Tarpeeksi hyvän joulukalenterin 12. luukku – Hyvää joulua!

Tarpeeksi hyvässä joulukalenterissa jouluun yritetään valmistautua rennoin ottein ja nauttia juhlakauden tunnelmasta. Kalenteriluukku avataan joka toinen päivä.

Sieltä se tuli, se joulu. Vaikka kuistin siivous jäi vaiheeseen, terassin kesäistutuksista tuli huomaamatta jääkukkia, katkarapukimarakulho tuli närpittyä tyhjäksi jo ennen aattoa ja perinteinen luumuvaahtokin juoksettui aamun tuoksinassa.

Mutta ihan joululta tämä tuntuu. Kuusi on kauniimpi kuin koskaan (kuten joka vuosi), metelisoppa maistui puuron kanssa erityisen makealta ja manteli osui kiharapään lautaselle. Parhaalta tuntuu se, että jo isommiksi kasvaneet lapset osaavat arvostaa oman perheen perinteitä ja rakastavat joulutunnelmaa. Parhaillaan maataan kaikki kasassa toistemme kainaloissa ja katsotaan jokaiseen jouluun kuuluvaa Lumiukkoa. Kohta hipsitään talvisen maiseman poikki tien yli papalle saunaan.

Rauhoitutaan, rentoudutaan, ollaan perheen kesken. Se on joulussa parasta.

Näiden aattoaamun kuvien myötä toivotan koko tämän meidän revohkan puolesta teille kaikille siellä ruutujen toisella puolella ihanaa, lämmintä ja rauhallista joulua! Eiks tullu ihan hyvä, vaikkei hirveesti remponu?

Kiitos, kun olette siellä. ❤️

-Päivi

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

4 Replies to “Tarpeeksi hyvän joulukalenterin 12. luukku – Hyvää joulua!”

 1. Oikein mukavaa ja rauhallista joulua?
  Näyttää niin tunnelmalliselle& kauniille ja tosi hieno toi kuusen latvatähti!

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Näin jälkikäteen suuri kiitos! Ja ihan parasta alkanutta vuotta! <3

 2. Teidän joulunne kuullostaa just hyvältä. Ilman kiirettä ja stressiä on täälläkin joulua menty. Hyvää ja rentoa joulua sinulle, Päivi ja kiitos tästä sun blogista! Oot ihan paras ♥

  1. nakitjamutsi says: Vastaa

   Oli ihanan rentoa ja ihanaa! Kiitos sulle kauniista viestistä ja mitä parhainta vuotta 2019! <3

Vastaa