Nähtäiskö lauantaina?

Arvatkaas mitä? No niillä Sportian tyypeillä kun on aina tapana keksiä kaikenmoista hassunhauskaa… niin nyt lauantaina tärähtää taas! Lupasin lähteä mukaan kevät-tempaukseen ja olenkin tulevana lauantaina 18.4. paikalla Sportia Cityssa klo 11-14! (osoite on Koulukatu 2-4, Uusikaupunki) Olen luvannut antaa oman painavan (öhö öhö) sanani ja toimia makutuomarina halukkaille asiakkaille. Joten jos olet vaikka kevätvaatetusta, kenkiä tai vaikka pyöräilykypärää, mä lupaan helpottaa valinnan vaikeutta. Omaan fiksuun ja filmaattiseen tyyliini.

Sen lisäksi, että putiikki on täynnä tarjouksia, pääset myös osallistumaan muuttumisleikin arvontaan! Jos tuntuu, että juuri SINÄ ansaitsisit vähän piristystä elämääsi, tule lauantaina paikalle ja ilmoittautumaan kisaan mukaan. Minä sitten suuressa viisaudessani Sportian porukan kera päätän, kenen perustelu on paras ja kuka ansaitsee muodonmuutoksen. Palkintoon kuuluu koko helahoito; uudet vaatteet, hiustenleikkaus ja kampaus, sekä meikki. Nyt jos koska kannattaa siis poiketa kauempaakin mutsin stailausklinikalla!

elokuu-14 blogiin 022

Lisäinfoa löytyy vielä lähempänä ajankohtaa blogin Facebook-sivulta. Nähdäänhän lauantaina?

-Päivi-

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Replies to “Nähtäiskö lauantaina?”

  1. Vaikka mun ulkomuoto (no se nyt on mikä on )/näkö (just hommasi uudet silmälasit ja piilarit 😉 )/tyyli ( tajuisit sen tarpeellisuuden ku näkisit 😀 )TODELLAKIN kaipais muutosta ja varsinkin sunlaises gurun suoraa tykitystä (saatais varmaan mahtava lookki aikaseks yhdessä 😉 ) niin ikäväkseni voin vaan todeta etten pääse tulemaankaan 🙁 Mutta uskon että stailattavia riittää ja toivon hauskoja onnistuneita hetkiä 🙂 Tena:t jakoon jo siinä ovensuussa hei 😉 😀

  2. Eikä!

Vastaa