Majoitusta budjettimatkalaisen kukkarolle


Kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa

Kuten jo viime viikolla kerroinkin, tehtiin miehen kanssa pikainen karkumatka Tallinnaan toukokuun alussa. Reissu oli tällä kertaa kokonaan miehen varaama ja suunnittelema, olihan se hänen syntymäpäivälahjansa minulle.

Samaan aikaan satuin itse selailemaan Offerillan diilivalikoimaa, koska olin juuri aloittanut yhteistyön palvelun kanssa. Myös tämä postaus on toteutettu siis yhteistyössä Offerillan kanssa.

Koska kärsin jonkinlaisesta kroonisesta matkakuumeesta, kiiruhdin ihan ensimmäisenä katsomaan tietysti palvelun matkailuun liittyvät tarjoukset. Silmiini osui hurjan edullinen hotellidiili Tallinnaan ja ehdotin miehelle, josko peruttaisiin hänen varaamansa majoitus ja otettaisiin huone Offerillan kautta, koska hinta oli oikeasti tosi halpa.

Sen enempää suunnitelmia ei tarvinnutkaan muuttaa, mies oli nimittäin sattunut jo aiemmin varaamaan huoneen juuri tästä samaisesta L’Ermitage -hotellista. Jotta diilihinnalla yöpymään päästiin, piti kuitenkin ensin perua tuo aiempi varaus ja tehdä uusi Offerillan lahjakortilla.

Koska olen minä, en ollut tietenkään huomannut katsoa, että diilin viimeinen käyttöpäivä oli huhtikuun lopussa, kun meidän matka osui vasta toukokuun alkuun. Muutaman turhautuneen parahduksen ehdin siinä jo päästää, koska olisi jotenkin ollut taas niin tyypillistä, että taskussa on valmiiksi hankittu lahjakortti, jota ei lopulta olisi edes mahdollista käyttää.

Hotellin asiakaspalvelu oli kuitenkin jo varaustilanteessa aivan huippuluokkaa. Lähetin varausmailiin sähköpostia, jossa selitin tilanteen ja kysyin, olisiko diiliä mahdollista käyttää hieman jälkijunassa. Mitään ongelmaa asiassa ei ollut, pikemminkin tunsin saavani hyvin sydämellistä ja hyvää palvelua, huone buukattiin ja matka saattoi alkaa. Huh!

Hotelliyöpymisen hinta Offerillan kautta oli tavallisessa kahden hengen standard-huoneessa 59 €. Me päädyttiin nappaamaan superior-diili, jonka hinta oli 79 € yöltä, eli oikeasti todella huokea kaikilla mittareilla. Normaalisti tässä hotellissa normihuoneen hinta pyörii 120 euron tienoilla, tilavamman superiorin saa noin 140 eurolla. Offerillan diilin kautta majoittumaan pääsi siis melkeinpä puoleen hintaan!

Koska äiti on opettanut, että halvalla ei saa hyvää, myönnän, että saatan helposti olla näin hyvien tarjousten kohdalla vähän epäileväinenkin. Nytkin kieltämättä hieman jännitin, että vaikka kuvat hotellista näyttivät houkuttelevilta ja hienoilta, mitä jos meidät tarjoushintalaiset tuupataankin jonkin salaisen länsisiiven pieneen kopperoon diileinemme.

Tämä(kin) pelko osoittautui tosin jälleen kerran turhaksi. Saimme ihanan, viihtyisän ja tilavan superior-huoneen aamiaisineen ja tervetuliaiskuohareineen aivan loistavalta paikalta alle kahdeksallakympillä. Aika hyvä diili, sanoisin!

Mä olen nyt testannut Offerillan diilejä kaksi kertaa: viime kuussa kävin ottamassa gaalakynsiin kestolakan ja nyt siis otettiin hotellimajoitus palvelun kautta. Rahaa on säästynyt näiden kahden diilin avulla jo suunnilleen satanen, mikä on oikeasti aika iso läjä fyrkkaa. Kynnet ei toki olleet pakollinen hankinta, sen enempää kuin oikeastaan koko Tallinnan matkakaan, mutta molemmat ovat kuitenkin juuri sellaisia pieniä, arjen yläpuolelle nostavia kokemuksia, joita kovasti kaipaa, mutta joihin ei hirveitä summia välttämättä halua kuluttaa rahaa.

