Arkikuva 46/52

arkikuva46

Viisihenkisen perheen tavallista arkea. Yksi kuva viikossa, yhden vuoden ajan. Haaste Lähiömutsilta bongattu.

Tämän viikon arkikuva on vähän niinkuin vahinkolaukaus, jossa ollaan niin perusasioiden äärellä, että ihan naurattaa. Tänään mulla on ollut kirjoituspäivä aka. verkkaripäivä. Lampsin aamusella hammasharja suussa tähän olkkarin ovelle ja niin paljon huvitti, että oli pakko hakea kamera.

Siinä, samassa kuvassa, on niin monta meidän arjen peruspilaria. Keskellä olohuonetta, kuinkas muuten.

Kuivuvat pyykit ja pyykkikori luonnollisesti. Nurkasta pyykkitelineen alle ajautunut sähköpatteri, joka hurisi taas kovemmilla pakkasilla. Joku random roskasäkki (tyhjä). Pöydällä tyhjä karkkikulho ystävänpäivän jäljiltä ja todennäköisesti myös joltain jäänyt välipalalautanen (vaikka olkkarissahan ei kukaan syö…). Kuivahtanut hääpäiväkimppu. Myllätyt sohvatyynyt. Ja yksi koripallo.

Kuvasta puuttuu oikeastaan enää jonkun koulukirjat (lattialta) ja tietokone.

Mutta niin. Tällastahan tää oikeesti on, tää arki. Koripalloja sohvilla ja random-kamaa pitkin lattioita. Turvallista jotenkin. Kun tietää, että noi muksut pyörii aikansa vielä tässä sotkemassa.

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

One Reply to “Arkikuva 46/52”

  1. Eihän se kodilta tuntuisi, jollei siellä olisi niitä kodin oikeasti tärkeitä tavaroita vähän joka tasolla.. vaikka niillä olisikin jokin määrätty, oma paikka. Kumminkin niitä tarvitaan taas pian, kiva vaan kun on saatavilla!

    Okei, olishan se kiva jos omakin koti kiiltäisi puhtauttaan ja kaikki tavarat olisi järjestyksessä.. mutta on kivempaa olla kaaoksen mestari!

Vastaa