Poreis ja kuplis

Lomaterveisiä! Nimittäin lemmenlomaterveisiä. Pakattiin aamulla 17,5 vuoden parisuhde ooppeliin ja hurautettiin pariksi päiväksi tuijottelemaan toisiamme silmiin.

Kylpyläosaston poreissa liotessamme tulin miettineeksi, että samaa kaveria olen tuijotellut silmiin, totta tosiaan, jo noin kauan. Parisuhde on täysi-ikäisyyden kynnyksellä, läpikäyneenä niin uhmat, identiteettikriisit kuin teini-iän kuohutkin, valmiina pärjäämään omillaan. Mutta ihan kuten kuka tahansa omillaan pärjäävä täysi-ikäinen, tämäkin tarvitsee tasaisin väliajoin silittelyä, kädestä pitämistä, kuohujuomaa ja poreita.

Mä tiedän jo näiden vuosien jälkeen, että me kyllä kestetään monet arjen vaikeammatkin haasteet. Kunhan muistetaan tasaisesti karata kaksin. Skumppa ja mansikat maistuu nimittäin jostain syystä ihan eri tavoin rakkaudelta hotellin tärkätyissä lakanoissa nautittuna kuin omien pyykkien ja pölyjen keskellä.

Huomenna seikkailu jatkuu musiikin pariin. Lisää tarinaa ensi viikolla.

Kippis!

-Päivi

P.S. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Palaan niihin vielä ensi viikolla!

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

5 Replies to “Poreis ja kuplis”

 1. Aika kiva ❤️

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Oli kyllä. <3

 2. Päkkänä says: Vastaa

  Mä oon huomannut että parhaimmat hetket tulee ex tempore pohjalta. Jos suunnittelee likaa tulee ladanneeksi kohtuuttomasti odotuksia. Teillä taisi olla mukava reissu. Huisaa!!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Toi on muuten totta! Sama just lomalla. Jos sen ahtaa jo etukäteen täyteen odotuksia siitä, tästä ja tuosta, menee varmaan kinasteluksi, kun hommat ei mene suunnitelmien mukaan. Niinku ne ei koskaan mene. 😉
   Ja oli älyttömän kivaa. 🙂

 3. […] viikko sitten lilluttiin kaksin poreissa ja maanantaina lunastin synttärilahjani, kun päästiin tsekkaamaan upea Rock The Beach. Treffit […]

Vastaa