Offerillasta löytyy hyvin laaja kattaus erilaisia diilejä alueittain aina arkisista siivous- ja autopalveluista hemmotteluun, hyvinvointiin ja ravintoloihin. Ja vaikka ei pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa asuisikaan, kannattaa tsekata diilejä sillä silmällä, jos vaikka tietää suuntaavansa kesälomareissuun kyseisille alueille.

Itselleni nämä hotellidiilit ovat kaikkein kiinnostavimpia, tosin aiheuttavat aina pahasti matkakuumelukemien nousua! Tätä meidän käyttämään Tallinnan hotellidiiliä ei tällä hetkellä ole auki, mutta sen sijaan esimerkiksi Kööpenhaminaan, Budapestiin ja Madridiin olisi omat diilinsä. Ja kannattaa muuten tilata Offerillan uutiskirje sähköpostiin, jotta uusimmat diilit kilahtaa ensimmäisenä myös sinne.

Jos vielä ehditte diilailemaan toukokuun aikana, kannattaa ostohetkellä lisätä diiliin koodi nakitjamutsi10, jolla saat vielä 10 % alennusta diilisi loppusummasta! Koodi on siis voimassa 31.5.2018 saakka.

Lisäksi kommentoimalla tähän postaukseen osallistut arvontaan, jossa on palkintona 40 euron Offerilla-lahjakortti! Kilpailu jatkuu viikon ajan, eli 4.6.2018 saakka. Skaban säännöt löydät täältä.

Nyssi vaan diilaileen, hei!

-Päivi

Yhteistyössä: Offerilla

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

24 Replies to “Majoitusta budjettimatkalaisen kukkarolle”

 1. Hyvä kuulla, että oli kuva hotelli, sillä aion itsekin yöpyä just tuolla samaisessa ens viikon työreissulla.

  1. Marianne Kuusela says: Vastaa

   Kiitos hyvästä vinkistä ?

 2. No hitto, jos on mahdollista osallistua johonkin matkoihin liittyvään, niin tot kai. Ja siis testaukseen menee Offerilla – nevehöödbifoor

 3. Täytynee testata, matkat aina houkuttaa.

 4. Tuota hotellia pitää ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla, tyylikkäitä kuvia!

 5. Tämä Offerilla kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta!

 6. Offerilla -palvelu on tuttu ja olen joskus jotain sen kautta tilannutkin 🙂

 7. Mukana!!! ?

 8. Mukana arvonnassa. ?

 9. Olis mulle kelvannut Tallinnan hotellidiilikin, mutta tilanteen niin vaatiessa on ehkä otettava siivet alle ja lennettävä Budapestiin…

 10. Eipä ole aikoihin reissattu….

 11. Olisi ihana päästä pikkureissulle…

 12. Tälläiset vinkit on kyllä tosi jees! itsekin välillä vähän epäileväinen diilien perään, vaikka ne houkuttaakin.

 13. Kerran käytin tällaista tarjousta kampaajalla, ja menin sinne juuri samanmoinen pelko persiissä, että mitä jos ei tulekaan edes sen vähäisemmän hinnan veroista tulosta. Pelko oli kuitenkin turha, mutta silti diilien käyttö on unohtunut. Nyt voisinkin selata taas valikoimaa, kiitos siis muistutuksesta!

 14. Akustiina says: Vastaa

  Noni! Testiin! =)

 15. Mukana arvonnassa, uutiskirje tulee.

 16. Mukana ?

 17. Marianne Kuusela says: Vastaa

  Kiitos hyvästä vinkistä ? pitää katella matkojen hintoja.

 18. Mukana arvonnassa ja olisi aaaivan mahtavaa voittaa, kun miehen kanssa ollaan puhuttu, että joku pidennetty viikonloppumatka ihan kaksin olis kiva tehdä just köpikseen tai muuhunvastaavaan ??

 19. Kiitos hotellivinkistä, ollaan suunniteltu pientä irtiottoa arjesta ja Tallinna sopisi siihen täydellisesti 🙂

 20. Mukaan, Turussa hyödynnän Offerillan tarjouksia.

 21. Mukana! Jos vaikka häämatkaa varten löytyisi sopiva diili?

 22. Mukana arvonnassa. Offerilla tuttu jo ennestään, kiitos muistutuksesta!

 23. Mukana myös, uutiskirjekkin tulee jo 🙂

Vastaa