun vasta 5.tippa osuu silmään. Mutta siis kuivat silmät, vuotaa, kirvelee ja näkökyky häviää. ?

 7. Täällä yks kyynelehtijä ilmottautuu. Joka aamu oli melkeimpä kesä tai talvi kun aamulla töihin lähtee niin avot silmät vuotaa koko matkan.pahentunut vaan vuosien varrella! Kyseisestä tuotteesta olen kuullut ja olisin valmis tuota kokeilemaan varsinkin kun on noin näppärä!!!

 8. Sirkkuli says: Vastaa

  Ei ole tämä tuttu, vaikka olen paljon käyttänyt erilaisia. Ja 10 vuotta kuivista silmistä kärsineenä olen kokeillut jo vaikka mitä 😀 Talvella pahin, kirkas lumi varmaan. Saa hävetä kun silmät vuotavat niin ettei eteen näe. Naapurit pitää varmaan vähä erikoisena, kun aina tuo itkee pihaa kolatessa 😀

 9. On todellakin tuttua. Silmät vuotaa ja punoittaa. Tippoja kuluu, kunhan muistaa niitä laittaa. Täytynee tutustua tohon suihkeeseen, jos sitä vaikka muistais ruikkailla silmiin päivän aikana.

 10. En ole kokeillut, mutta tarpeellienn olisi:)

 11. Outi Väisänen says: Vastaa

  Niiiiiin tuttu ongelma, aina vetistää oli sää mikä hyvänsä ja ripsarit kaikkialla muualla paitsi siellä missä pitäs…En ole tästä suihkeesta kuullutkaan mutta kovin paljon mielelläni testaisin josko ärsyttävä vetistelyongelma helpottuis!

 12. Mulla vuotaa silmät lähes tauotta kotona, oon kuitenkin niin ”herkkä” noiden silmien kanssa että silmälasipäisenä en pysty käyttämään piilolinssejä ja silmätipat on kauhua. Joten tämä suihke olis mun ja mun silmien pelastus! Meikit leviää, rasvat ei pysy silmien ympärillä iho herkillä kun kokoajan vuotaa silmät ja saa niitä pyyhkiä, joten suuressa avun tarpeessa ollaan. ?

 13. Tearsagain-silmäsuihke ei ole ennestään tuttu ja mieluusti kokeilisin. Samanlainen vetistelijä taidan olla kuin sinäkin. Paistaa, tuulee, pakkaskeli – aina vuotaa. Itsellä silmalasin linssit on aina sisäpuolelta pieniä pisaroita “täynnä” kun silmät vuotaa ja se ON ärsyttävää!

 14. Silmien vuotaminen on tuttu juttu, tipat on tuttuja mutta tyhmiä käyttää, joten suihkeeseen täytyy tutustua!

 15. Itse olen enemmän tuota huutoitkuväkeä, eli silmät kyllä vuotavat, mutta aina syystä ?
  Lapseni taas kuuluu tuohon kuivasilmäisyys joukkoon, jolla varsinkin koulupäivien jälkeen on silmät ”tikkuja täynnä”.
  Silmätipat löytyy, mutta ne tarvitsevat aina sen aikuisen auttamaan (ja muistamaan…). Tällainen suihke voisi olla kätevä, jos sen saisi itsekin laittaa.

 16. No kyllä vuotaa, aiheesta ja ilman! Ja eniten hankaloittaa, kun ei näe mitään sen tulvan takaa.
  Kaikenmoista kevyttä ja paksumpaa tippaa on kokeiltu. Tää versio kuulostaa näppärälle ???

 17. Haluaisin kyllä kokeilla! Nyt käytän geelimäisiä silmätippoja pitkin päivää ja välillä yölläkin. Ongelmana niissä on näön sumentuminen, kunnes geeli on levinnyt kunnolla. Tää suihke kuulostaa todella näppärältä!

 18. Pilvinen says: Vastaa

  Totisesti tunnistan tuon vetistelyn! Silmätipat on olevinaan vaivalloisia, olivatpa ne sitten pullossa tai pipetissä. Sitä paitsi ne valuvat aina myös nieluun ja harva silmätippa nyt maistuu järin herkulliselta. Tämä sen sijaan vaikuttaa erittäin käyttökelpoiselta! Sehän voisi majailla tuossa työpöydällä, niin tulisi päivän aikana supsuteltua varmasti useastikin! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 19. Hei joo tuttu tuote ja todella hyvä ku voi suihkia meikin läpi ilman ettei valu pandaksi poskille 🙂 Ja piilarien käyttäjänä toi on todella luxustuote. Suosittelen !

 20. Kyllä niitä oireita on, piilonssien käyttäjänä nää keväät/kesät on kaikista kamalinta aikaa kun on katupölyä ja siitepölyä. Silloin pitää tippoja tipotella mennen tullen.

 21. Kyllä haluaisin kokeilla.

 22. Ei ole tuttu tuote, minä luulin, että kun olen tullut vanhaksi niin siksi silmäni vuotavat mutta näköjään tämä on vaivana nuorenakin monella.

