Voi kesä!

Ihan hassua, että kesä on jo näin pitkällä. Elokuu kolkuttelee ovella ja pikkuhiljaa olis pakko edes puolikas ajatus suoda koulutarvikkeiden hankintaan ja kuopuksen koulumatkan harjoitteluun. Omituista, kun tuntuu ettei kesä ole oikein missään kohtaa ehtinyt kunnolla alkaakaan. Toisaalta niistä pienistä aurinkoisista hetkistä on sitten koittanut nauttia ihan erityisellä pieteetillä, kun niitä on niin harvakseltaan ollut.

kesäpakkis-018

kesäpakkis-029

Tuleva syksy ja arki tuo mukanaan paljon uusia alkuja ja luopumistakin. Onneksi ennen sitä on vielä kesän paras reissu edessä, nimittäin Tamperetta ja koripalloa. Ja pieni pätkä lomaakin. Ja puutarhajuhlat. Onneksi, onneksi on vielä kaikkea ennen meidän lasten viimeistä ihka ensimmäistä kouluaamua. Äiskä tarttee vähän armonaikaa…

kesäpakkis-031

kesäpakkis-015

Ja sekin on kivaa, että voin ilahduttaa paria lukijaa arvontavoitolla! Kesäpesä-arvontaan tuli aikamoinen määrä osallistujia sekä blogin puolella että Instagramissa. Blogiarvonnassa onnetar suosi… JEMINAA! Täräytän sulle viestiä ihan justsillään, niin pääset fiilistelemään kirjan parissa. Insta-kisan voittajan paljastan Instagramin puolella vielä tänään, stay tuned!

Tämä on ollut tähän mennessä aika täysi viikko… tänään koitan päästä nukkumaan ennen vuorokauden vaihtumista. Loppuviikolla palataan paremmalla draivilla taas blogin pariinkin, promise!

-Päivi

Seuraa meininkejä myös nakkimutsin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Voi kesä!”

  1. Wohooooo!!!!! 😀

Vastaa