 23. Ei ole tuttu tuote, mutta kuulostaa juuri sellaiseta mitä kuivat silmäni kaipaisivat! 🙂

 24. En ole kokeillut, mutta käyttöä olisi. Parasta että voi suihkuttaa suljetuille silmille, tähän asti on jäänyt käyttämättä juuri koska se on niin kamalaa laittaa mitään avoimiin silmiin.

 25. Minkäänlaisia suihkeita en ole testannut, mutta kosteuttavat silmätipat ovat olleet ahkerassa käytössä. Silmieni vuotaminen on ollut ärsyttävä ongelma jo vuosia!

 26. Ei ole tuttu, mutta samoja ongelmia on, kuin Sinulla. Pahimpaan katupölyaikaan käytän silmätippoja, mutta sitten ne aina unohtuu, kun niitä on niin hankala pitää repussa mukana.

 27. MarjaKoo says: Vastaa

  Todellakin tarvitsisin apua kuiviin silmiin! Työpäivän jälkeen sormet eksyy kuin varkain hankaamaan silmiä, koska koko ajan sellainen kutiseva olo.

 28. Anni Koivisto says: Vastaa

  Silmät vuotaa ja tuntuu pahalta. Tulisi tarpeeseen!

 29. Äiti kolmelle says: Vastaa

  Toinen pillittäjä ilmoittautuu! Mulla kans silmät valuu milloin mistäkin syystä…
  Tässäkö olis apu ongelmaan? Kiinnostaisi kokeilla!

 30. Hep! Kuivasilmäisyys on todettu olevan sen verran rajua, että silmän pinta on “marmoroitunut” ? Silti olen armottoman surkea käyttämään mitään apukeinoja ja silmät sitten vuotaakin niin nukkuessa kuin hereilläkin.. Melkein 24/7 ? Tää vois olla helppo apu, koska ei tarvii nähdä sitä silmätippojen kanssa nähtävää vaivaa ja tipat saa monesti silmät sumeiksi. Eli pystyy käyttämään myös kiireessä ja ennen auton rattiin istumista (mitä en tosiaankaan uskalla tehdä heti tippojen laiton jälkeen!). Ja koska myös avopuoli on yhtä laiska kuin minä, tää sopis myös hänen käyttöönsä mainiosti! ❤️

 31. Näyttöpäätetyöläisellä silmät kuivuu todella paljon päivän mittaan ja illalla silmät voivatkin olla tosi punoittavat. Kaikenlaisia silmätippoja on tullut kokeiltua, mutta tuo suihke kuulostaisi tosi helpolta!

 32. Koulussa on silmät koetuksella kun pitää taululle tai ruutuun tuijottaa… Haluaisin kyllä tätä minulle uutta tuotetta ehdottomasti kokeilla. 🙂

 33. Silmät vuotaa ja samaan aikaan luomet tuntuu kuivuvan auki, en ole koskaan tajunnut miten se on mahdollista.
  Mutta kaikki lähelle silmää menevä ällöttää/pelottaa, en esim ole ikinä oppinut rajaamaan silmiä koska en voi laittaa mitään niin lähelle silmää ?
  Eli tuollainen suihke olisi täydellinen, voisi suihkia turvalliselta etäisyydeltä!

 34. En ole aiemmin kuullut tästä tuotteesta! Ja silmät on just samanlaiset, kuin kerrot : aina kyynelehtimässä. Tää oli hyvä tieto, kun tipat ei ole tuntuneet ikinä mukavilta käyttää!

 35. Tuote ei ole tuttu, mutta silmien kuivuus kyllä on. Mielelläni kokeilisin.

 36. Ei ole tuttu tuote. Molemmat silmät vuotaa. Varsinkin oikean silmän vuotaminen on todella järkyttävän runsasta. Ja jos joskus harvoin ei vuoda, tuntuu kuin olisi hiekkaa silmässä.

 37. Ei ole tuttu tuote, mutta olisi toki kiva kokeilla! 🙂

 38. Ei ole tuttu tuote, mutta kutinaa kuivat silmät tekevät.

 39. Joskus silmiä kutisee, olisi kiva kokeilla 🙂

 40. Käytän paljon piilareita ja lisäksi keväällä ja kesällä allergiaoireet kuivaa silmiä, joten tulisi tarpeeseen!

 41. Kokeilu kiinnostaa!

 42. Samat oireet tuntuvat olevan myös täällä. Vetistelen myös TV:tä katsellessa kun herkistyn jostakin asiasta. Mielelläni kokeilisin tätä tuotetta. Tuntuu, että tipat eivät auta. Tai kai ne auttaisi jos käyttäisi jatkuvasti, mutta niiden käyttö on jotenkin epämiellyttävää. Aurinkoista pääsiäistä!

 43. Kyllä kiinnostaisi kokeilla 🙂 Varsinkin kesäaikaan, kun paljon pölyä ilmassa 🙂

 44. Seija Utriainen says: Vastaa

  Kiinnostaa, kaikki on koettu, ja tämä on varmaan toimiva.

Vastaa